Σου δινω τα λεφτα να πας εσυ αμα με αφησεις να κουρευω στο ποδι σου. Θα χασω το ταξειδι, ναι, αλλα θα γελασω τοσο πολυ που που θα χουν λοξυγκα τα εγγονια μου.
Και μετα θα φυγω για αυστραλια γιατι αμα με πιασεις θα με πας @#$%ωντας μεχρι τα φαρσαλα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2014 - 00:49

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2014 - 01:32
προτιμω να σε παω στην πλατη μεχρι επανω..........
οσο για τα φαρσαλα..μικρη αποσταση μου φαινεται....διαλεξε αλλο μερος...δεν θα μου φτανει.....
![]()
-----------------------------------------------------------------------------
ασχετο αλλα ελιωσα.....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 22 Μάρτιος 2014 - 01:34
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2014 - 02:09
Οκ, ξανακάντε με OdyMonaxos πριν αρχίσετε να χρεώνετε και για τις αλλαγές username!
Too late for that hon.
Also το άλλο οικονομικό σχέδιο με το παλέρμο ωραίο μου ακούστηκε. :3
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2014 - 19:53

![]()
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2014 - 20:45
Άσχετο, ο Ερντογάν έχει ξεφύγει τελείως..
κυβερνητική προπαγάνδα (εμπνευσμένη από world war Z φαντάζομαι
)
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2014 - 20:51
Στο Σύνταγμα ρίξανε καμιά δεκαριά κουτιά OMO μέσα στο συντριβάνι και γέμισε η πλατεία αφρούς. Παίζανε τα πιτσιρίκια παίζανε και οι μεγάλοι, πραγματικά μου έφτιαξε η μέρα, η βδομάδα μην πω ο μήνας :3 Το κλου ήταν η επιγραφή "Για να ξεβρωμίσει ο τόπος*" XD
*Είχε αντιρατσιστική πορεία και μετά συναυλία στο Σύνταγμα
Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2014 - 14:50
Ευκαιρία για τις νοικοκυρές να κάνουν μπουγάδα! ![]()
Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2014 - 18:34
Και τους νοικοκύριδες. Μην τους ξεχνάς κι αυτούς.
Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2014 - 21:14
My first day in "MyAnimeList.net":
Είναι πάρα πολύ περίπλοκο
Από πού ελέγχεις αν έχουν απαντήσεις τα θέματα στα οποία έχεις γράψει;
Γενικά, θα ήθελα ένα how-to ![]()
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Akihito: 23 Μάρτιος 2014 - 21:14
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2014 - 13:30
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2014 - 14:03
My first day in "MyAnimeList.net":
Είναι πάρα πολύ περίπλοκο
Από πού ελέγχεις αν έχουν απαντήσεις τα θέματα στα οποία έχεις γράψει;
Γενικά, θα ήθελα ένα how-to
Πήγαινε στο "edit profile", στα "forum settings", το έχει σαν επιλογή αλλά δεν ξέρω αν και πώς λειτουργεί.
Νομίζω ότι στο παγκόσμιο internet είναι σπανιότερο να βρεις καλή συεννόηση όσο σε μια πιο κλειστή κοινότητα όπως αυτή.
Ελάχιστα έχω γράψει στα forums του, νομίζω πως είναι καλύτερο να κάνεις reviews πάνω σε συγκεκριμένα anime/manga ή να επιδιώξεις συζητήσεις με άτομα που φαίνονται ενδιαφέροντα γράφοντας στο profile τους.
Χωρίς να έχω ασχοληθεί πολύ με την κοινότητά του, μου φαίνεται ότι το site είναι περισσότερο για προσωπική χρήση παρά για επικοινωνία με άλλους, αν και πολύ πιθανό είναι να προκύψουν ωραίες συζητήσεις στα profiles. Εγώ τουλάχιστον γνώρισα τουλάχιστον τρεις romance of the three kingdoms fans και λέγαμε κάτι αθωότητες εκεί.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 25 Μάρτιος 2014 - 14:03
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2014 - 16:45
Πήγαινε στο "edit profile", στα "forum settings", το έχει σαν επιλογή αλλά δεν ξέρω αν και πώς λειτουργεί.
Νομίζω ότι στο παγκόσμιο internet είναι σπανιότερο να βρεις καλή συεννόηση όσο σε μια πιο κλειστή κοινότητα όπως αυτή.
Ελάχιστα έχω γράψει στα forums του, νομίζω πως είναι καλύτερο να κάνεις reviews πάνω σε συγκεκριμένα anime/manga ή να επιδιώξεις συζητήσεις με άτομα που φαίνονται ενδιαφέροντα γράφοντας στο profile τους.
Χωρίς να έχω ασχοληθεί πολύ με την κοινότητά του, μου φαίνεται ότι το site είναι περισσότερο για προσωπική χρήση παρά για επικοινωνία με άλλους, αν και πολύ πιθανό είναι να προκύψουν ωραίες συζητήσεις στα profiles. Εγώ τουλάχιστον γνώρισα τουλάχιστον τρεις romance of the three kingdoms fans και λέγαμε κάτι αθωότητες εκεί.
Σίγουρα ένα site που απευθύνεται σε ανθρώπους όλου του κόσμου, έχει τα κακά του (πολλαπλάσιο trolling, flaming, etc), αλλά και τα καλά του.
Το θέμα είναι ότι η χρήση του είναι περίπλοκη ως προς τη "κοινότητα" ![]()
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2014 - 19:47
http://zenpencils.com/comic/william-ernest-henley-invictus/
http://zenpencils.com/comic/21-rudyard-kipling-if/
http://zenpencils.com/comic/45-walt-whitman-o-me-o-life/

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2014 - 19:52
Έχει κάτι το πισί μου και δεν μπορώ να τα δω; Μόνο όταν πατάω buy print τα βλέπω αλλά δε μεγαλώνουν πολύ. :S
~το if πάντως είναι το μόνο που δε μου άρεσε πολύ και με τρώει να δω πώς είναι σε κόμικ!
edit: never-mind, brainfart του υπολογιστή μου ήταν