Πως κ δε την βιασαν οι μαυροι στα μετρο της ΗΠΑ?To γραφε στο μετωπο της "βιαστε με"
Νοt funny man. Έχουμε πει επανηλειμμενως οτι τα rape jokes δεν ειναι ευπροσδεκτα στην κοινότητα. :S
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2013 - 01:26
Πως κ δε την βιασαν οι μαυροι στα μετρο της ΗΠΑ?To γραφε στο μετωπο της "βιαστε με"
Νοt funny man. Έχουμε πει επανηλειμμενως οτι τα rape jokes δεν ειναι ευπροσδεκτα στην κοινότητα. :S
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2013 - 01:46
Ποια είναι δηλαδή αυτή η μαντάμ;
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2013 - 07:54
Μια που πετάει όμορφες ατάκες.

Στεναχωριέμαι γιατί στο facebook όλο τη βρίζουν με μισογυνικά σχόλια για βιασμούς και κουζίνες και με το που τα βλέπω μου φεύγει το rage προς την κοπελιά διότι εκνευρίζομαι με τα υπόλοιπα. ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ!

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2013 - 09:35

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2013 - 09:39
Στεναχωριέμαι γιατί στο facebook όλο τη βρίζουν με μισογυνικά σχόλια για βιασμούς και κουζίνες και με το που τα βλέπω μου φεύγει το rage προς την κοπελιά διότι εκνευρίζομαι με τα υπόλοιπα. ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ!
Hate is an infinite resourse, so you can do as I do and just hate everyone infinitely. ![]()
![]()
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2013 - 10:45
Tελικά παίζει να είναι και troll κι εμείς να τσιμπήσαμε σαν μαλάκες.
Τα αστεία για τις ξανθίες είναι ευπρόσδεκτα; Ή θα θεωρηθoυν "σεξιστικά αστεία" που ούτε κι αυτά είναι ευπρόσδεκτα στην κοινότητα;
http://www.cracked.com/blog/5-things-everyone-gets-wrong-about-being-offended/
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2013 - 10:59
κυρίου Άδωνι χεχεχε
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2013 - 11:04
Άλλο τα "αστεία" για βιασμό και άλλο τα "αστεία" που γενικεύουν και στοχοποιούν ομάδες. Γενικά κανένα από τα δύο δεν είναι ευπρόσδεκτο στο φόρουμ, αλλά αν περάσεις από το σχετικό thread με τα ανέκδοτα θα δεις ότι οι γραμμές είναι αρκετά λασκαρισμένες. Ελπίζω να μπορείς να γελάσεις και να περάσεις ευχάριστα και με πράγματα που δεν ενοχλούν τους άλλους, χωρίς ειρωνική "υποστήριξη" από το cracked για κάθε φορά που προσπαθούμε να κάνουμε moderate τα κακώς κείμενα της black hole.
Εάν τα βρίσκεις τόσο περιοριστικά, it's ok, μπορείς να κάνεις ό,τι αστείο θέλεις σε άλλα μέρη του internet και να μιλάμε εδώ για anime, manga & general japanophilia (omg αυτό ακούστηκε σούπερ κίνκυ!).

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2013 - 11:23
Ίσως το όλο θέμα της προσβλητικότητας ορισμένων σχολίων να μπορούσε να συζητηθεί διακριτικά και ήρεμα σε ένα θέμα σαν ΑΥΤΟ που είχα κάνει κάποτε (όταν ήμουν ακόμη πιο μικρός, χαζός και άπειρος) στο αδελφό forum.
Κακά τα ψέμματα, κατά τη δική μου γνώμη τουλάχιστον, και οι δύο πλευρές (προσβλητικός - προσβεβλημένος) έχουν υπάρξει υπερβολικές κατά καιρούς, και ίσως το θέμα να σηκώνει κάποια συζήτηση.
Ίσως πάλι να είναι χείριστη ιδέα, οπότε take my comment with a grain of salt. Δεν είμαι και το πιο λαμπρό μυαλό, άλλωστε, όπως έχει γίνει προφανές κατά καιρούς. ![]()
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 10 Οκτώβριος 2013 - 11:26
![]()
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2013 - 11:26
Αν είναι τρολλ η κοπέλα εντωμεταξύ, είναι κάτι σαν τον Batman. Αποτελεί επίτηδες στόχο μίσους με σκοπό την αναζωπύρωση του ταξικού αγώνα ξέρωγω.
She's the hero Greece deserves, but not the one it needs.
-γελάω μόνη μου-

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2013 - 11:28
-γελάω μόνη μου-
Yep.
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2013 - 11:30
Yep.

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2013 - 12:42
Ίσως το όλο θέμα της προσβλητικότητας ορισμένων σχολίων να μπορούσε να συζητηθεί διακριτικά και ήρεμα σε ένα θέμα σαν ΑΥΤΟ που είχα κάνει κάποτε (όταν ήμουν ακόμη πιο μικρός, χαζός και άπειρος) στο αδελφό forum.
Κακά τα ψέμματα, κατά τη δική μου γνώμη τουλάχιστον, και οι δύο πλευρές (προσβλητικός - προσβεβλημένος) έχουν υπάρξει υπερβολικές κατά καιρούς, και ίσως το θέμα να σηκώνει κάποια συζήτηση.
Ίσως πάλι να είναι χείριστη ιδέα, οπότε take my comment with a grain of salt. Δεν είμαι και το πιο λαμπρό μυαλό, άλλωστε, όπως έχει γίνει προφανές κατά καιρούς.
Αγαπητέ Kain ευχαριστούμε για το feedback και την πρόταση αλλά το θέμα δεν σηκωνει συζήτηση. Στόχος της κοινότητας είναι να είμαστε safe place για όλους. Παρακαλώ πολύ να το σεβαστείτε αυτό ακόμη και αν το βρίσκετε υπερβολικό. Όπως ειπώθηκε προηγουμένως υπάρχουν αρκετά μέρη στο internet όπου υπάρχει η ελευθερία για τα πιο σκληρά "αστεία" που μπορείτε να φανταστείτε. Όποιος θέλει μπορεί να πάει εκεί να πει τον πόνο του και να λάβει και τις ανάλογες απαντήσεις.
Τώρα θα ομολογήσω ότι το να έρχεσαι επανηλλειμένως στο .aNiMe//GR και εκμεταλλευόμενος την ασφάλεια που παρέχει το team να διαμαρτύρεσαι γιατί η ίδια ασφάλεια επεκτείνεται και στους υπόλοιπους, δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει.
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2013 - 14:03
Για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2013 - 14:12
Και για να ελαφρύνει ακόμα περισσότερο: