Μα πού πας;

Posted 12 February 2014 - 10:43
Μα πού πας;

Posted 12 February 2014 - 10:50
Σας φαίνεται και εσάς πως το δέντρο στα αριστερά είναι έτοιμο να κινηθεί ε;
Posted 12 February 2014 - 10:51
Βασικά είναι σαν τα κλαδάκια του μεσαίου να πηγαίνουν να πάρουν αγκαλιά το δεξιά.
Τι να πεις, treehuggers.

Posted 12 February 2014 - 11:03

If this is your idea of less disturbing you are failing miserably!
(also, γιατί disturbing, οκ είναι λίγο out of the beaten path αλλά their bodies their rules)
~εκτός αν λες για τα κρίπι δέντρα, ΝΑΙ , είναι φρικαλέα~

Posted 12 February 2014 - 11:31
Σας φαίνεται και εσάς πως το δέντρο στα αριστερά είναι έτοιμο να κινηθεί ε;
Αν με το "να κινηθει" εννοεις κάτι τέτοιο:
μες στο μυαλό μου εισαι.
Μα πού πας;
Εσυ κάτσε φρονιμα μην αρχισω να ποσταρω εδω μεσα κατηχηση ευαγγελιστων. Αντε γιατι στον πρωτο καφε ειμαι ακομα...
(votre idee de "mygdala" est inquietante, mademoiselle)
Και ναι σοβαρα τωρα χιλιες φορες τα μπιμπιμπο κοσπλεη παρα κομμενες ουριτσες και λελουδοπορδοβουλωματα. Τουλαχιστον οι κοπελιες το κανουν απο δικια τους επιλογη.

