Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#74701 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 00:48

κατι ξέρει ο Κάιν που χει αρχίσει και εγκαταλείπει τη πειρατεία και δεν μας το λέει....δεν μας βλέπω καλά, ένα ένα κλείνουνε >.>

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 23 Οκτώβριος 2013 - 00:49

フカフカ

#74702 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 00:57

Μια λύση είναι να μεταβαίνουμε σε free software solutions πχ. αντί για photoshop να χρησιμοποιείς gimp.

Αλλά με ταινίες και τραγούδια τι γίνεται.

Η μόνη λύση γι αυτό είναι μέσω youtube πχ. μέσω clipconverter.cc ....

#74703 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 01:03

Μια λύση είναι να μεταβαίνουμε σε free software solutions πχ. αντί για photoshop να χρησιμοποιείς gimp.

Αλλά με ταινίες και τραγούδια τι γίνεται.

Η μόνη λύση γι αυτό είναι μέσω youtube πχ. μέσω clipconverter.cc ....

Επειδή στο youtube είναι νόμιμο ε;

Τέλος πάντων η λύση είναι βρίσκεις άλλον tracker.

phmava.php

#74704 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 01:06

Τα τραγουδια τα λύνεις  και με τα itunes, με κάποια προγράματα και με τα άνιμε,τηλεοπτικές σειρές, ταινίες δε ξέρω τι κανεις, χωρις πειρατία είναι κατι που αναγκαστικά θα περιοριστεί, μιας και είναι πανάκριβα. Well απ'την άλη αν είναι να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο δε νομίζω να είναι κάτι που θα γίνει και πολύ αμέσα, αλλα λέμε XD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 23 Οκτώβριος 2013 - 01:06

フカフカ

#74705 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 01:11

Τα τραγουδια τα λύνεις  και με τα itunes, με κάποια προγράματα και με τα άνιμε,τηλεοπτικές σειρές, ταινίες δε ξέρω τι κανεις, χωρις πειρατία είναι κατι που αναγκαστικά θα περιοριστεί, μιας και είναι πανάκριβα. Well απ'την άλη αν είναι να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο δε νομίζω να είναι κάτι που θα γίνει και πολύ αμέσα, αλλα λέμε XD

Στην χειρότερη περίπτωση... Θα βρούμε κάτι άλλον να ασχοληθούμε :P (Easier said than done)

phmava.php

#74706 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 01:26

There's no turning back now, at least I can't do it!

btw :)

4ZUO9.jpg :hahaha: :hahaha: :hahaha:

フカフカ

#74707 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 01:43

getting songs from iTunes

tumblr_muofvlg4mM1qa71fyo1_250.gif

songs from iTunes

iTunes

#74708 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 04:16

Είχα διαβάσει πριν λίγες μέρες που είχαν ανακοινώσει ότι θα κλείνανε το IsoHunt εντός αυτού του μήνα. Kρίμα γαμώτο. Άλλο ένα σπουδαίο torrent tracker έκλεισε μετά το Demonoid. Ελπίζω να μην αναλάβουν στην συνεχεία και το Kickass Torrents.

#74709 eleospleon

eleospleon

Anime Fan

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη (προς το παρόν)

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 09:12

Υπάρχουν ακόμα αρκετά torrent sites που λειτουργούν μια χαρά και σίγουρα θα υπάρξουν και καινούργια, οπότε ας μη σκάμε, κρίμα πάντως γιατί το χρησιμοποιούσα πολύ το isohunt, η πειρατεία στο internet καλός ή κακός δεν θα τελειώσει ποτέ, θα συνεχίσει να υπάρχει με κάποια μορφή.

ezgif-save.gif

#74710 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 264 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 10:18

Από εμπειρία:

-Μουσική, σειρές, προγράμματα και βιντεοπαιχνίδια free υπάρχουν άπειρα. Αυτό που δεν υπάρχει free όσο θα έπρεπε είναι οι ταινίες. ΠΟΤΕ μην εμπιστευόσαστε free Antivirus.

-Αν αρχίσετε να αγοράζετε, τα βιντεοπαιχνίδια, η μουσική και οι ταινίες, ως επί το πλείστον, δεν κοστίζουν και πολλά, τουλάχιστον αν έχετε υπομονή και δεν τα παίρνετε όλα με το που βγαίνουν. Αυτό που θα σας δυσκολέψει είναι οι σειρές, και αυτό που θα είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ σχεδόν να βρείτε σε λογικές τιμές (χωρίς να μιλάμε καν για την ποιότητα των υποτίτλων) είναι τα Anime.

