Εγώ πέταξα την αθωότητά μου

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2014 - 18:01
Εγώ πέταξα την αθωότητά μου

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2014 - 18:01
2deep4me
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2014 - 20:46
Japanese Wrestling with fluorescent tubes
Οριακα NSFW λογω αιματος και ηλιθιοτητας. Μπαινετε με δικη σας ευθυνη.
Youtube Video
Ωωω τωρα το ειδα αυτό. Καλά είστε πολύ γκρινιαρηδες λέμε! Μια γλύκα ήταν τα πιτσιρικια. Εξάλλου αλήθεια λέγανε. Βρηκα ενα σε ενα παζάρι πριν 2 χρονια, το παιρνω ολο χαρά το παω σπιτι το συνδεω.... και συνειδητοποιω οτι πλεον εχουμε 2000+ και τα νουμερα ειναι 10ψηφια και οχι επταψηφια, και θες γυρω στα 12" μεσο ορο να καλεσεις νουμερο. Και αν το γυρναγες πολυ γρηγορα μπορει να εστελνε ενα παλμο παραπανω/κάτω οποτε επρεπε να το ξαναπαρεις απο την αρχη. Εκει να δεις rage.
Α και μην τρελενεστε επειδη εμεις εδω ειμαστε Μπανανισταν, στις κανονικες χωρες δινεις αλλα 10 ευρω/δολαρια/φραγκα/λιρες και παιρνεις το προηγουμενο Iphone με την ανανεωση συνδεσης. Δεν ειναι και κανα ειδος πολυτελειας...
Βασικα μου αρεσε πολυ αυτη η παιδικη ειλικρινεια στο βιντεακι. Ειδα κανα δυο ακομα και εγινα και συνδρομητης. Στοιχημα οτι θα το δουμε και Ελλαδα σαν ιδεα αυτο καποια στιγμη.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 04 Μάρτιος 2014 - 21:18

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2014 - 21:37
Έχουν πολύ καλύτερα από αυτό, το οποίο ομολογώ ήταν από τα λίγα που δεν μου άρεσαν. Επίσης πρέπει να τσεκάρεις οπωσδήποτε το elders react και το youtubers react. Σε αυτά που είναι μέσα ο τυπάς από τους epic meal time δεν μου μένει άντερο.
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2014 - 22:12
Ναι ρε φιλε εκει με τα παππουδια και το flappy bird πρεπει να με ακουσαν να γελαω στον Αρη
Προσπαθω να σταματησω kai να κανω καμια δουλεια στο πισι αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω ![]()

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2014 - 01:13
Βαριέμαι να ψάχνω, ποιες είναι οι νέες προαγωγές;
Μόνο μία;!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από OdyMonaxos: 05 Μάρτιος 2014 - 01:25
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2014 - 09:54


Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2014 - 10:46

ασχετο
μιας και η κατασταση με την ρωσια και την ηπα καλα κρατει...

καλη ταινιουλα με θεμα russia vs usa....
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2014 - 11:04
Τι σκατά συμβαίνει με τους αιώνιους φοιτητές και τις διαγραφές ρε παιδιά; Ψάχνω να βρω τι παίζει και πέφτω σε αντιφατικά πράγματα. Δι φακ?
Κάπου λέει ότι Σεπτέμβρη 2014 διαγράφονται όλοι πριν από το 2006, και κάπου αλλού ότι από 2005-2010 διαγράφονται καλοκαίρι 2015. Ξέρει κανείς να με διαφωτίσει?

