κατι ξέρει ο Κάιν που χει αρχίσει και εγκαταλείπει τη πειρατεία και δεν μας το λέει....δεν μας βλέπω καλά, ένα ένα κλείνουνε >.>
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 23 Οκτώβριος 2013 - 00:49
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 00:48
κατι ξέρει ο Κάιν που χει αρχίσει και εγκαταλείπει τη πειρατεία και δεν μας το λέει....δεν μας βλέπω καλά, ένα ένα κλείνουνε >.>
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 23 Οκτώβριος 2013 - 00:49
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 00:57
Μια λύση είναι να μεταβαίνουμε σε free software solutions πχ. αντί για photoshop να χρησιμοποιείς gimp.
Αλλά με ταινίες και τραγούδια τι γίνεται.
Η μόνη λύση γι αυτό είναι μέσω youtube πχ. μέσω clipconverter.cc ....
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 01:03
Μια λύση είναι να μεταβαίνουμε σε free software solutions πχ. αντί για photoshop να χρησιμοποιείς gimp.
Αλλά με ταινίες και τραγούδια τι γίνεται.
Η μόνη λύση γι αυτό είναι μέσω youtube πχ. μέσω clipconverter.cc ....
Επειδή στο youtube είναι νόμιμο ε;
Τέλος πάντων η λύση είναι βρίσκεις άλλον tracker.
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 01:06
Τα τραγουδια τα λύνεις και με τα itunes, με κάποια προγράματα και με τα άνιμε,τηλεοπτικές σειρές, ταινίες δε ξέρω τι κανεις, χωρις πειρατία είναι κατι που αναγκαστικά θα περιοριστεί, μιας και είναι πανάκριβα. Well απ'την άλη αν είναι να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο δε νομίζω να είναι κάτι που θα γίνει και πολύ αμέσα, αλλα λέμε XD
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 23 Οκτώβριος 2013 - 01:06
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 01:11
Τα τραγουδια τα λύνεις και με τα itunes, με κάποια προγράματα και με τα άνιμε,τηλεοπτικές σειρές, ταινίες δε ξέρω τι κανεις, χωρις πειρατία είναι κατι που αναγκαστικά θα περιοριστεί, μιας και είναι πανάκριβα. Well απ'την άλη αν είναι να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο δε νομίζω να είναι κάτι που θα γίνει και πολύ αμέσα, αλλα λέμε XD
Στην χειρότερη περίπτωση... Θα βρούμε κάτι άλλον να ασχοληθούμε
(Easier said than done)
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 01:26
There's no turning back now, at least I can't do it!
btw ![]()
![]()
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 01:43
getting songs from iTunes

