Για να μην το πολυλογούμε το θέμα τα πράγματα είναι απλά: είτε προσπαθούν μάταια να απροσανατολίσουν τον κόσμο με το γεγονός αυτό προκειμένου να περάσουν νέα μέτρα που, είτε θέλουν να μας πείσουν ότι αποδίδουν δικαιοσύνη προκειμένου να ξανακερδίσουν την ψήφο του κόσμου, είτε εγώ δεν ξέρω τι. Δεν γίνεται δηλαδή τόσα χρόνια που η κυβέρνηση χρησιμοποιούσε την Χρυσή Αυγή για τις βρωμοδουλειές του ξαφνικά να την βαφτίζουν τρομοκρατική οργάνωση και να βάζουν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ να μας πρήζουν τον έρωτα από το πρωί έως το βράδυ γι' αυτό. Τόσα χρόνια κι ειδικά πριν μπουν στην Βουλή γιατί δεν μιλάγανε; Γι' αυτό είναι αστείο που μιλάνε στα κανάλια για "νίκη της δημοκρατίας" με τόση περηφάνεια. Κι όλα τα υπόλοιπα μου ακούγονται περιττά. Όταν θέλουν νάσου πως γίνονται απευθείας οι συλλήψεις χωρίς πολλά-πολλά.
Το ΚΚΕ μιλάει για τα δικαιώματα των εργαζομένων που είχε η χρυσή αυγή.
Ποιό κόμμα είπαμε ότι έχει ακόμα απλήρωτους υπαλλήλους; A ναι, το ΚΚΕ. Άμα δεν πει και την @#$%^&* της το ΚΚΕ δεν θ' αντέξει. Κόντρα σε όλα. Ακόμα και στο κίνημα της πατάτας που ήταν υπέρ του απλού λάου για τ' οποίο υποτίιιιιιιιιιιθεται ότι αγωνίζονται στο ΚΚΕ. Ουστ!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vetus: 29 Σεπτέμβριος 2013 - 03:28