Πειτε μου εναν σοβαρο λογο που δεν αφησαν τον κοσμο να δουνε την παρελαση στην Θεσσαλονικη. 'Φχαριστω.
Είναι κόλπο για να συνηθίζουμε: στο μέλλον θα βάλουν εισιτήριο
Posted 28 October 2013 - 20:56
Πειτε μου εναν σοβαρο λογο που δεν αφησαν τον κοσμο να δουνε την παρελαση στην Θεσσαλονικη. 'Φχαριστω.
Posted 28 October 2013 - 21:47
Πλέον έχει καταντήσει αηδία οι παρελάσεις. Δηλαδή να γίνει μια παρέλαση για να την βλέπουν 3 και ο κούκος. Ενώ πάλι και άντε περνάς με ένα συγκεκριμένο τρόπο από κάποιους επίσημους. Και τι το εορταστικό έχει, συν στις μαθητικές, το ότι απειλούν οι καθηγητές ότι θα βάζουν απουσία; Πείτε μου η παρέλαση και συγκεκριμένα οι μαθητικές πως τιμά τα εν λόγο άτομα που πολέμησαν.
Πλέον το εν λόγο θέμα το έχουν ξεφτηλήσει.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 28 October 2013 - 21:54
Το δείχνει και η τηλεόραση τουλάχιστον.
Posted 28 October 2013 - 23:07
Το δείχνει και η τηλεόραση τουλάχιστον.
Δεν έχω τηλεόραση!

Posted 29 October 2013 - 06:22
Φαντάσου όμως τις πιθανότητες αν είχες
Posted 29 October 2013 - 11:10

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 29 October 2013 - 11:42
δημοκρατική
χώρα
του 21ου αιώνα.

...Σε λίγο θα την πεις και πολιτισμένη! ![]()
Edited by Kain, 29 October 2013 - 12:01.
![]()
Posted 29 October 2013 - 12:25
...Σε λίγο θα την πεις και πολιτισμένη!
Μην το παρακανουμε.
Περασα τα σήματα! Χουρέι!
Posted 29 October 2013 - 17:00
τα βλέπω και ανεβάζω ![]()

Posted 29 October 2013 - 18:03
yeah, weeelll aaahhh...

Posted 29 October 2013 - 18:04
Πες μου έναν σοβαρό λόγο που ο κόσμος χρειαζόταν να δει την παρέλαση.
Πες μου έναν σοβαρό λόγο που οι στρατιωτικές παρελάσεις χρειάζεται να γίνονται ακόμα σε δημοκρατική χώρα του 21ου αιώνα.
Ναι αυτη δεν ειναι ομως απαντηση στην ερωτηση μου. Τετοιου ειδους "αντιθετες - κρουστικες απαντησεις" δεν λυνουν ενα προβλημα/ερωτημα.
Ουτε εγω τις γουσταρω τις παρελασεις, σεβομαι ομως το γεγονος οτι καποιοι νιωθουν υπερηφανοι Ελληνες, θελουν να δουν την παρελαση και αναρωτιεμαι λοιπον, με ποιο δικαιωμα οι πολιτικοι να εχουν πρωτη θεση στην παρελαση και οι απλοι πολιτες να μην μπορουν καν να την δουν?
Edited by didimakia, 29 October 2013 - 18:05.
Posted 29 October 2013 - 18:13
Είναι γνωστό ότι ομάδες πολιτών περιμένουν τις παρελάσεις για να δημιουργήσουν ταραχές. Επειδή είναι αδύνατον να προβλεφθεί ποιοι ακριβώς θα κάνουν τις ταραχές, απαγορεύουν την προσέλευση κόσμου γενικά.
Δικαίωμα στους πολιτικούς έδωσαν οι πολίτες ψηφίζοντάς τους.
Posted 30 October 2013 - 23:36
Πες μου έναν σοβαρό λόγο που οι στρατιωτικές παρελάσεις χρειάζεται να γίνονται ακόμα σε δημοκρατική χώρα του 21ου αιώνα.
Θεωρητικά αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής στα χιλιάδες άτομα που πέθαναν από σφαίρες, κρυοπαγήματα και άλλους λόγους σε μια βουνοκορφή της Ηπείρου πριν από περίπου 70 χρόνια. Τώρα είναι θέμα του καθενός να κρίνει αν αυτός είναι σοβαρός λόγος tbh.
Edited by Black Kaiser, 30 October 2013 - 23:36.