V-BULLETIN CHWAN!!!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 28 November 2013 - 00:46
http://www.thirdworldtraveler.com/Zinn/CivilObedience_ZR.html
Πολύ ωραίο κείμενο, διαβάστε το, και τα συμπεράσματα δικά σας.
Posted 28 November 2013 - 01:29
Δεν ξέρω αν το έχετε δει, αλλά όλοι είναι ένας και ένας σε αυτό το φόρουμ
http://www.landoverbaptist.net/showthread.php?t=91088
1. Many Champions in League of Legends are Gay and/or Homosexuals. Even the Community is full of homosexuals!
3. – League of Legends promotes feminism and gender equality.
Oh the ironies.
I doubt they even get it themselves.
Edited by Kamui, 28 November 2013 - 01:29.
Posted 28 November 2013 - 15:47
έκλεισα και 10 μέρες πριν, όσο πιο γρήγορα μπόρεσα. Αλλά από εξυπηρέτηση...
"τι, διάστρεμμα, βγάλε το γύψο, ψαλίδι, ωραίο ψαλίδι, που το βρήκες;, ελαστικό επίδεσμο, ξέρεις να τον τυλίγεις;, ωραία, έτοιμος, ακόμα εδώ είσαι;"
Κι έχω μείνει να κουνάω την πατούσα μου αριστερά δεξιά σαν τον ηλίθιο, χωρίς να έχω ιδέα πότε θα ξαναείναι λειτουργικό το πόδι μου.
Αφιερωμένο στο γιατρό.....
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 28 November 2013 - 22:43
Windows media trollplayer... προσπαθώ 10 λεπτά να ανοίξω κανά κομμάτι από τον σκληρό μου, αναρωτιέμαι αν ψοφάει ο κακομοίρης, και τελικά ο mwp απλά κάνει σιέστα. Μόλις διάλεξα άλλο player, εγένετο ήχος
Posted 28 November 2013 - 23:43
Το Winamp, πεθανε!
Οχι οτι το χρησιμοποιω αλλα ειναι childhood memory το ατιμο T_T
Posted 29 November 2013 - 00:59
Λίγα πράγματα είναι χειρότερα στον κόσμο από το να ανακαλύψεις ακάρεα (mites) σε φορητές κονσόλες που έχεις μήνες να ακουμπήσεις.
Και ψάχνοντας στο Google είδα πως δεν είναι ασυνήθιστο.
Ευτυχώς δεν βρήκα πουθενά αλλού, οπότε με μια zip bag θα είμαι εντάξει σε καμιά εβδομάδα.
Η παράνοια όμως, man! Η παράνοια! ![]()
![]()
Posted 29 November 2013 - 12:26
Λίγα πράγματα είναι χειρότερα στον κόσμο από το να ανακαλύψεις ακάρεα (mites) σε φορητές κονσόλες που έχεις μήνες να ακουμπήσεις.
Και ψάχνοντας στο Google είδα πως δεν είναι ασυνήθιστο.
Ευτυχώς δεν βρήκα πουθενά αλλού, οπότε με μια zip bag θα είμαι εντάξει σε καμιά εβδομάδα.
Η παράνοια όμως, man! Η παράνοια!
Πες μου σε παρακαλώ ότι δεν ψεκάζεις και το κρεβάτι σου περιμένοντας να τα σκοτώσεις όλα?

Posted 29 November 2013 - 13:47
Όχι, έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα οτι όλοι κοιμόμαστε με παρέα.
Όταν όμως αγγίζουν τις κονσόλες μου, they cross the line, man!
Άλλο να ξέρεις πως υπάρχουν, και άλλο να τα βλέπεις να γυροφέρνουν.
Ωστόσο αυτό που με απασχολεί είναι πως δεν ξέρω αν πρόκειται για dust mites, mould mites, hunter mites ή κάποιο άλλο είδος.
Αν και το οτι εμφανίστηκαν με το που έπιασε κρύο, και δείχνουν να προτιμούν πλαστικές επιφάνειες με κάνει να τείνω προς mould mites, αλλά θα ήθελα να είμαι σίγουρος, για την περίπτωση που μου ξανατύχει.
![]()
Posted 29 November 2013 - 13:51
Να προσεχείς! XD!
Κάτι άκυρο τώρα, τι ψοφόκρυο είναι αυτό? 2 κουβέρτες και συνεχίζω.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 29 November 2013 - 14:16
Έτσι όπως τα τα περιγράφεις μου φαίνονται για commando mites που στάλθηκαν ειδικά για το σαμποταρισμα της κονσόλας σου!!!
Να προσεχείς! XD!
Κάτι άκυρο τώρα, τι ψοφόκρυο είναι αυτό? 2 κουβέρτες και συνεχίζω.
3 βαθμούς λέει το πρωί στην Λαμία δεν ξέρω για εκεί.Εγώ κυκλοφορώ με το σετ ρούχων που ανέφερα κάτι σελίδες πιο πίσω.

Posted 29 November 2013 - 14:47
Το συνολάκι που πρότεινες θα γίνει της μόδας προβλέπω. Από αύριο και βροχές...

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 29 November 2013 - 15:13
λαρισα μενει κανεις? θα παω το σαββατο ...κανει κρυο?
Posted 29 November 2013 - 15:29
λαρισα μενει κανεις? θα παω το σαββατο ...κανει κρυο?
Λογικά πάρε μπουφάν και σκουφοειδή για το βράδυ!