Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 25 March 2014 - 20:01

Posted 25 March 2014 - 20:57
Μόλις μπήκα στο imageshack να ανεβάσω εικόνες και μου έβγαλε ότι πλέον μόνο με premium account επιτρέπεται upload. ![]()
Posted 25 March 2014 - 21:28
Και 'γω το 'παθα. Photobucket που έχει γίνει πολύ καλύτερο πλέον.

Posted 25 March 2014 - 22:01
Μουαχ, γέλασα.
Πάντως και εγώ εξεπλάγην, έχει πάρει λέβελ απ.

Posted 25 March 2014 - 22:23
βλασφημε....ημερες νηστειας..... ![]()
![]()
Posted 25 March 2014 - 23:55
Όλα τα διάβασα από δεξιά προς τα αριστερά, εν τω μεταξύ ![]()
Κι έλεγα ότι κάτι δεν πάει καλά ![]()
Μόλις μπήκα στο imageshack να ανεβάσω εικόνες και μου έβγαλε ότι πλέον μόνο με premium account επιτρέπεται upload.
Και 'γω το 'παθα. Photobucket που έχει γίνει πολύ καλύτερο πλέον.
Ένα άλλο image hosting site είναι το http://tinypic.com/
Κάνει τα ίδια πράγματα με το (παλιό) imageshack (δε χρειάζεται login για να ανεβάσεις).
Posted 26 March 2014 - 02:00
Κάτι που δεν μου αρέσει στο imgur
As long as images are getting at least 1 view per 6 months, they will stick around forever. If an image does not receive even 1 view in 6 months, it may be removed to make room for new images. Images uploaded from Pro accounts will never be removed.
http://help.imgur.com/hc/en-us/articles/201476457-How-long-do-you-keep-the-images-
Posted 26 March 2014 - 03:26
Κάτι που δεν μου αρέσει στο imgur
http://help.imgur.com/hc/en-us/articles/201476457-How-long-do-you-keep-the-images-
Νταξει, δεν λέμε να ανεβάσεις οικογενειακές φωτογραφίες που δεν θες να χάσεις.
Για οτιδήποτε άλλο, το internet και το google φροντίζει για 1 view κάθε 6 μήνες.
1,5 χρόνο τώρα δεν έχω χάσει ούτε μία.
Posted 26 March 2014 - 12:46

Posted 26 March 2014 - 16:42
Adworablee~
Posted 27 March 2014 - 13:56
ΚΛΑΙΩ απο τα γέλια, κλαίω!
Περιφρούρησε εθελοντικά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Πλατείας Συντάγματος από επίδοξους εμπρηστές και κυριολεκτικά διέσωσε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα για χιλιάδες συμπολίτες της χωρίς αυτοί ποτέ να το ξέρουν. Είναι λοιπόν και αυτή μια ακόμη ατραγούδιστη Άγνωστη Ηρωίδα, από τις χιλιάδες των εθελοντών που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη χωρίς εμείς να το ξέρουμε.
...................
Η Ιωάννα Πέτσα δεν επιδιώκει τίτλους, καρέκλες, και διακρίσεις. Δεν επιδιώκει ψηφοφόρους. Επιδιώκει απλά φίλους. Δεν επιδιώκει να γίνει δημοτικός σύμβουλος, αντίθετα, το διακαές ενδιαφέρον της για τον συμπολίτη δεν της αφήνει καμιά άλλη επιλογή. Ακόμα και μετά την εκλογή της η Ιωάννα Πέτσα δεσμεύεται ότι θα παραμείνει μια απλή εργάτρια μέλισσα στην Κυψέλη που ονομάζουμε Αθήνα. Η Ιωάννα Πέτσα εννοεί βεβαίως όλη την Αθήνα, όχι αναγκαστικά την συνοικία της Κυψέλης, είναι απλά ένα σχήμα λόγου, παρόλα αυτά αναγνωρίζει την ιστορικότητα της γραφικής αυτής συνοικίας.
αχαχαχαχαχαχαχχαχα δενμπορωδενμπορωδενμπορω
είναι γραμμένο σαν παρωδία
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

Posted 27 March 2014 - 13:58
Έντονα δημοκρατικό άτομο, υποστηρίζει τις εναλλακτικές μορφές ακτιβισμού, τον Οκτώβριο του 2013 συμμετείχε μαχητικά στις αντιφασιστικές πρωτοβουλίες, χωρίς όμως από την άλλη να δυσχεραίνει και τη ζωή των χιλιάδων Αθηναίων που θέλουν απλά να πάνε στις δουλειές τους, φιλοτέχνησε λοιπόν τον πίνακα «Για τον Παύλο” τον οποίο αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του κατέστρεψε μέσα σε θυμίαμα από αγιόκλημα και γιασεμί. Κανείς δεν είδε ποτέ τον πίνακα,. Ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει για τον Πάυλο. Απέδειξε λοιπόν έμπρακτα ότι εναλλακτικές μορφές διαμαρτυρίας υπάρχουν, χωρίς να δυσχεραίνει η ζωή εκατομμυρίων συμπολιτών μας.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

Posted 27 March 2014 - 14:11
^Ήμουνα έτοιμη να κουοτάρω ακριβώς αυτό!
Δηλαδή η εναλλακτική μορφή διαμαρτυρίας είναι να μην την πάρει πρέφα ποτέ κανείς. Ναι, δεν μπορώ να πω άκρως δημοκρατικό μου ακούγεται, άλλωστε η πεμπτουσία της δημοκρατίας είναι η αυτοαναφορικότητα, η ομφαλοσκόπηση και ο "εναλλακτικός ακτιβιστικός αγώνας". Ρε δεν πάνε στο διάολο~