Τσικνοπέμπτηηηηηηηηηηηηη!

στη λαϊκή δίπλα μου ήδη έχουν αρχίσει να το καίνε
Posted 20 February 2014 - 11:06
Τσικνοπέμπτηηηηηηηηηηηηη!

στη λαϊκή δίπλα μου ήδη έχουν αρχίσει να το καίνε

Posted 20 February 2014 - 11:20

Πίσσα, πούπουλα και δημόσια περιφορά σε όποιον κόβει το λίπος από τη χοιρινή με το μαχαίρι.
Posted 20 February 2014 - 11:36
Εγώ που το κόβω πριν καν την ψήσω τί θα πάθω? ![]()
Ρε πούστη τί γίνεται στην Ουκρανία? Πάνε για εμφύλιο εκεί πέρα... Τρομακτικά πράγματα...
Posted 20 February 2014 - 12:41
Εγώ που το κόβω πριν καν την ψήσω τί θα πάθω?
Ρε πούστη τί γίνεται στην Ουκρανία? Πάνε για εμφύλιο εκεί πέρα... Τρομακτικά πράγματα...
ασχημα πραγματα....ο εμφυλιος ειναι ηδη γεγονος ..απλα δεν βγαινει και πολυ προς τα εξω....
οταν υπαρχουν ακροβολισμενοι ελευθεροι σκοπευτες(πολιτες απλοι) που πυροβολανε αστυνομικους..οταν χωριζεσε σε υπερ και κατα μιας αποφασης..τοτε ναι ειναι εμφυλιος...
το θεμα ειναι οτι χωριζετε στα 2 ενας λαος για χαρη μιας αποφασης ενος εκλεγμενου ....χμμμμ κατι μου θυμιζει.......!!!
δεν ξερω ποια πλευρα εχει δικιο...
η ολη κατασταση ξεκινησε γιατι :
αιτία ήταν η απόφαση του Προέδρου της Χώρας Βορ Γιανουκόβιτς να μην υπογράψει τη συμφωνία σύνδεσης της Ουκρανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρά τα χρόνια που δαπανήθηκαν για να συμφωνηθούν οι όροι, ώστε να ενσωματωθεί η χώρα στο μπλοκ της ΕΕ μαζί με τις άλλες 28 ευρωπαϊκές χώρες, ο Γιανουκόβιτς επέλεξε να "πλησιάσει" τη Ρωσία.Στις 17 Δεκεμβρίου η Ουκρανία ανακοίνωσε μια οικονομικά συμφέρουσα συμφωνία με τη Ρωσία (για τα ομόλογα και το Ρωσικό αέριο), οπότε όλα ησύχασαν, μέχρι που μια δημοσιογράφος -που υποστήριζε την αντιπολίτευση- ξυλοκοπήθηκε άγρια από αγνώστους (πηγη news24)αυτη την στιγμη ενα μεγαλο κομματι λαου ειναι εννομενο και προσπαθουν να αλλαξουν γνωμη στον προεδρο της χωρας..
αν και γνωμη μου πλεον ειναι οτι λιγοι γνωριζουν για ποιο λογο εχουν φτασει εδω τα πραγματα...το παιχνιδι πλεον ειναι επιβιωσης..
ζορισμενος λαος....το πληγμα του τσαουσεσκο αν και μακρινο δεν εχει σβησει τελειος ακομα απο τις μνημες τους.....
οικονομικα ποτε δεν ηταν σταθερη χωρα και ποτε μα ποτε ευπορη..γενικα μετα την διασπαση ρωσιας ολες η χωρες της ειναι 2 ταχυτητων...πλουσιοι και φτωχοι...
η απορια μου ειναι ομως αφου βλεπουν οτι η Ε.Ε δεν παει καλα..τι σκατα θελουν να μπουν .....?
Edited by vectrapearl, 20 February 2014 - 17:46.
Posted 20 February 2014 - 13:15
Μετανοείτε κοινοί θνητοί ο κόσμος τελειώνει!

Posted 20 February 2014 - 13:17
Αν θυμάμαι καλά ο Τσαουσέσκο ήταν στη Ρουμανία, όπου έφτιαξε και αυτό το έκτρωμα, το "Σπίτι του Λαού".
Δεν είναι θέμα αν θα μπουν στην Ε.Ε. αλλά για το αν θα μπουν υπό την επιρροή και "προστασία" της Ρωσίας. Η Ανατολική Ουκρανία είναι φιλορωσική ενώ η Δυτική είναι φιλοευρωπαϊκή και φιλοαμερικάνικη, με αποτέλεσμα να έχει κοπεί η χώρα στα δύο. Δεν παλεύουν ενωμένοι εναντίον της κυβέρνησης εξού και το τραγικό της υπόθεσης.
Λίγο η "Αραβική Άνοιξη", λίγο ο επικείμενος εμφύλιος στην Ουκρανία, λίγο που είμαστε στην κατάσταση που είμαστε και μέσα στη μέση όλων αυτών, δεν μας βλέπω και πολύ καλά ![]()
Posted 20 February 2014 - 13:34
ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ
There was shock, drama and intrigue on Twitter this afternoon, after it appeared a user was warped without warning into the official H&M account for the UK, and trapped.

