Αυτο το συναισθημα οταν σου βγαινει το φαι απο τη μυτη για τελειως διαφορετικους λογους μεσα σε δυο διαδοχικα post.
Κλαυσιγελος.....
Posted 23 September 2013 - 21:24
Αυτο το συναισθημα οταν σου βγαινει το φαι απο τη μυτη για τελειως διαφορετικους λογους μεσα σε δυο διαδοχικα post.
Κλαυσιγελος.....
Posted 23 September 2013 - 21:46
ξερω οτι σας αρεσουν οι γατες....
Posted 24 September 2013 - 12:04
Bob Sapp is moe.
Posted 24 September 2013 - 16:02
Κάτι πήγε στραβά με το death note μου.
Spoiler:
χαχαχαχαχα ελπίζω το πορτραίτο να μην λειτουργει στο death note.
Posted 24 September 2013 - 18:28
Να ένα πολύ ενδιαφέρον project.Αν υπολοίηθει θα αλλάξει πολύ ο κόσμος.
Youtube Video
Όντως πολύ kick ass.
Γελάω σαν μανιακός!
Youtube Video
Απλά η πιπεριά κάνει το θαύμα τις....
ξερω οτι σας αρεσουν οι γατες....
Youtube Video
Όσο για γάτες:

Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 24 September 2013 - 21:28
Ε όχι, χαχαχαχαχα ![]()
Posted 24 September 2013 - 22:09
Erebos το καθηκον σε καλει.
Ο gilmaru ειναι δυο μερες πισω
Edited by didimakia, 24 September 2013 - 22:09.
Posted 25 September 2013 - 00:48
Έχουμε και νεότερα :3
Edited by GhostPrince, 25 September 2013 - 00:49.
Posted 25 September 2013 - 11:21
Halp! Ψάχνω να βρω πως λέγεται ένα anime μπας και μπορέσω να ξαναβρω ένα ενδιαφέρον (από τεχνικής απόψεως) amv που πέτυχα στο τυχαία gendotv.
To anime φάνηκε να είναι σχετικά καινούργιο sliceoflife/romance themed με σχέδιο παρόμοιο αλλά όχι ίδιο με το honey and clover (λίγο στις φάτσες/μάτια). Η πρωταγωνίστρια είχε μακρύ μαύρο μαλλί iirc.
Το amv άρχιζε με piano (και σκηνές χεριών που έπαιζαν piano), είχε theme φωτογραφιών και περιελάμβανε διάφορα anime -σάπια και μη- μέσα, ένα από αυτά ήταν το zero no tsukaima.
Υπάρχει thread για παρόμοια identifications? Η μνήμη μου και το search machine με απατούν ![]()
Edited by Six Winged Angel, 25 September 2013 - 11:24.
Posted 25 September 2013 - 11:47
Δεν έχω ιδέα, αλλά νομίζω ότι αυτό http://en.wikipedia.org/wiki/Kimi_ni_Todoke ταιριάζει στην περιγραφή (slice of life/romance, πρωταγωνίστρια με μαύρα μακριά μαλλιά
).
Posted 25 September 2013 - 12:05
Υπάρχει thread για παρόμοια identifications? Η μνήμη μου και το search machine με απατούν
Subforum: Anime Search/Downloads, pinned thread: Πώς λέγεται αυτό το anime/manga? (βλ. 1η σελίδα για λεπτομέρειες)
Μερικές φορές σκέφτομαι να κλειδώσω το Black Hole για κάνα μήνα, just so that you re-familiarize yourselves with the rest of the forum. ^^

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 25 September 2013 - 12:12
@gilmaru: Very close actually αλλα νομίζω δεν είναι αυτό -- Το κούρεμα της κοπέλας είναι ίδιο αλλά έχω την εντύπωση πως τα μάτια σαν art style ήταν πιο στρογγυλεμένα και βλεφαριδέ σαν art style
Υπήρχε επίσης μια χαρακτηριστική σκηνή (η μόνη που θυμάμαι) στην οποία η χαρακτήρας αυτή γυρνάει από πλάτη προς τον θεατή μέσα στο πλήθος με blush στο πρόσωπο και καλό animation. Thanks anyway m(_ _)m
@kenny: Okay, I failed
thanks, το τραγικό είναι πως στο search machine πάτησα "πως λέγεται αυτό το anime" -or so- μιας και κάτι θυμόμουν, lol.
πάω να ποστάρω εκεί <.<
Posted 25 September 2013 - 14:17
ωραιο σετ iristella ![]()
Posted 25 September 2013 - 20:25
Συνονόματος της Nico Robin.