Θα σε προτείνω ως καλύτερη δυνατή λύση φωκούκο, no worries. Αν δεν προωθήσουμε τους δικούς μας ποιον θα προωθήσουμε;
Ghostprince, νιώθεις κάποιου είδους μαγική ενέργεια να διαπερνάει το σώμα σου τα τελευταία χρόνια; Να ξέρω αν αξίζει τον κόπο να μείνω tr00, όχι τπτ άλλο. Magic powers > Smex
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 19 March 2014 - 18:05

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 19 March 2014 - 18:21
Ghostprince, νιώθεις κάποιου είδους μαγική ενέργεια να διαπερνάει το σώμα σου τα τελευταία χρόνια; Να ξέρω αν αξίζει τον κόπο να μείνω tr00, όχι τπτ άλλο. Magic powers > Smex
Mα φυσικά! Είμαι ένα κρυφό mahou shounen κιεγώ! Γιατί νομίζετε ότι μπορείτε και ζήτε ακόμα ανέμελα σ'αυτό το πλανήτη?
Edited by GhostPrince, 19 March 2014 - 18:28.
Posted 19 March 2014 - 18:21
Η σκεπαστη στο τελος παιζει να ναι η καλυτερη που εχω φαει
Αν ειχαμε τις κληρωσεις θα μπορουσατε και σεις να δοκιμαζατε
Posted 19 March 2014 - 18:58
Mα φυσικά! Είμαι ένα κρυφό mahou SHOUJO κιεγώ! Γιατί νομίζετε ότι μπορείτε και ζήτε ακόμα ανέμελα σ'αυτό το πλανήτη?
Fixxed! ![]()
Edited by zennith666, 19 March 2014 - 19:00.

Posted 19 March 2014 - 19:05
Mα φυσικά! Είμαι ένα κρυφό mahou shounen κιεγώ! Γιατί νομίζετε ότι μπορείτε και ζήτε ακόμα ανέμελα σ'αυτό το πλανήτη?
Dem mental images I currently have in my mind XD. Priceless and fabulous!

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 19 March 2014 - 19:08
Mα φυσικά! Είμαι ένα κρυφό mahou SHOUJO κιεγώ! Γιατί νομίζετε ότι μπορείτε και ζήτε ακόμα ανέμελα σ'αυτό το πλανήτη?
Fixxed!
Yeah, προτιμώ και εγώ την εικόνα του φίλου Ghostprince να μετατρέπεται σε cute mahou shoujo που πολεμάει τις δυνάμεις του κακού απο ένα απλό mahou shounen.
Posted 19 March 2014 - 19:14
Έχω να δηλώσω ότι το κόκκινο δεν πάει στην iristella ![]()
Η δύναμη της συνήθειας ![]()
Posted 19 March 2014 - 19:16
^σο τρου
Posted 19 March 2014 - 19:18

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 19 March 2014 - 19:28
Youtube Video

Posted 19 March 2014 - 19:50
ΑΓΚ!
Πάω στη σχολή για 6ωρο μάθημα, ταβλιάζεται ο ένας καθηγητής, βγαίνει νοκ άουτ, ακυρώνεται το μάθημα. Αναμονή μέχρι το επόμενο. Πάω και είμαστε τρεις και ο κούκος (ο κούκος εδώ η διδακτορική υπεύθυνη) ε, "δεν είμαστε πολλοί" λέει "ας κάνουμε επανάληψη για όσους δεν θυμούνται" - ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ-. Λίγο πριν τελειώσει παίρνει τηλέφωνο τον τελευταίο καθηγητή "ναι δεν έχει έρθει κόσμος" τονε λέει, και αυτός απαντά "γαμώ, δεν έρχομαι, από βδομάδα".
Τελικό μέτρημα:
ώρες που έχασα = 6
εποικοδομητικές ώρες = ?
σπάσιμο νεύρων = ανεκτίμητο
ΑΧ! Μέσα στα ούρα μου ρε πόκεμον, μέσα στα ούρα μου.

Posted 19 March 2014 - 21:34
Νομιζω ηρθε η ωρα να γινω ροζ.
ηρθε η ωρα να γινεις ροζ....
![]()
Posted 19 March 2014 - 21:37
Έχω να δηλώσω ότι το κόκκινο δεν πάει στην iristella
Η δύναμη της συνήθειας
Σαν τις παλιές καλές εποχές του πράσινου χρώματος δεν έχει!
Posted 19 March 2014 - 22:49
ΑΓΚ!
Πάω στη σχολή για 6ωρο μάθημα, ταβλιάζεται ο ένας καθηγητής, βγαίνει νοκ άουτ, ακυρώνεται το μάθημα. Αναμονή μέχρι το επόμενο. Πάω και είμαστε τρεις και ο κούκος (ο κούκος εδώ η διδακτορική υπεύθυνη) ε, "δεν είμαστε πολλοί" λέει "ας κάνουμε επανάληψη για όσους δεν θυμούνται" - ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ-. Λίγο πριν τελειώσει παίρνει τηλέφωνο τον τελευταίο καθηγητή "ναι δεν έχει έρθει κόσμος" τονε λέει, και αυτός απαντά "γαμώ, δεν έρχομαι, από βδομάδα".
Τελικό μέτρημα:
ώρες που έχασα = 6
εποικοδομητικές ώρες = ?
σπάσιμο νεύρων = ανεκτίμητο
ΑΧ! Μέσα στα ούρα μου ρε πόκεμον, μέσα στα ούρα μου.
Και μετά άλλοι διαμαρτύρονται για τον γλυκούλη από την ιστορία του θεάτρου που άργησε μια φορά στο μάθημα, ή για τον αγαπημένο μου εραστή και φιλόσοφο με το φαλλικό επίθετο που είναι κάπως...ανοργάνωτος.
Να πάθουν τέτοια να μάθουν.
Edited by Kamui, 19 March 2014 - 23:44.