Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 03 November 2013 - 23:37

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 03 November 2013 - 23:41
Rift και TERA.
ξεκινησα να κατεβαζω το TERA, παιζει κανεις?
Posted 03 November 2013 - 23:50
Επαναστάτες μου εσείς.
To ότι κάνουμε μία κουβεντούλα στο χαλαρό σε ένα φόρουμ στο ιντερνετ δεν σημαίνει ότι είμαστε επαναστάτες και φυσικά ούτε ότι δεν είμαστε ![]()
Posted 04 November 2013 - 00:04
Ρε mono σταμάτα να μιλάς με γρίφους! Τελικά θα τα φέρετε αυτά τα AK-47 στο γνωστό σημείο ή όχι? Έχουμ και μια επανάσταση να κάνουμε, ζήτω η αναρχία και τα anime!!!

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 04 November 2013 - 00:20
Δε ξέρω αν αυτοί που γράψανε τα σχόλια κάτω από το άρθρο-έκθεση ιδεών είναι troll, uruk hai ή zombies, σίγουρα είναι δημόσιοι υπάλληλοι, συνταξιούχοι ή εισοδηματίες του κώλου που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους.No harm feelings προς το δημόσιο (μάλλον πολλά harm feelings αλλά δεν είναι εδώ το ζητούμενο) αλλά βλέπω με πόση ευκολία καταργούν έστω και στα λόγια το δικαίωμα της Κυριακάτικης ανάπαυσης και συφιλιάζομαι!
Παρ'όλα αυτά η δικιά μου εμπειρία σαν εργαζόμενη σήμερα μου έδειξε ένα πράγμα: ήρθαν και ψώνισαν ακριβώς οι ίδιοι που ψωνίζουν σε καθημερινή βάση όλη τη βδομάδα!Από τα 10 καταστήματά μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μόνο τα 2 έκαναν πολύ καλούς τζίρους και αυτό γιατί βρίσκονταν μέσα σε εμπορικά κέντρα.Οι υπόλοιποι περάσαμε ένα 7ωρο χαράς και τσαχπινιάς μεταξύ μας...μέχρι και μπουγέλο παίξαμε ![]()

Posted 04 November 2013 - 00:43
Στο φινάλε φινάλε παίζει να έχουν τζίρο από αυτό τα Μεγάλα εμπορικά κέντρα. Το γραφείο στο φινάλε φινάλε γιατί να ανοίξει Κυριακή; Δεν νομίζω για μια μέρα που δεν θα ανοίξει η Επιχείρηση να χαθεί ο κόσμος. Πχ. Κυριακάτικά ποιος θα σου ζητήσει να κάνεις αλλαγές στο framework ποιος θα κάνει ασφάλεια ζωής (λογικά γι τέτοιου είδους υπηρεσίες μιλάμε ότι θα έχεις γραφείο);
Γι αυτό ένα από τα καλά που δουλεύεις freelancer είναι ότι ενδεχομένως να μπορείς να ορίζεις εσύ τις ώρες εργασίας σου.
Αλλά μια ακόμη απορία άντε και άνοιξε την Κυριακή το κατάστημα τις ώρες που θα δουλεύει κάποιος θα τις πληρωθεί έξτρα; Και στο φινάλε φινάλε γιατί να μην μπορεί να ξεκουράζετε κάποιος την Κυριακή; Τουλάχιστον πάλι καλά που ανοίγουν από τις 11 και μετά και μπορείς να πας και σε καμιά εκκλησία;
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 04 November 2013 - 02:58
Posted 04 November 2013 - 03:08
Team Four Star: Dragonball Z Abridged
Έχω πεθάνει στο γέλιο!!!
Edited by Kain, 04 November 2013 - 03:08.
![]()
Posted 04 November 2013 - 03:24
Πρεπει να συνεχισουν το ΚΑΙ!!!!
Posted 04 November 2013 - 06:42
Δε ξέρω αν αυτοί που γράψανε τα σχόλια κάτω από το άρθρο-έκθεση ιδεών είναι troll, uruk hai ή zombies, σίγουρα είναι δημόσιοι υπάλληλοι, συνταξιούχοι ή εισοδηματίες του κώλου που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους.No harm feelings προς το δημόσιο (μάλλον πολλά harm feelings αλλά δεν είναι εδώ το ζητούμενο) αλλά βλέπω με πόση ευκολία καταργούν έστω και στα λόγια το δικαίωμα της Κυριακάτικης ανάπαυσης και συφιλιάζομαι!
Πάντως αυτός ο οποίος έγραψε το άρθρο εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα είναι. Βασικά τι εργαζόμενος. Ο εκδότης είναι. Και αυτοί οι οποίοι έχουν άμεσα κερδη και συμφέροντα από τα ανοιχτά τις Κυριακές μαγαζιά είναι οι εργοδότες με τις δέκα επιχειρήσεις. Συνήθως αυτός ο οποίος καταργεί τα δικαιώματα του άλλου προφορικά/έμπρακτα με απίστευτη ευκολία είναι ο προνομιούχος και αυτος που τον εκμεταλλεύεται. Τα περισσότερα σχόλια άλλωστε από αυτήν την οπτική είναι γραμμένα (και από την ανάγκη να υπερασπιστούν τον γράφοντα πάση θυσία).
Θα ήταν πιο παραγωγικό αν η αγανάκτηση στρεφόταν προς τον εργοδότη που κουβαλάει κόσμο τις Κυριακές, ζήτημα αν τον πληρώνει και μάλλον δεν τον ασφαλίζει καν.
Posted 05 November 2013 - 09:59
My class privilege bullshit detector is beeping smoking.
Λατρεύω το πως υποννοεί ότι η μία επιπλέον μέρα λειτουργίας την εβδομάδα θα αυξήσει με κάποιο μαγικό τρόπο τον τζίρο όλων των καταστημάτων, αποφεύγοντας όμως πολύ βολικά να εξηγήσει πώς ακριβώς αυτή η αλλαγή θα κάνει το καταναλωτικό κοινό να βγάζει περισσότερα λεφτά από το πορτοφόλι του την εβδομάδα. Ένα καταναλωτικό κοινό που βρίσκεται στα ίδια οικονομικά χάλια που βρισκόταν πριν εφαρμοστεί αυτό το μέτρο.
Γεια σου ρε εξουσία με τις λαμπρές ιδέες σου και τα χιλιάδες νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια σου...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 05 November 2013 - 16:56
σους σιωπή κ σώπαινε , δε ξέρεις εσύ...
σε ένα χρόνο που θα έχουμε φρι ίντερνετ θα φας τη γλώσσα σου καταστροφολόγε...
μπορεί να μην έχουμε να φάμε, αλλά το σερφάρισμα θα πάει σύννεφο...
Posted 05 November 2013 - 19:35
O Αντώνης θα εγγυηθεί ότι το wifi θα είναι ασύρματο!