Με όλες αυτές τις αλαγές θέλω να αλάξω κιεγώ....να γίνω Φαντασμοπριγκιπογλυκομπουμπουκοζούζουνος ![]()
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 22:45
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 23:02
Υποννοεί ότι δεν μπορούμε να τον αποφύγουμε;
Ναι, κάποιοι δεν μπορούν. Αλλά εσύ είσαι ασφαλής.
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 23:09
πονάω! στα αλήθεια XD
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 23:09
Με όλες αυτές τις αλαγές θέλω να αλάξω κιεγώ....να γίνω Φαντασμοπριγκιπογλυκομπουμπουκοζούζουνος
Συμβιβασου τώρα με αυτο και σε κανα δυο χρονια βλεπουμε. Καλοριζικο.
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 23:11
Δε μ αρέσει. Το λέγαμε Ody για συντομία και μου θύμιζε το σκυλάκι από το Garfield και ήταν χαριτωμένο. Τώρα πρέπει να επαναπροσδιορίσω. Το μόνο χαριτωμένο πλέον είναι να φαντάζομαι την ικανοποιημένη φάτσα του γραφίστα που έφτιαξε τη σημαία του άβα σου και να γελάω. Δε μ αρέσει. Πολύ δουλειά. Α μα πιά όλοι σας, ντροπή που δε συμβαδίζετε με τα δικά μου γούστα.
~Σήμερα το μάθημα ήταν ένα ατελείωτο τριωρο μαλάκινσης στο youtube. Ξεκινάμε με e-book του ιδρύματος Λάτση -γιατί ΤΕΧΝΗ-, συνεχίζουμε με βιντεάκια και εικονίτσες για ανακυκλωτική αρχιτεκτονική, γκράφιτι και στριτ αρτ και καταλήγουμε σε ντοκυμαντέρ της μιάμισης ώρας για έναν αρχιτέκτονα με τον ήχο τόσο χαμηλά που δεν ακουγόταν ένα τραπεζάκι παραδίπλα από το λάπτοπ της καθηγήτριας. ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟ. Και καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος ο σχολιασμός ήταν ο ίδιος που θα κάνατε με το 13χρονο ανιψάκι σας. "α τι ωραίο, πώς το κάνει;", "με κιμωλία", "και εδώ τι δείχνει;", "έναν άνθρωπο ανάποδα, είναι πολύ καλός", "ναι ο τάδε ήταν φοιτητής εδώ" "αχ κυρία μήπως ξέρετε αν ισχύει αυτή η εντελώς γελοία φήμη για τον λεγάμενο φοιτητή;" "μάλλον όχι" "α γιατί νόμιζα..." "μπα δεν παίζει" "α ναι το είχα φανταστεί".
Πραγματικά, τι σκατά πάθανε αυτή τη βδομάδα οι καθηγητές; Μάλλον έρχονται οι εξωγήινοι, το τέλος είναι κοντά.

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 23:13
GP, ίσως το ******κέφαλο γατί της Ίρι εισακούσει τις ευχές σου ![]()
Δε μ αρέσει. Το λέγαμε Ody για συντομία και μου θύμιζε το σκυλάκι από το Garfield και ήταν χαριτωμένο. Τώρα πρέπει να επαναπροσδιορίσω. Το μόνο χαριτωμένο πλέον είναι να φαντάζομαι την ικανοποιημένη φάτσα του γραφίστα που έφτιαξε τη σημαία του άβα σου και να γελάω. Δε μ αρέσει. Πολύ δουλειά. Α μα πιά όλοι σας, ντροπή που δε συμβαδίζετε με τα δικά μου γούστα.
Ξέρεις τι είναι η σημαία του άβαταρ μου; ![]()
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 23:15
GP, ίσως το ******κέφαλο γατί της Ίρι εισακούσει τις ευχές σου

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 23:16
GP, ίσως το ******κέφαλο γατί της Ίρι εισακούσει τις ευχές σου
Ξέρεις τι είναι η σημαία του άβαταρ μου;
Είχα μάθει αλλά το είχε απωθήσει η μνήμη μου γιατί δεν ήταν τόσο αστείο όσο είναι η σημαία από μόνη της χωρίς σημασία.

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 23:20
Εντάξει, καλά, το παίρνω πίσω!!! Θα σου βάλω και μια κονσέρβα ψαράκι να φας και είμαστε νταξει!
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 23:20
Με όλες αυτές τις αλαγές θέλω να αλάξω κιεγώ....να γίνω Φαντασμοπριγκιπογλυκομπουμπουκοζούζουνος
Να τι παθαίνουν όσοι ζητούν την ευλογία του ονόματος από άλλον πέρα απ΄την νονά!
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 23:23
Να τι παθαίνουν όσοι ζητούν την ευλογία του ονόματος από άλλον πέρα απ΄την νονά!
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 23:24
Youtube Video
Έχει ένα ωραίο άκουσμα πάντως, πρωην-πριγκιπίδι, μην απελπίζεσαι.
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 23:27
Έχει ένα ωραίο άκουσμα πάντως, πρωην-πριγκιπίδι, μην απελπίζεσαι.
μα..μα...μα....δεν με λένε Mikeo
![]()
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2014 - 23:30
μα..μα...μα....δεν με λένε Mikeo
![]()
οκ μικεοφιτεσσερασολτεσσερακχς.