Posted 12 February 2014 - 11:46
Αν με το "να κινηθει" εννοεις κάτι τέτοιο:
Οποιαδήποτε κίνηση. Oh, come on, fellas, get the joke please. ![]()
Posted 12 February 2014 - 11:48
Οποιαδήποτε κίνηση. Oh, come on, fellas, get the joke please.
Πως φαίνεται ο σωστός anime fan! Και εγώ αυτό που εννοείς είχα σκεφτεί.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 12 February 2014 - 11:52
Πως φαίνεται ο σωστός anime fan! Και εγώ αυτό που εννοείς είχα σκεφτεί.
Δεν μου αρέσει αυτή η λέξη. Τι σκεφτηκες και νομίζεις πως το σκέφτηκα και εγώ; Ο.ο
Posted 12 February 2014 - 11:59
Αν δεν σκέφτηκες αυτό (πλην του δέντρου δολοφόνου που είπε και o Lord Leon) τότε η ιατρική μου έχει κάνει κακό.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 12 February 2014 - 12:23
(also, γιατί disturbing, οκ είναι λίγο out of the beaten path αλλά their bodies their rules)
~εκτός αν λες για τα κρίπι δέντρα, ΝΑΙ , είναι φρικαλέα~
Disturbing καποια απο τα σχολια οχι οι φωτογραφιες.
Απλα βλεπω μια επιμονη για το πώς πρεπει να μοιαζουν οι γυναικες που με ανησυχει. Dog butt plugs seem to pale in comparison.
Posted 12 February 2014 - 12:41
Μήπως αναφέρεσαι στη φωτογραφία που επιδεικνύει τη ζωντάνια των δέντρων στο background;
Ok, I stop.
Posted 12 February 2014 - 12:44
[Levi Imitation] Those are some lively ass trees [/Levi Imitation]
Posted 12 February 2014 - 13:52
μια γνωμη -αποψη....!
δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθε φορα που ενας αντρας εδω μεσα λεει μια γνωμη για τις γυναικες πρεπει να καταληγει στο ποστ του οτι θα πεσουν να τον φανε.......?
δημοκρατια εχουμε και ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει την αποψη του....γιατι πρεπει να εχει τον ''φοβο των ιουδεων'' οταν γραφει κατι....?
εχω λειψει αρκετο καιρο απο το φορουμ και εχω κανει ενα recap σε ολο το φορουμ για να παρω μια ιδεα και κατα τοπους εχω δει διαφορες διαμαχες αναμεσα σε φεμινιστριες και φαλοκρατες(βαφτισμενοι απο τις φεμινιστριες τις περισσοτερες φορες)
αν ψαξετε το φορουμ εδω στην τρυπα θα βρειτε καπου και μια συζητηση που στοχος εγινα εγω για μια γνωμη αν θυμαμαι καλα που ειπα περι του χρονου που χρειαζεται ο καθενας σε μια μακροχρονια σχση για τον εαυτο του....(η κατι τετοιο δεν θυμαμαι και καλα...)!!!
χαλαρα παιδια..!!!
το οτι δεν σας αρεσει μια αποψη καποιου δεν παει να πει οτι πρεπει αμεσως μετα να τον χλευαζουμε η να τον σταυρωνουμε..
επειδη καποιος εκρινε ενα outfit καποιας κοπελας που ειδε και δεν τον ενθουσιασε αρχισαν η συζητησεις περι ξυρισματων (σε διαφορα μερη του σωματος...) και δωσατε για παραδειγμα ιδανικης γυναικας (για χλευασμο της αποψης του συνφορουμητη) την κοπελα απο την ρωσια wanabe barbie με της 100 πλαστικες...
για ολα υπαρχει ενα οριο...
σεβομαι το κινημα και την ιδεα του φεμινισμου(αλλα δεν θα βγω να ανεμιζω και κιλοτες στον αερα) και κατακρινω τα φαινομενα φαλοκρατισμου...(στην πυρα παραυτα)
η ιστορια εχει γραψει οτι η μεγαλυτερη πολεμοι ξεκινησαν για χαρη μιας γυναικας(τροια π.χ) η τους ξεκινησε η ιδια η γυναικα....
η γυναικα απο την αρχαια ελλαδα επαιζε σημαντικο ρολο θελουν δεν θελουν να το παραδεχθουν καποιοι καζανοκεφαλοι αντρες...
και στο κατω κατω ας μην γελιωμαστε ακομα και σημερα πισω απο καθε επιτυχημενο αντρα κρυβετε μια εξισου επιτυχημενη γυναικα...
αλλα η μαγκια ξερετε ποια ειναι για μια γυναικα κατα την αποψη μου?να καυχιετε ο αντρας το success story του ενω ολοι η αλλοι να ξερουν ποιος ευθυνεται πραγματικα...
μιας και παντρεμενος απο νεαρη ηλικια (ειμαι σχεδον 31 η γυναικα 28 και εχουμε παιδι 6 χρονων) εχω μια Α εμπειρια καθως η γυναικα μου απο νεαρη ηλικια (αναγκαστηκε αρχικα και μετα κατεπεκταση εγινε τροπος ζωης και να το χερεται)βγηκε στην αγορα εργασιας...και εγω μια απο τα ιδια..εχουμε περασει δυσκολα και ευκολα..καλα και κακα....μεσα απο αυτα εγινε μια οικογενεια και ενα μαγαζι(το δικο μου)...
τιποτα απο ολα αυτα δεν θα ειχα κανει αν δεν ηταν η γυναικα μου.....αυτη κινει τα νηματα...και εγω το γουσταρω.....θα μπορουσα να καυχιεμαι αλλα λεω την αληθεια.....το ιδιο κανει και αυτη..δεν καυχιεται..γνωριζει και γνωριζω....
ολα στην ζωη μεταξυ των 2 φυλων ,απο ενα απλο φορουμ εως μια υγειη οοικογενεια εχουν ενα τριπτυχο επιτυχιας για εμενα....
κατανοηση-αλληλοσεβασμος-υποχωρησεις......ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ.....!
και για να κλεισω και συγνωμη για το μακροσκελες ποστ......
στο σπιτι ο αντρας ειναι το κεφαλι και η γυναικα ο λαιμος.............. γιατι ο λαιμος στριβει το κεφαλι οπου θελει αυτος.......
ΥΓ.1 πρεπει να ειμαι στο anime//gr απο το 2007 η 2008 τον τελευταιο καιρο παρατηρω ποστ με ανιμε θεμα και απο κατω κανα 2-3 απαντησεις και οταν το ποστ εχει να κανει με τετοια θεματα γεμιζεται σελιδες.....μην προσπαθητε να επιβαλετε γνωμες και αποψεις ..μονο κακο κανει στην κοινοτητα....
ΥΓ.2 το ολο ποστ γραφτηκε σε χαλαρο υφος για οποιον ενδιαφερεται να κανει συζητηση...ουδεμια προθεση ειχα να προσβαλω η να θιξω κανεναν .μιας και παλιος χρηστης εχω αρχισει να ενοχλουμε με καποια πραγματα και νομιζω οτι εχω το δικαιωμα να τα αναφερω και να καταθεσω την αποψη μου...(οχι οτι καποιος νεος χρηστης δεν την εχει...προς θεου)
Posted 12 February 2014 - 14:03
AFAIK κανείς δεν απαγόρευσε σε κάποιον να πει κάτι εντός των κανόνων της κοινότητας. Απλά και στα πλαίσια της δημοκρατίας όπως εσύ έχεις το δικαίωμα να πεις κάτι έχει και ο άλλος να σχολιάσει αυτό το οποίο λες.
Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην αντίδραση ενάντια στο άτομο/ επί του προσωπικού αν θες και αντίδραση ενάντια σε μία άποψη.
Από μεριάς μου εγω δεν καταλαβαίνω γιατί ο καθένας πρέπει να μοιράζεται μαζί μας την άποψή του για το πώς θα πρέπει να είναι όλες οι γυναίκες. Και τι εστί θηλυκότητα και τι εστί αποδεκτό. Και πώς τον εκνευρίζει το κάθε τι που δεν ανήκει στο στενό αυτό κουτάκι. Και γιατί εμείς πρέπει να "σεβαστούμε την διαφορετικότητα της άποψης" όταν ο σεβασμός στην διαφορετικότητα του άλλου σαν προσωπικότητα έχει πάει περίπατο.