Edited by The Tragic Prince, 20 February 2014 - 13:35.
Posted 20 February 2014 - 13:41
Αυτό που παγιδεύτηκε κιόλας, με ξεπερνάει.
Posted 20 February 2014 - 18:02
Αν θυμάμαι καλά ο Τσαουσέσκο ήταν στη Ρουμανία, όπου έφτιαξε και αυτό το έκτρωμα, το "Σπίτι του Λαού".
Δεν είναι θέμα αν θα μπουν στην Ε.Ε. αλλά για το αν θα μπουν υπό την επιρροή και "προστασία" της Ρωσίας. Η Ανατολική Ουκρανία είναι φιλορωσική ενώ η Δυτική είναι φιλοευρωπαϊκή και φιλοαμερικάνικη, με αποτέλεσμα να έχει κοπεί η χώρα στα δύο. Δεν παλεύουν ενωμένοι εναντίον της κυβέρνησης εξού και το τραγικό της υπόθεσης.
Λίγο η "Αραβική Άνοιξη", λίγο ο επικείμενος εμφύλιος στην Ουκρανία, λίγο που είμαστε στην κατάσταση που είμαστε και μέσα στη μέση όλων αυτών, δεν μας βλέπω και πολύ καλά
πατατα εκανα με τον τσαουσεσκου....σορρυ....εχεις δικιο....
η ουκρανοι εντωμεταξυ εχουν παραδοση στην εξεγερση.πριν μια 10αρα περιπου καπου στο 2004 αν θυμαμαι καλα ηταν η λεγομενη
Πορτοκαλί Επανάσταση,επακόλουθο της επαναληπτικής διαδικασίας των προεδρικών εκλογών της Ουκρανίας του 2004 οι οποίες υποστηρίζεται πως αμαυρώθηκαν από εκτεταμένη διαφθορά, εκφοβισμό ψηφοφόρων και άμεση εκλογική νοθεία
το θεμα ειναι να μην παρει αμεση θεση(προς το παρον ειναι εμεση)η αμερικη γιατι θα εχουμε τα γνωστα επακολουθα.....
εμεις παλι το μονο που καναμε ειναι ΄΄οι αγανακτησμενοι΄΄...απο μεριας μου πηγα κανα δυο φορες αλλα οταν ειδα την φαση΄΄καφεδακι,iphone για photo,χαχαχα χουχουχου ''ξενερωσα και δεν ξανακατεβηκα....
εμας μονο αν μας παρει η μπαλα θα γινει κατι..απο μονοι μας δεν.......
αν και μια επανασταση αυτην την στιγμη δεν οφελει κανεναν.........
ηδη αρχισαν τα μικροδωρακια ενοψη δημαρχιακων εκλογων και κατεπεκταση και των κυβερνητικων.....
αφαιρεση του φορου πολυτελειας στα αμαξια,νεο σημα τελων που θα πληρωνεις με τον μηνα(η οσους μηνες θες) καταργηση των δικαιολογητηκων στους δημους για εναρξη επιχειρησεων(πλεον ανοιγεις μαγαζι εν μια νυκτη)...
και δυστιχως σε λιγο καιρο που θα ερθει η ωρα της καλπης ο ελληνας θα θυμηθει τα 2-3 προσφατα καλα και θα ξεχασει τα 1000 κακα που τρωει τοσο καιρο στην μαπα.....(εγω εδω και χρονια απεχω απο καλπες σταυρους και λοιπα......)
Edited by vectrapearl, 20 February 2014 - 18:04.
Posted 20 February 2014 - 23:23
My name is Maria. I am Hellene and I protest.
Also my brain is poures.
Posted 20 February 2014 - 23:39
Αυτά κάνουμε και δίνουμε πάτημα στους άγγλους να μην μας τα δώσουν ποτέ...
In other news new poster for GODZILLA

Και για όποιον δεν έχει δει ένα απο τα καλύτερα τρέιλερ ever
Posted 20 February 2014 - 23:53
Youtube Video
My name is Maria. I am Hellene and I protest.
Also my brain is poures.
Οταν ξεκινησε γελαγα. Μεχρι να φτασει στη μεση με ειχε ηδη κανει να θελω να παρω ενα γκαζμα και να ξηλωσω και τον υπολοιπο παρθενωνα. Σκεψου που ειχα αλλαξει tab και μονο ηχο ειχα απο τη υπερπαραγωγή, και πάλι...
Αλλα αποζημιωθηκα στο τελος που καποιος χαλβας ειχε γραψει James Cameron, και ο μοντερ με κολησε αφισα οταν πατησε απο πανω ενα "Davi". Νευρικο γελιο, σε φαση που ενιωσα τη γαρδουμπα να παιρνει λαθος στροφη.
Οχι ρε φιλε... Σα βιντεο κλιπ της Αννας Γουλας ητανε μονο πιο ερασιτεχνικο!

Posted 21 February 2014 - 03:09
Έφυγε ο Sponis από global?? .... whyyyy?? ![]()
Posted 21 February 2014 - 04:05
Βασικά να ρωτήσω κατι, έχει δημιουργηθεί μια ιστορία στο net ότι στο παραπάνω παιχνίδι από το 3:23 και μετά δίχνει κάτι που θυμίζει "rape scene".
Αν και είναι αρκετά disturbing εμένα περισσότερο μου θυμίζει τις κλασσικές horror σκηνές με βρυκόλακες αλλά κάπως μακάβρια.Ίσως φτάει και το βογγητό του βρυκόλακα που είναι κάπως creepy ![]()
Edited by ichigo13, 21 February 2014 - 05:03.