songs from iTunes

iTunes

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 04:16
Είχα διαβάσει πριν λίγες μέρες που είχαν ανακοινώσει ότι θα κλείνανε το IsoHunt εντός αυτού του μήνα. Kρίμα γαμώτο. Άλλο ένα σπουδαίο torrent tracker έκλεισε μετά το Demonoid. Ελπίζω να μην αναλάβουν στην συνεχεία και το Kickass Torrents.
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 09:12
Υπάρχουν ακόμα αρκετά torrent sites που λειτουργούν μια χαρά και σίγουρα θα υπάρξουν και καινούργια, οπότε ας μη σκάμε, κρίμα πάντως γιατί το χρησιμοποιούσα πολύ το isohunt, η πειρατεία στο internet καλός ή κακός δεν θα τελειώσει ποτέ, θα συνεχίσει να υπάρχει με κάποια μορφή.
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 10:18
Από εμπειρία:
-Μουσική, σειρές, προγράμματα και βιντεοπαιχνίδια free υπάρχουν άπειρα. Αυτό που δεν υπάρχει free όσο θα έπρεπε είναι οι ταινίες. ΠΟΤΕ μην εμπιστευόσαστε free Antivirus.
-Αν αρχίσετε να αγοράζετε, τα βιντεοπαιχνίδια, η μουσική και οι ταινίες, ως επί το πλείστον, δεν κοστίζουν και πολλά, τουλάχιστον αν έχετε υπομονή και δεν τα παίρνετε όλα με το που βγαίνουν. Αυτό που θα σας δυσκολέψει είναι οι σειρές, και αυτό που θα είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ σχεδόν να βρείτε σε λογικές τιμές (χωρίς να μιλάμε καν για την ποιότητα των υποτίτλων) είναι τα Anime.
-Ακόμη κι εγώ πειρατεύω Anime και κάποια παιχνίδια/σειρές που δεν υπάρχει τρόπος να αγοραστούν νόμιμα. Πολλά παιχνίδια έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν και είναι εξαιρετικά δυσεύρετα, και πολλές σειρές είτε δεν έχουν βγει ακόμα σε DVD επειδή είναι πολύ καινούριες, είτε δεν έχουν βγει ποτέ σε DVD κι ας είναι παλιές.
-Τα προγράμματα αντικαθιστώνται εύκολα με αντίστοιχα free, εκτός από το λειτουργικό (αν δεν θέλετε Linux) και το Antivirus.
-Το κυριότερο: Όσες σελίδες και να κλείσουν, όσους νόμους και να κάνουν, η πειρατεία να εξαλειφθεί δεν πρόκειται! Οι trackers είναι σαν τη λερναία ύδρα, κλείνει ένας ανοίγουν τρεις, και ακόμα και να φτιάξουν ένα pirate-free internet, η πειρατεία θα συνεχίσει να υπάρχει όπως υπήρχε και πριν το internet. Αλλά δεν θα το κάνουν ποτέ, γιατί αλλιώς ποιός θα αγοράζει σκληρούς δίσκους και DVD και ποιός θα κάνει συμβόλαια για υψηλές ταχύτητες;
Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, λοιπόν. Η πειρατεία μπορεί να γίνει πιο άβολη, αλλά ποτέ δεν θα εξαλειφθεί! ![]()
![]()
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 10:36
-Αν αρχίσετε να αγοράζετε, τα βιντεοπαιχνίδια, η μουσική και οι ταινίες, ως επί το πλείστον, δεν κοστίζουν και πολλά, τουλάχιστον αν έχετε υπομονή και δεν τα παίρνετε όλα με το που βγαίνουν.
Για τους σκληρούς και τα dvd δεν ξέρω πάντως για τη υψηλές ταχύτητες δεν νομίζω να χρειάζεται πειρατεία για να θες να έχεις μεγάλη ταχύτητα.Αλλά δεν θα το κάνουν ποτέ, γιατί αλλιώς ποιός θα αγοράζει σκληρούς δίσκους και DVD και ποιός θα κάνει συμβόλαια για υψηλές ταχύτητες;
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 11:45
Πάντως εγώ σκεφτόμουν τις προάλλες πως θα ήταν η ζωή μας αν δεν υπήρχε καθόλου πειρατεία, ούτε στο youtube ούτε καν να γράψεις κάτι από το ραδιόφωνο/τηλεόραση. Θα ήταν ενδιαφέρον θέμα προς συζήτηση ίσως
Όντος θα ήταν ενδιαφέρων για συζήτηση αυτό, βασικά θα ήμασταν πολύ λιγότερο ενημερωμένοι σε θέματα που δεν θα μπορούμε να βρούμε αφού δεν θα ήταν free, όπως τα ανιμε π.χ. Από την άλλη βγαίνει και το ερώτημα μπορεί να σου λείπει κάτι που δεν έχεις γνωρίσει? Οπότε νομίζω πάλι καλά θα ήμασταν γιατί δεν θα ξέραμε τι χάνουμε.
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 12:20
ΠΟΤΕ μην εμπιστευόσαστε free Antivirus.
Ναι να βάλω McAfee που κόλλησε χιλιάδες πισιά επειδή αναγνώρισε αρχεία των Windows ως ιούς. No thanks.
Μια χαρά είναι τα free AV (e.g. Avira, AVG) και έχουν υψηλά ποσοστά στα file detection tests.
Προσωπικά, είμαι ήσυχος ακόμα και με το Security Essentials των Win7 τόσα χρόνια.
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 12:21
Έχω να βάλω αντιβάηρους καμια 2ετία.... ![]()
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 23 Οκτώβριος 2013 - 12:21
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 13:35
Συνέχισε καμιά διετία ακόμα και το emoticon που θα χρησιμοποιείς θα είναι διαφορετικό.