Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#76381 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 21 March 2014 - 23:18

Εγώ είμαι παραδοσιακή νονά. Δεν την σπάω την παράδοση γιατί τί έχει μείνει πια σε αυτό το πολύπαθο έθνος παρά η παράδοση μας, τα ήθη και έθιμα μας τελοσπάντων! ~βλ. είμαι άφραγκη~

xbJ3b2w.jpeg

#76382 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 21 March 2014 - 23:30

κανε του δωρο δωρεαν υπηρεσιες αν χρειαστει ποτε δικηγορο

#76383 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 21 March 2014 - 23:31

Σε ποιο σεξιον ανοιγω θρεντ για ερανο; Θελω πενηντα ευρω να ανεβω μια βολτα στους κασεροφαγους.

Επισης ας ανοιξει καποιος ενα για το true detective  που θα αφησει ιστορια.

Edited by Lord Leon, 21 March 2014 - 23:35.

stasou%2520mygdala.jpg

#76384 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 21 March 2014 - 23:34

Δίνω 3 ευρώ για εκείνο το βιβλίο για τη διαφήμιση :P

#76385 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 21 March 2014 - 23:43

Σε ποιο σεξιον ανοιγω θρεντ για ερανο; Θελω πενηντα ευρω να ανεβω μια βολτα στους κασεροφαγους.

Σε κανένα :P

Μπορείς να ανοίξεις εσύ. Αλλά μην μου πεις, βαριέσαι XD Καλό το True detective, όχι για να αφήσει ιστορία αλλά καλό. Top of the lake καλύτερο.

xbJ3b2w.jpeg

#76386 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 21 March 2014 - 23:56

Nαι να κατσω να του δωσω παρουσιαση της προκοπης δεν το χω, και τo c/p δε το γουσταρω. Αλλα ηταν τρομερο. Νομιζα οτι ειχα δει πολυ παραπανω απο 8 επεισοδια, φλυαρια μηδεν. Συμπυκνωμενη δυναμη σβελτο και στο βιλαμπαχο ακομα τριβουν.

Ωραιο φαινεται και το δικο σου, δεν το χα υποψιν. Γιατι το χαμηλοτερο rating πιστευεις;

(οσο για τον ερανο βρες μου μια λυση θα με σφαξουν αν δεν ανεβω πληζ)

stasou%2520mygdala.jpg

#76387 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 March 2014 - 00:04

Δεν μπορώ να πω πώς κατάφερα ποτέ να εξηγήσω τα ratings του imdb για να είμαι ειλικρινής και για αυτό δίνω ελάχιστη σημασία εκτός και αν κάτι που θέλω να δω έχει βαθμολογία κάτω από πέντε οπότε γνωρίζω συνειδητά ότι βαδίζω προς ολοταχώς για την πατάτα XD

Α και τώρα που το θυμήθηκα κομμένα τα αστειάκια για δωρεάν δικηγόρο, το τζάμπα πέθανε ρεμάλια!

xbJ3b2w.jpeg

#76388 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 22 March 2014 - 00:15

Οκ, ξανακάντε με OdyMonaxos πριν αρχίσετε να χρεώνετε και για τις αλλαγές username!

#76389 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 22 March 2014 - 00:19

Death & Taxes ήταν και πέρασε...

Τι έγινε ρε Ody θα μας αλλάξεις την πίστη τώρα? Ο φασολάκης τι να πει δηλαδή?xD

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#76390 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 22 March 2014 - 00:23

Καλά, όταν θα βάλουμε buy in στο Παλέρμο έλα να τα πούμε :P

την υπογραφή του Φασολάκη εγώ την ξέθαψα btw

#76391 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 22 March 2014 - 00:26

θελω κι εγω αλλαγη ονοματος σε Φραουλενιος, αν γινεται παρακαλω...

#76392 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 22 March 2014 - 00:26

Buy in? Να φανταστώ κάποιοι ρολόι θα είναι ακριβότεροι? Πχ Eren 5 ευρώ ενώ Kirito 10?

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#76393 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 22 March 2014 - 00:32

Οι ρόλοι θα κατανέμονται ανάλογα με την έξτρα δωρεά που θα καταβάλλεται μαζί με το buy in και θα είναι κρυφή. Πιο ακριβός ρόλος ο vigilante βεβαίως βεβαίως. Τα λεφτά από τις δωρεές και το 30% του συνόλου τω Buy in θα πάει υπέρ του gm. Το 50% υπέρ του φόρουμ και το 20% υπέρ του επιβλέποντος Mod.

#76394 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 22 March 2014 - 00:32

Α και τώρα που το θυμήθηκα κομμένα τα αστειάκια για δωρεάν δικηγόρο, το τζάμπα πέθανε ρεμάλια!

για δωρο στο βαφτηστηρι το πα, αν καταφερεις και τον χωσουν μεσα μερικα χρονακια εχει και κερασμα απο μενα για παρτη σου

#76395 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 posts

Posted 22 March 2014 - 00:39

ρε θα βαλεις κωλο κατω εσυ....???ολο ταξιδια εισαι...

αι σιχτιρ....

εχουμε να δουμε τα πρωτα διοδια ουτε που θυμαμαι και ο λορδος μου θελει κασερια και στον τοπο τους κι'ολας....

συνχεστικα νυχτιατικο....

ουστ.... :redcard2:

και μιας και πιασαμε τις σειρες...εκτος του arrow που με εχει πιασει φανατιλα

το εχω ριξει στο πολυ αναλαφρο....

castle,white collar,tbbt,bones....αλλα τα εχω τερματισει και περιμενω καθε εβδομαδα τωρα....

λεω να δωσω σειρα σε ποιο σκλυροπυρινικα οπως το true detective,breaking bad,american horror story,the walking dead...

και ερχεται και το GOT....οοοοοοοοο θεοι...!!!!!!!

Edited by vectrapearl, 22 March 2014 - 00:52.