-Ακόμη κι εγώ πειρατεύω Anime και κάποια παιχνίδια/σειρές που δεν υπάρχει τρόπος να αγοραστούν νόμιμα. Πολλά παιχνίδια έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν και είναι εξαιρετικά δυσεύρετα, και πολλές σειρές είτε δεν έχουν βγει ακόμα σε DVD επειδή είναι πολύ καινούριες, είτε δεν έχουν βγει ποτέ σε DVD κι ας είναι παλιές.

-Τα προγράμματα αντικαθιστώνται εύκολα με αντίστοιχα free, εκτός από το λειτουργικό (αν δεν θέλετε Linux) και το Antivirus.

-Το κυριότερο: Όσες σελίδες και να κλείσουν, όσους νόμους και να κάνουν, η πειρατεία να εξαλειφθεί δεν πρόκειται! Οι trackers είναι σαν τη λερναία ύδρα, κλείνει ένας ανοίγουν τρεις, και ακόμα και να φτιάξουν ένα pirate-free internet, η πειρατεία θα συνεχίσει να υπάρχει όπως υπήρχε και πριν το internet. Αλλά δεν θα το κάνουν ποτέ, γιατί αλλιώς ποιός θα αγοράζει σκληρούς δίσκους και DVD και ποιός θα κάνει συμβόλαια για υψηλές ταχύτητες;

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, λοιπόν. Η πειρατεία μπορεί να γίνει πιο άβολη, αλλά ποτέ δεν θα εξαλειφθεί!  :riiight:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#74711 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 10:36

-Αν αρχίσετε να αγοράζετε, τα βιντεοπαιχνίδια, η μουσική και οι ταινίες, ως επί το πλείστον, δεν κοστίζουν και πολλά, τουλάχιστον αν έχετε υπομονή και δεν τα παίρνετε όλα με το που βγαίνουν.

Αυτό είναι σχετικό. Κάποιος που είναι φοιτητής πχ και δεν έχει εισόδημα θα μπορεί να πάρει ελάχιστες έως καθόλου σειρές/μουσική κλπ (εκτός φυσικά αν οι γονείς του έχουν άνεση).

Αλλά δεν θα το κάνουν ποτέ, γιατί αλλιώς ποιός θα αγοράζει σκληρούς δίσκους και DVD και ποιός θα κάνει συμβόλαια για υψηλές ταχύτητες;

Για τους σκληρούς και τα dvd δεν ξέρω πάντως για τη υψηλές ταχύτητες δεν νομίζω να χρειάζεται πειρατεία για να θες να έχεις μεγάλη ταχύτητα.

Πάντως εγώ σκεφτόμουν τις προάλλες πως θα ήταν η ζωή μας αν δεν υπήρχε καθόλου πειρατεία, ούτε στο youtube ούτε καν να γράψεις κάτι από το ραδιόφωνο/τηλεόραση. Θα ήταν ενδιαφέρον θέμα προς συζήτηση ίσως :P
phmava.php

#74712 eleospleon

eleospleon

Anime Fan

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη (προς το παρόν)

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 11:45

Πάντως εγώ σκεφτόμουν τις προάλλες πως θα ήταν η ζωή μας αν δεν υπήρχε καθόλου πειρατεία, ούτε στο youtube ούτε καν να γράψεις κάτι από το ραδιόφωνο/τηλεόραση. Θα ήταν ενδιαφέρον θέμα προς συζήτηση ίσως :P

Όντος θα ήταν ενδιαφέρων για συζήτηση αυτό, βασικά θα ήμασταν πολύ λιγότερο ενημερωμένοι σε θέματα που δεν θα μπορούμε να βρούμε αφού δεν θα ήταν free, όπως τα ανιμε π.χ. Από την άλλη βγαίνει και το ερώτημα μπορεί να σου λείπει κάτι που δεν έχεις γνωρίσει? Οπότε νομίζω πάλι καλά θα ήμασταν γιατί δεν θα ξέραμε τι χάνουμε.

ezgif-save.gif

#74713 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 12:20

ΠΟΤΕ μην εμπιστευόσαστε free Antivirus.

Ναι να βάλω McAfee που κόλλησε χιλιάδες πισιά επειδή αναγνώρισε αρχεία των Windows ως ιούς. No thanks.

Μια χαρά είναι τα free AV (e.g. Avira, AVG) και έχουν υψηλά ποσοστά στα file detection tests.

Προσωπικά, είμαι ήσυχος ακόμα και με το Security Essentials των Win7 τόσα χρόνια.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#74714 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 12:21

Έχω να βάλω αντιβάηρους καμια 2ετία.... :hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 23 Οκτώβριος 2013 - 12:21

フカフカ

#74715 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 13:35

Συνέχισε καμιά διετία ακόμα και το emoticon που θα χρησιμοποιείς θα είναι διαφορετικό.

O6rrvsU.jpg