Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#75586 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 11 February 2014 - 23:22

Ξαναβρήκε τα swapples.

Αυτό τα λέει όλα.

..! Μόλις θυμήθηκα πως έχει και facebook πλέον και δεν χρειάζεται να τον ψάχνω εδώ, thanks for the inspiration :P 

You almost make me wanna shave my legs :(

Θάνατος στο Λιάγκα, γιατί μου θύμισες τον τηλετσοπάνη και την εκπομπή του. Θά-να-τος!!!

#75587 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 11 February 2014 - 23:26

Το swapples είναι απομίμηση του κάντι κρας;

Posted Image

#75588 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

..! Μόλις θυμήθηκα πως έχει και facebook πλέον και δεν χρειάζεται να τον ψάχνω εδώ, thanks for the inspiration :P

Eπισης ξερω και που μενει. Με το αζημιωτο μπορεις να μαθεις και εσυ.

#75589 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Τί έκανε ο Λιάγκας σχετικό με τρίχες πρόσφατα? Βέβαια τί ρωτάω, τα πάντα σχετικά με αυτόν είναι τρίχες αλλά δεν βαριέσαι, ας ενημερωθώ και λίγο για την τρέχουσα ελληνική σόουμπιζ ( ΧΑ ΧΑ ΧΑ) μιας και τηλεόραση γιοκ.

xbJ3b2w.jpeg

#75590 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 11 February 2014 - 23:27

swapples>everything (including candy crush)

#75591 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 11 February 2014 - 23:27

Eπισης ξερω και που μενει. Με το αζημιωτο μπορεις να μαθεις και εσυ.

Όπα κοπελιά, αν είναι να βγάλουμε τον Kenny στο σφυρί θέλω κ εγώ μερτικό.

Μηταθελουμεκολαδικαμας.

Posted Image

#75592 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 February 2014 - 23:30

Τί έκανε ο Λιάγκας σχετικό με τρίχες πρόσφατα? Βέβαια τί ρωτάω, τα πάντα σχετικά με αυτόν είναι τρίχες αλλά δεν βαριέσαι, ας ενημερωθώ και λίγο για την τρέχουσα ελληνική σόουμπιζ ( ΧΑ ΧΑ ΧΑ) μιας και τηλεόραση γιοκ.

Ειχε συνεντευξη τον Γιωργο Νινιο. Εβγαλε τριχες το τηλεκοντρολ απο την συνδυασμενη βαρβατιλα. Πιανεται?

Αlso δεν βγαζω τον Kenny στο σφυρι. Μονο τη διευθυνση του. :3

#75593 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 11 February 2014 - 23:33

Αlso δεν βγαζω τον Kenny στο σφυρι. Μονο τη διευθυνση του. :3

Να προσφέρω αριθμό κινητού τότε για να μην πάμε αμέσως στα βαριά, να έχει σασπένς η δημοπρασία.

Posted Image

#75594 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 11 February 2014 - 23:33

2cv0.jpg

フカフカ

#75595 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 12 February 2014 - 00:11

Αυτό που μ'αρέσει στην disney είναι ότι οι χαρακτήρες είναι αναλογικά τέλειοι :P

Θυμάμαι την πρωτοχρονιά είχα δει μια κοπέλα με γοργονέ φόρεμα (σαν εκείνο το μπλε μετά τη μεταμόρφωση) που δεν τη κολάκευε καθόλου. Περπατούσε σαν άνδρας, κιόλας :P Μακάρι να περπατούσε σαν αυτή τη Βασίλισσα, πριγκίπισσα ή ό,τι είναι :P

Γενικά, μου τη δίνει που in real life δε βλέπω σχεδόν ποτέ τις κοπέλες να τονίζουν τη θηλυκότητά τους, είτε αυτό επιτυγχάνεται με τον κατάλληλο ρουχισμό, είτε με τον τρόπο βαδίσματος. Αντίθετα βλέπω 2 άκρες. Τη μη ύπαρξη θηλυκότητας και την ύπαρξη της σε σημείο που φτάνει το γελοίο και το υπερβολικό.

Προσωπικά, θέλω να αναδεικνύεται η θηλυκότητα μιας κοπέλας, προκειμένου να την προσεγγίσω. Meaning, μου δημιουργείται κακή εντύπωση αν η κοπέλα παραπέμπει σε νταλικέρη :P

PS. Οι φεμινίστριες του φορουμ θα πέσουν να με φάνε.

Δεν ξερω για σενα,εγω αν εβλεπα καμια με ματι που ξεκινα απο το υψος του φρυδιου, και τελειωνει λιγο κατω απο τα μισα τις μυτης, και μεση σαν να της λειπουν νεφρα συκωτι και το μισο εντερο, ε, μια κουραδιτσα θα μου φευγε! :P

Σε πειράζω προφανως. Νομιζω οτι ειναι ευκολο να καταλάβεις πως αλλο το τι γραφει καλα στο καρτουν και αλλο irl.

To τραγουδάκι όντως ειναι τρομερά ευηχο στα γαλλικά. Εντυπωσιάστηκα.

stasou%2520mygdala.jpg

#75596 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 12 February 2014 - 00:40

Δεν ξερω για σενα,εγω αν εβλεπα καμια με ματι που ξεκινα απο το υψος του φρυδιου, και τελειωνει λιγο κατω απο τα μισα τις μυτης, και μεση σαν να της λειπουν νεφρα συκωτι και το μισο εντερο, ε, μια κουραδιτσα θα μου φευγε! :P

Dat poop, I challenge it.

Spoiler: Valeria Lukyanova

Posted Image

#75597 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 12 February 2014 - 00:56

Ναι την ξερω τη barbie wanabe. Ζει ακομα με φωτοσύνθεση η αρχισε να τρωει τιποτα; :P
Νταξει για να μαι ειλικρινης εδω βλέπεται, εχει κανει και πολυ πιο σκιαχτικές φωτογραφησεις. Και παλι, ούτε καν πλησιαζει το πως θα τανε γυναικες των ανιμε ή Pixar ή Image comics κτλ.

Ελπίζω να συνελθει το βλαμμενο και να σταματησει τωρα που ειναι νωρις, γιατι αμα γλυκαθει με το ζεστο χρημα και το τραβηξει πολυ τη βλεπω με μονιμες βλαβες.

stasou%2520mygdala.jpg

#75598 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 12 February 2014 - 01:08

Κακίες προς τις άνιμε γυναίκες....look at her...ain't she like a doll? ;p

Anastasiya+Shpagina-Life+like+Anime.jpg

フカフカ

#75599 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 12 February 2014 - 01:11

Meaning, μου δημιουργείται κακή εντύπωση αν η κοπέλα παραπέμπει σε νταλικέρη :P

Μητσάρα μην τον ακούς είσαι ο καλύτερος!

Spoiler:

#75600 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 12 February 2014 - 01:13

spidey.jpg%3Fw%3D670

stasou%2520mygdala.jpg