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2014 - 11:23
Στην εφαρμογή του νόμου που καταργεί τις χωρίς χρονικούς περιορισμούς σπουδές προχωρεί το υπουργείο Παιδείας. Οσοι φοιτητές έχουν εισαχθεί προ του 2006 καλούνται να ολοκληρώσουν την προσπάθεια για την απόκτηση του πτυχίου μέχρι τον Ιούνιο.
Σύμφωνα με το Έθνος, κοντά στα 180.000 άτομα θα απολέσουν οριστικά τη φοιτητική τους ιδιότητα, αφού ο νέος νόμος προβλέπει ότι όσοι είχαν εισαχθεί στα ΑΕΙ πριν από το 2006 και δεν πέρασαν τις εξετάσεις σε όλα τα μαθήματα θα πρέπει τώρα να πάνε στα... σπίτια τους.
Ήδη σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοικήσεων έχουν αυξηθεί οι φοιτητές στα αμφιθέατρα που παρακολουθούν μαθήματα αλλά και αυτοί που παίρνουν πτυχίο, γεγονός που όπως λένε οι πρυτάνεις είναι εμφανές στις τελετές ορκωμοσίας.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, φέτος είναι η πρώτη φορά που τα ιδρύματα θα κληθούν να ξεκαθαρίσουν οριστικά τα μητρώα των φοιτητών, αφού μέχρι τώρα τόσο τα ίδια όσο και το υπουργείο Παιδείας δεν έβαλαν ποτέ κανόνες στη διάρκεια των σπουδών, στην απόκτηση πτυχίων και στις υποχρεώσεις των φοιτητών.
Σύμφωνα με πρόσφατα αποκαλυπτικά στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας από τους 596.000 φοιτητές των πανεπιστημίων και των τεχνολογικών ιδρυμάτων, οι 300.000 χαρακτηρίζονται ως μη ενεργοί, είτε γιατί έχουν εγκαταλείψει οριστικά τις σπουδές τους είτε γιατί έχουν καθυστερήσει σημαντικά να πάρουν το πτυχίο τους. Από αυτούς υπολογίζεται ότι κοντά στους 180.000 θα πρέπει να διαγραφούν από τα ιδρύματα, εφόσον βέβαια οι διοικήσεις των ιδρυμάτων κάνουν έγκαιρα αυτά που ορίζει ο νόμος και ξεκαθαρίσουν τα μητρώα τους.
"Όσοι έχουν ξεπεράσει τα 15-20 χρόνια σίγουρα θα δουν την πόρτα της εξόδου, αλλά για κάποιους που είναι κοντά στη δεκαετία και χρωστάνε μόνο λίγα μαθήματα θα πρέπει να υπάρξει κάποια "βοήθεια" ώστε να καταφέρουν να πάρουν τα πτυχία τους και να μη δημιουργηθούν κοινωνικές αναταραχές", αναφέρεται στην εφημερίδα.
Τι προβλέπει ο νόμος για τη διάρκεια φοίτησης
Σύμφωνα με τον νέο νόμο όσοι φοιτητές εισάγονται από το ακαδημαϊκό έτος 2011-12 και μετά θα διατηρούν τη φοιτητική τους ιδιότητα μόνο για 12 εξάμηνα αν πρόκειται για σχολές με διάρκεια σπουδών τα 4 έτη και 14 εξάμηνα αν ησ χολή τους έχει διάρκεια σπουδών τα 10 εξάμηνα όπως συμβαίνει με τη γεωπονία και πολυτεχνικά τμήματα.
Για τμήματα με μεγαλύτερη διάρκεια σπουδών όπως η Ιατρική το μέγιστο χρονικό διάστημα για τη διατήρηση της φοιτητικής ιδιότητας είναι τα 16 εξάμηνα. Γενικά αυτό που ορίζει ο νόμος είναι ότι ο χρόνος σπουδών είναι ίσος με τον προβλεπόμενο χρόνο σπουδών για τη λήψη πτυχίου, προσαυξημένο κατά 2 έτη ή 4 εξάμηνα. Για τον λόγο αυτό εισήχθησαν σε μια σχολή αλλά αποφάσισαν μετά την εγγραφή τους σε αυτή να δώσουν ξανά πανελλήνιες εξετάσεις καλό θα είναι να επιλέξουν τη διακοπή φοίτησης ώστε να μη χάσουν 2 από 4 εξάμηνα της "παράτασης" που τους δίνεται από τον νόμο.
Διαγραφή φοιτητή λόγω μη εγγραφής
Οι φοιτητές δεν πρέπει να παραλείπουν στην αρχή κάθε εξαμήνου να πραγματοποιούν την εγγραφή τους καθώς σε περίπτωση που αυτή δεν πραγματοποιηθεί για δύο συνεχόμενα εξάμηνα διαγράφονται από τη σχολή.
Εργαζόμενοι φοιτητές και διαγραφή
Σε περίπτωση που κάποιοι φοιτητές εργάζονται, έχουν το δικαίωμα να εγγραφούν ως φοιτητές μερικής φοίτησης και έτσι το ανώτατο χρονικό όριο σπουδών είναι το διπλάσιο του κανονικού προγράμματος.
ελπιζω να διαφωτίσα.....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 05 Μάρτιος 2014 - 11:24
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2014 - 11:28
ελπιζω να διαφωτίσα.....
Μωρέ το έχω βρει αυτό, αλλά δεν έρχεται σε αντίθεση με τούτο? (Το οποίο ναι μεν είναι παλιότερο, βλέπω Δεκέμβρη 2013 ημερομηνία δημοσίευσης, αλλά φαίνεται να τα λέει πιο σωστά.)
edit>Αμάν πια με αυτούς που δημοσιεύουν μισές ειδήσεις απλά και μόνο για να σοκάρουν. Με έχουν μπερδέψει απίστευτα. Anw νομίζω ότι το λινκ που βρήκα (σε αυτό το ποστ) πρέπει να είναι το σωστό, ή τουλάχιστον το πιο σωστό. Ουμφ, άντε να δούμε τι θα γίνει με τα παιδιά, κρύος ιδρώτας με έπιασε.

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2014 - 11:42
εν αναμονη οριστικης ανακοινωσης...
οπως ολα τα πραγματα στο ελλαδισταν,ετσι και αυτο θελει χρονο για να οριστικοποιηθει....
εδω που τα λεμε ομως..
"Όσοι έχουν ξεπεράσει τα 15-20 χρόνια σίγουρα θα δουν την πόρτα της εξόδου
εεεε..ενα δικιο το εχουν...(20 χρονια????)θα μπορουσε βεβαια να αφηνει ενα παραθυρο για ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥς ΛΟΓΟΥΣ..οπως οικονομικη αδυναμια,οικογενιακη κατασταση και αλλα...
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2014 - 11:46
Μωρέ δε με νοιάζει αν έχουν δίκιο ή όχι, αυτό είναι άλλη, μεγάλη συζήτηση. Αυτή τη στιγμή απλά προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται για να μπορέσω να εξηγήσω στους γονείς μου αν θα προλάβει ο αδερφός μου να πάρει πτυχίο ή όχι.
