Το είδα χθες το βράδυ και ήθελα να πιάσω τα μισά πιτσιρίκια και να τα κοπανήσω κάτω. Ειδικά το μπασμένο που έλεγε ότι αν "αναγκαζόταν" να χρησιμοποιεί αυτό το τηλέφωνο θα έκλαιγε σε μια γωνία ήθελα να το πιάσω από την κοτσίδα και να το φέρω δεκαπέντε σβούρες. Κακομαθημένα κωλόπαιδα του ανεπτυγμένου κόσμου ~ουστ
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 04 March 2014 - 11:22
Posted 04 March 2014 - 11:50
^lel mad
σε νιώθω , βλέπω το μπασμένο κοριτσάκι με τη μεγάλη κοτσίδα που λέει "δε θέλω αυτό το τηλέφωνο, θέλω το iphone μου"... DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:
τα πρόλαβα αυτά τα τηλέφωνα, απολάμβανα να παίρνω σε ότι να'ναι αριθμούς επειδή ήμουν πάρα πολύ μικρός τότε όμως.
Posted 04 March 2014 - 11:54
ενω το ενιαχρονο που λεει: ''i prefer to use my iphone......'' my iphone..το ενιαχρονο....!!!!!
γενικα εχει πολλα ''διαμαντια'' μεσα..που με κανει να αναρωτιεμαι....που παμε....
βεβαια απο την μια ειναι λογικη αντιδραση..εμενα η μικρη μου στα 6 ξερει να χειριζεται Iphone,tablet με επικη ανεση...μιας και τα ειχε απο την πρωτη στιγμη στο οπτικο της πεδιο....οπως εγω ειχα τo walkman και το game boy....αλλα απο την αλλη ειναι λυπηρο να μην γνωριζουν την εξελκτικη διαδικασια αυτων που κατεχουν τωρα....
φαντασουν να τους δειξουν κανονικη τηλεοραση.....!!!
^lel mad
σε νιώθω , βλέπω το μπασμένο κοριτσάκι με τη μεγάλη κοτσίδα που λέει "δε θέλω αυτό το τηλέφωνο, θέλω το iphone μου"... DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:
τα πρόλαβα αυτά τα τηλέφωνα, απολάμβανα να παίρνω σε ότι να'ναι αριθμούς επειδή ήμουν πάρα πολύ μικρός τότε όμως.
εχμμμ...φαντασου οτι εγω προλαβα και το τηλεφωνο της fisher price που εδειχνε στα facts απο κατω...... ![]()
Edited by vectrapearl, 04 March 2014 - 11:56.
Posted 04 March 2014 - 11:55
Δεν ξέρω εμένα μου φάνηκαν τόσο γλυκούλια, ειδικά εκεί με το "oooooh" που συνειδητοποιούν ότι δεν μπορείς να στείλεις γραπτά μηνύματα. Σά κιάτ.
Σουβλάκια ημίν

Posted 04 March 2014 - 11:56
Αχαχαχα, αυτό και αν θα ήταν
(αν και σε αυτό το κοριτσάκι αναφερόμουν D: )
Posted 04 March 2014 - 12:31
παντως αλλαξαν πολλα απο την γενια μου.....
χαθηκαν πολλα πραγματα τεχνολογικα και μη..
αισθανομαι βεβαια τυχερος που προλαβα:
1)ιντερνετ που επρεπε να κανεις log out για να παρεις τηλεφωνο...(τρατζικ)
2)προπο με καρμπον (τριπλοτυπο)
3)βενζινη super
4)ξυστο...(!!!)
5)walcman φορητο cd player και mini disc
6)napster soulseek e-mule και τα πρωτα τσατ ρουμ
και αλλα πολλα που λιγο σημασια εχουν πια...εκτος απο συναισθηματικη...
βεβαια ολα αυτα εξελικτικα εγινα καλυτερα και ποιο ανθρωπινα και ευκολα...αλλα χαθηκε ο ρομαντισμος ρε παιδακι μου...και φυσικα μετα απο χρονια θα θυμομασται αυτα που ζουμε τωρα οπως αυτα που σκεφτομαστε για τα πραγματα πριν μια 20ετια....
Posted 04 March 2014 - 12:46
Το είδα χθες το βράδυ και ήθελα να πιάσω τα μισά πιτσιρίκια και να τα κοπανήσω κάτω. Ειδικά το μπασμένο που έλεγε ότι αν "αναγκαζόταν" να χρησιμοποιεί αυτό το τηλέφωνο θα έκλαιγε σε μια γωνία ήθελα να το πιάσω από την κοτσίδα και να το φέρω δεκαπέντε σβούρες. Κακομαθημένα κωλόπαιδα του ανεπτυγμένου κόσμου ~
ουστget off my lawn
FTFY
Posted 04 March 2014 - 12:55

Posted 04 March 2014 - 13:43

Posted 04 March 2014 - 13:47
Ο δικός μου είναι πιο moe
Posted 04 March 2014 - 15:12
Εμένα πιο tsundere!
Posted 04 March 2014 - 17:25
Εγώ πάλι χθές κατάφερα να πετάξω (σχεδόν) χαρταετό μόνος μου!!!!!!!
Παίδες απλά πηγαίντε παραλία για να παιτάξετε χαρταετό.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 04 March 2014 - 17:29
Εγώ πάλυ δεν πέταξα τίποτα φέτος...
Posted 04 March 2014 - 17:58
Εγώ πέταξα την αθωότητά μου