την στιγμή που είπε την λέξη αντριλίκι δεν άντεξα.
σταμάτησα την προβολή και αναρωτήθηκα σε τι δρόμους βαδίζω σε αυτόν τον κόσμο της αντρίλας.
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2014 - 15:21
την στιγμή που είπε την λέξη αντριλίκι δεν άντεξα.
σταμάτησα την προβολή και αναρωτήθηκα σε τι δρόμους βαδίζω σε αυτόν τον κόσμο της αντρίλας.
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2014 - 15:21
έκλυση ηθών
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2014 - 15:23

D.Dragon κουράγιο, ευχομαι να τελειωσει γρηγορα το πανηγυρι, γιατι συνηθως ο απόηχος κρατάει καιρό...

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2014 - 15:25
http://www.imagebam.com/image/dc7ac7309696011
Πολύ ζηλιάρηδες ο Charizard κι ο Lucario. ![]()
Source: http://www.pixiv.net/member_illust.php?mode=medium&illust_id=39240894
Tώρα μάλιστα. ![]()
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vetus: 22 Φεβρουάριος 2014 - 15:27
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2014 - 15:27
Ακολουθει κοινωνικο μηνυμα.
Youtube Video
Εdit: Τι εννοεις "αδειασα σκουπιδοντενεκεδες σαν γυφτος;"?
στρατο εχω παει..και μαλιστα πριν ακριβως 10 χρονια..τετοιο βιντεο δεν μας επαιξαν ποτε....
WTF...διαμαντι απο τα λιγα........
Επειδή από ό,τι βλέπω σε ενδιαφέρει περισσότερο η κλανιά-μαγκιά του θέματος, και αφού εδώ είναι ιντερνέτ και έλεγχος δεν μπορεί να γίνει, μπορείς απλά να λες ψέματα για τα πρώτης ποιότητας γάρα που έστριψες και ήπιες (έτσι πάει η αργκό νομίζω). Αν ήδη το έκανες από το προηγούμενο post σου έχεις σεβασμό από εμένα.
Ωστόσο οι προσπάθειες για κώλο φινιστρίνι αυξάνουν σε δυσκολία από κοντά. Θα σκεφτώ τακτικές για να θεωρηθείς και εκεί ο πιο τζαμάτος της παρέας και θα επανέλθω.
δεν νομιζω οτι ειναι θεμα μαγκιας......αν και απο το επομενο ποστ με τον μαιντανο....αρχιζω να το θεωρω τρολαρισμα..... ![]()
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2014 - 15:37
Έχω απορίες.
Τί σχέση έχουν οι σκουπιδοτενεκέδες.
Σε ποιό πλανήτη ο μαϊντανός μοιάζει με τον μπάφο.
Η γιαγιά πού κολλάει στο όλο δράμα, για γονείς ξέραμε μέχρις στιγμής.
Θα εκτιμούσα μία απάντηση μιας και έχω επενδύσει συναίσθημα σε αυτήν την ιστορία μέχρι στιγμής.
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2014 - 15:39
Προφανώς ο D.Dragon είχε καπνίσει "λίγο" πριν τον πιάσουν στα πράσα και η επίρρια καλά κρατά...
![]()

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2014 - 15:41
Ένταξει έπεισα την γιαγιά μου ότι ήταν μαιντανός. Αφού αρχικά άδειασα σκουπιδοτενεκέδες σαν γύφτος, ναι μεγάλη μαγκιά...
Τέσπα τhat escalated quickly.
Που να βρει ευκαιρία να φτιάξει τίποτα με μαιντανό δλδ. ![]()
edit:Mono, αν ο μαϊντανός είναι ξεραμένος και η γιαγιά δεν βλέπει πολύ καλά, μοιάζει λίγο. xD
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 22 Φεβρουάριος 2014 - 15:45
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2014 - 15:48
Μένω με τον αδερφό μου και έρχεται η grandma να καθαρίζει που και που....
Το είχα αφήσει στο τραπέζι το προηγούμενο βράδυ.
Μπήκε άνοιξε καθάρισε, ενώ κοιμόμουν, ξυπνάω και λείπει το πράγμα.
Αρχικά νόμιζα πως θα το πέταξε στα σκουπίδια καταλάθος.
Και αφού έψαξα τον σκουπιδοτενεκέ από πάνω εώς κάτω.
Σκέφτηκα μήπως τα είχε πετάξει έξω τα σκουπίδια στον εξωτερικό τενεκέ τελοσπάντων.
Βγήκα έξω και αφού έψαξα και εκεί στα χθεσινά σκουπίδια δεν ήταν ούτε εκει.
Έπειτα έπεστρεψα στο σπίτι και άρχισα να σκέφτομαι επιχειρήματα να πω στους δικούς μου μελλοντικά.
"Πως δεν είναι χειρότερο από το αλκόολ και κανείς δεν έχει πεθάνει απο αυτό κ.ο.κ"
Μετά αποφάσισα να πάω στο δικό της σπίτι να την ρωτήσω αν βρήκε ένα σακουλάκι.
Πήγα και μου πες πως ναι βρήκε και ήταν λίγο τρομαγμένη για το τι ήταν.
Βασικά δεν της είπα πως ήταν μαιντανός αλλά βασιλικός για μια πίτσα που θα φτιάχναμε για τα γενέθλια ενός παιδιού. Έχει γενικά ένα θέμα με την όσφρηση + το ότι ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει πως είναι το χασίς, και πόνταρα σε αυτό.
Τέσπα αυτό ήταν το μεγάλο χρονικό αλλά τέλος καλό όλα καλά μάλλον....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 22 Φεβρουάριος 2014 - 15:48
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2014 - 15:52
Μένω με τον αδερφό μου και έρχεται η grandma να καθαρίζει που και που....
Το είχα αφήσει στο τραπέζι το προηγούμενο βράδυ.
> στο τραπέζι
> στο τραπέζι
> στο τραπέζι
> στο τραπέζι
Θα συμφωνησω με την δεσποινιδα mono στο αν δεν ξερεις να το κρυβεις άστο πουλακι μου καλυτερα. XD
Also δεν ξερω πως να νιωσω που μεσα σε ολο αυτο τον πανικο προλαβες και μοιραστηκες την εμπειρια σου μαζι μας. Αν μη τι αλλο λιγο συγκινημενη που εχουμε γινει μια οικογενεια ειμαι.
ΥΓ. Χερακια επλυνες πριν πιασεις το πληκτρολογιο?
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2014 - 15:55
Μένω με τον αδερφό μου και έρχεται η grandma να καθαρίζει
>η grandma
>η grandma
>η grandma
>η grandma
Σα δε ντρέπεστε λέω 'γω, δύο μαντραχαλέοι και να βάζετε τη γιαγιούλα να καθαρίζει και ούτε το τραπεζάκι δεν κουνάτε τα χέρια σας να τακτοποιήσετε.

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2014 - 15:57
Εγώ κόλλησα στο ότι είναι δύο μαντράχαλοι και βάζουν γριά γυναίκα να τους καθαρίζει!
Κατά τάλλα εξαιρετικό και το σαββατιάτικο πρωϊνό ~κοιτάει ρολόϊ, γαμωτοποτεπηγεμεσημερισκαταειναιηδηαπογευμα~
edit : Anelis η επικοινωνία μας έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2014 - 15:59
Δεν παει να πει οτι πρεπει να την αφηνετε. >: