τι ειναι ρε παιδια αυτο το antivirus που λετε ολοι?
πειτε και σε εμας που εχουμε linux για να καταλαβαινουμε, οκ?
![]()
Posted 23 October 2013 - 13:46
![]()
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 23 October 2013 - 13:53
Ο pc_magas είναι τόσο καλός στα πεισεί που χακάρει άλλα μέλη του φώρουμ pls ban
Posted 23 October 2013 - 15:09
Προσωπικά, είμαι ήσυχος ακόμα και με το Security Essentials των Win7 τόσα χρόνια.
Ditto, άσε που πλέον κάνω full system scan μια φορά το δίμηνο και αν (όποτε θυμηθώ βασικά).
Αν κατεβάζεις μόνο από έμπιστες πηγές και μπαίνεις μόνο σε έμπιστες ιστοσελίδες, ελάχιστα έχεις να φοβηθείς.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 23 October 2013 - 15:19
πρεπει να με χτυπησε καποιος ιος, αρχισα να μιλαω σαν τον ψμαγκας
![]()
Edited by acid black cherry, 23 October 2013 - 15:20.
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 23 October 2013 - 15:52
Edited by FrenzyApe, 23 October 2013 - 16:18.
Posted 23 October 2013 - 16:30

Posted 23 October 2013 - 19:38
Posted 23 October 2013 - 19:48
Posted 23 October 2013 - 20:42
Συνέχισε καμιά διετία ακόμα και το emoticon που θα χρησιμοποιείς θα είναι διαφορετικό.

Posted 23 October 2013 - 20:50
http://left.gr/news/ti-symvainei-se-mia-hora-otan-oi-neoi-anthropoi-stamatoyn-na-kanoyn-sex
Η Ai Aoyama, σύμβουλος σεξ και σχέσεων, υποστηρίζει ότι τα δύο φύλα, ιδιαίτερα στις γιγάντιες πόλεις της Ιαπωνίας είναι πολύ απομακρυσμένα το ένα από το άλλο. Λόγω της έλλειψης μακρυπρόθεσμων κοινών στόχων, πολλοί στρέφονται σε αυτό που αυτή ορίζει ως "Pot Noodle love" , εύκολη ή άμεση ικανοποίηση , με την μορφή του περιστασιακού σεξ ή του συνήθους υπόπτου, του διαδικύου. Οnline πορνό, εικονικές «κοπέλες» και anime. Ή διαφορετικά πολλοί νέοι επιλέγουν την αντικατάσταση της αγάπης και του έρωτα με άλλες εξωστρεφείς δραστηριότητες.
http://www.youtube.com/watch?v=hc-kDby6ALE
Αχα καλο μπρεεεε!!!!
Posted 23 October 2013 - 20:59
![]()
![]()
Η επίτιδες το είπα η κατάφερα να σε πείσω
Χαχαχαχαχαχα
Αλλά ρε παίδες έχω απορία αντί να πουλάς τις ταινίες και τις σειρές με το επεισόδιο και γενικά με το κομμάτι γιατί να μην χρεώνεις χρόνο και στον χρόνο αυτό να μπορείς να κατεβάζεις ότι γουστάρεις νόμιμα. Πλέον δεν έχει νόημα να αγοράζεις καν DVD. Προσωπικά δεν κατεβάζω τίποτα τα βλέπω Online.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 23 October 2013 - 21:04
Χαχαχαχαχαχα
Αλλά ρε παίδες έχω απορία αντί να πουλάς τις ταινίες και τις σειρές με το επεισόδιο και γενικά με το κομμάτι γιατί να μην χρεώνεις χρόνο και στον χρόνο αυτό να μπορείς να κατεβάζεις ότι γουστάρεις νόμιμα. Πλέον δεν έχει νόημα να αγοράζεις καν DVD. Προσωπικά δεν κατεβάζω τίποτα τα βλέπω Online.
Δε ξέρω για σένα, εγώ τα θέλω όλα κατεβασμένα (κιας σβήνω κάποια λόγο έληψης χώρου πολλές φορές αφού τα δώ)....Απο την άλη επειδή είμαι και λίγο ρακοσυλλέκτης, αγοράζω και κάποια DVD, BD πλεον. :3
Edited by GhostPrince, 23 October 2013 - 21:04.
Posted 23 October 2013 - 21:48
Θέλοντας και μη κάποιες σειρές θα τις αγοράσω κανονικά στο προσεχές μέλλον μιας κι είτε δεν υπάρχουν torrents με καλή ποιότητα tv/dvd rip είτε δεν μπορείς να τις δεις νόμιμα online (όπως π.χ. το South Park που έχει κι υπότιτλους) είτε δεν υπάρχουν ενεργά torrents ή direct download links.
Posted 23 October 2013 - 22:01
Χαχαχαχαχαχα
Η επίτιδες το είπα
το είπα
το είπΑ.
pc_magas supa hacka.
Posted 23 October 2013 - 22:13
Η επίτιδες το είπα
το είπα
το είπΑ.
pc_magas supa hacka.
πως μου διέφυγε αυτό? αχαχαχαχαχα...έλιωσα XD Πλέον πρέπει να αρχίσω να ανυσυχώ δηλαδή στο ποιος είναι ποιος, θα βλέπω με άλο μάτι όσους μιλάνε για Λίνουξ ![]()
Edited by GhostPrince, 23 October 2013 - 22:15.