You work 13 hour shifts and no one bats an eye.
You play a game for 13 hours and everyone loses their minds!

LOGIC!
Μην ξεκινάτε τη χρονιά με κατηγορίες και αρνητικά βρε!
Καλή χρονιά σε όλους! ![]()
Posted 01 January 2014 - 14:23
You work 13 hour shifts and no one bats an eye.
You play a game for 13 hours and everyone loses their minds!

LOGIC!
Μην ξεκινάτε τη χρονιά με κατηγορίες και αρνητικά βρε!
Καλή χρονιά σε όλους! ![]()
![]()
Posted 01 January 2014 - 14:35
Κοίτα εγώ ξεκίνησα τη χρονιά με πυρετό και συνάχι. Πόσο πιο σκατά μπορεί να πάει? Άσε εκεί πέρα να κράξουμε και λιγάκι γιατί αλλιώς δεν παλεύεται!
Ανάθεμα τα κυπριακά μικρόβια!
Posted 01 January 2014 - 14:44
Χεχε τώρα το είδα το βίντεο, έχω πεθάνει στα γέλια...XD
btw ο Σφακιανάκης είναι γνωστός μου, ο άνθρωπος είναι ένας τυπικός αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ (δλδ επιδερμική σχέση με την τεχνολογία ως διοικητής) που έχει γίνει ψυχοπαθής με τους μουρλούς που κυνηγάει από το διαδίκτυο. Δεν είναι να πιάσεις κουβέντα με τον άνθρωπο, θα σε αρχίσει από αυτοκτονίες σε παιδεραστές και από ηλεκτρονικά πρεζόνια σε σωματεμπόριο μέσω site συνοδείας κτλ...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 01 January 2014 - 14:46
μακαρι να ηταν ο γνωστος...αν και ασχετος απο video games, θα τους ειχε ξεχεσει
Nαι θα γινοταν εξαλλος με το πως τολμανε τα θηλυκά να αφηνουν τη φωλιά τους. Δεν παρατηρειται σε κανενα αλλο ειδος του ζωικου βασιλειου.
Καλά βλεποντας το video στα πρωτα πεντε λεπτα η Aννιτα προδιαθετει το κλιμα απο το "εξαρτημενη" της πρωτης φρασης. Αν κατι δεν κανει σωστα η κοπελα ειναι οτι με τα "πορωμενη" "φανατικά" δεν βοηθάει την κατασταση δεδομενου οτι μιλαει σε μη εξοικειωμενο κοινο.
Δεν ξερω αν θα δω παρακατω γιατι η αντιπαθεια μου για την Αννιτα και τον τροπο που κανει τις εκπομπες της ειναι γνωστη. >.< Ι can't, I just can't.
btw ο Σφακιανάκης είναι γνωστός μου, ο άνθρωπος είναι ένας τυπικός αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ (δλδ επιδερμική σχέση με την τεχνολογία ως διοικητής) που έχει γίνει ψυχοπαθής με τους μουρλούς που κυνηγάει από το διαδίκτυο. Δεν είναι να πιάσεις κουβέντα με τον άνθρωπο, θα σε αρχίσει από αυτοκτονίες σε παιδεραστές και από ηλεκτρονικά πρεζόνια σε σωματεμπόριο μέσω site συνοδείας κτλ...
Πες του να ερθει απο εδω να δει τι καλα παιδια που ειμαστε ολοι να αλλαξει γνωμη. (μονο να δει το thread "εχετε κλεψει ποτε σας κατι" θα μας σας μπουζουριαζε ομαδικως μεσα). Also πριν το κανεις θυμισε μου αν εχουμε κρυψει το lolicon thread.
Posted 01 January 2014 - 14:56
don't worry, το .aNiMe//GR έχει δόντι Στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ (δύο)...C:
Tο πολύ πολύ θυσιάζουμε κανένα Vetus αν στριμωχτούμε. (kidding george) ![]()

Posted 01 January 2014 - 15:01
Εχουμε καιρο να θυσιασουμε κατι με πανσεληνο παντως. ![]()
Posted 01 January 2014 - 15:04
Τώρα που το λές...να κάναμε ένα διαγωνισμό; TO THE SUPER HIDDEN SUB-FORUM! ![]()

Posted 01 January 2014 - 18:45
Εχουμε καιρο να θυσιασουμε κατι με πανσεληνο παντως.
έχουμε καιρό να βρούμε παρθένες γι αυτό...
ίσως θα πρέπει να το γυρίσουμε στις θυσίες με παρθένους.
Posted 01 January 2014 - 19:12
στο ζώδιο μόνο;
αν κ τώρα που το ξανασκέφτομαι... we may have got a chance here...
Posted 01 January 2014 - 23:00
don't worry, το .aNiMe//GR έχει δόντι Στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ (δύο)...C:
Tο πολύ πολύ θυσιάζουμε κανένα Vetus αν στριμωχτούμε. (kidding george)
δε χρειαζεται. απλα σπρωχνουμε κατα καποια χρονια το ban του roricofan και του το δειχνουμε.
Posted 02 January 2014 - 01:05
κριμα το κοριτσι ...αλλα ακους αννιτα πανια και κανεις αυτοματως μεταβολη ...!
Posted 02 January 2014 - 01:10
δε χρειαζεται. απλα σπρωχνουμε κατα καποια χρονια το ban του roricofan και του το δειχνουμε.
Εγώ λέω να τον κανουμε unban την προταπριλιά και να τον καλεσουμε, guest star για την μέρα <3 ![]()
Edited by GhostPrince, 02 January 2014 - 01:12.
Posted 02 January 2014 - 01:15
Ή και όχι.
![]()