Tην μερα την τσεκαρες τουλαχιστον? Μην ειναι δεκα μερες πριν.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 11 September 2013 - 07:36
αστεια ξεαστεια με εκανες να κοιταξω το προγραμμα
μια φορα ειχα ξυπνησει 7¨30 για να δωσω 9 και τελικα εγραφα 12... (ειχα βγει και απο το σπιτι και χτυπουσα το γειτονα να παμε να δωσουμε το μαθημα)
Edited by matassos, 11 September 2013 - 07:36.
Posted 11 September 2013 - 07:45
Γιατί τον χτυπούσες τον καημένο?
Posted 11 September 2013 - 13:39
εστιες μενω, ολο και με καποιο γειτονα παμε να δωσουμε μαθημα.. /useless information of the day
Posted 11 September 2013 - 18:38
Έλα τώρα...να' σαι σίγουρος ότι θα' μαι μια χαρά.. έτσι κι αλλιώς κάποια ανοσία την έχω (δεν το λέω αυτό με απολυτότητα βέβαια).
Πιστεύω ότι πραγματικά θα απολαύσω τις ιστορίες του.... θα επανέρθω με σχόλια.
Κι αν ποτέ καταλήξω για οποιονδήποτε λόγο, να στε σίγουροι ότι η απουσία μου θα κάνει μπαμ....Μεταφέρετε τους πολύ συμπαθητικούς μου χαιρετισμούς στον φίλο μου plotolp παρακαλώ αν συμβεί ποτέ αυτό.Αλήθεια ο pc mangas τί έχει να πει για τις κακορρημοσύνες που εισπράττει πίσω από την πλάτη του?
Τίποτα.........

Ξεκινησαν τα παλια κολληματα
Youtube Video
Whithin Tesmptation απλά τα σπάνε....
θανατος στα μαθηματα που εξεταζονται στις 9 το πρωι
![]()
Υπάρχουν και μαθήματα που εξετάζονται στις 8...... Τουλάχιστον στο (πρώην) Teilam
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 12 September 2013 - 14:55
Έχω καμιά εκατοστή ενημερώσεις ασφαλείας για τα windows vista, χρησιμεύουν σε τίποτα σημαντικό να τις εγκαταστήσω;; ![]()
Posted 12 September 2013 - 15:52
Είναι για την ασφάλεια σου
Posted 12 September 2013 - 17:57
Έχω καμιά εκατοστή ενημερώσεις ασφαλείας για τα windows vista, χρησιμεύουν σε τίποτα σημαντικό να τις εγκαταστήσω;;
Έχω απορία γιατί δεν ξηλώνεις τα (s)Vista για κάτι καλύτερο και τιμωρείς τον εαυτό σου.....
Δεν είναι ανάγκη να πω τι προτείνω.....
Παρά μόνο να βάλω σχετικά link
http://www.ubuntu.com/download/desktop
Ι
GNU/L I N U X
Posted 12 September 2013 - 18:01
Gilmaru αν βάλεις Windows 7 θα σου δώσω μπισκότο.
Posted 12 September 2013 - 18:13
Αν και η προσφορά είναι δελεαστική, βαριέμαι να μπω στη διαδικασία..
Άλλωστε με μια μικρή εξαίρεση τώρα τελευταία που παίζει να μην έχει να κάνει με τα windows, δεν είχα κάποιο ιδαίτερο πρόβλημα 4 χρόνια τώρα με τα Vista. Σε κανά χρόνο θα πάρω καινούργιο laptop ούτως ή άλλως.
Απλώς είχα βάλει τις ενημερώσεις να μην εγκαθιστώνται αυτόματα και συνειδητοποίησα ότι είχαν μαζευτεί 149 ενημερώσεις. Εγκατέστησα μόνο 16 που δεν είχαν να κάνουν με "ασφάλεια", αλλά με διόρθωση διάφορων θεμάτων και γενικότερες βελτιώσεις κλπ.
Posted 12 September 2013 - 20:29
Gilimaru αν βάλεις Linux θα σε δέσω σε μια καρέκλα απέναντι από μια οθόνη που να δείχνει μόνο τα φτερά αγάπης του pc_magas.
Α, και θα αρχίσω να διαβάζω φανατικά Νίτσε.
Posted 12 September 2013 - 20:47
Όταν έκλαψε δάκρυσε ο Νίτσε
Posted 12 September 2013 - 21:49
Gilimaru αν βάλεις Linux θα σε δέσω σε μια καρέκλα απέναντι από μια οθόνη που να δείχνει μόνο τα φτερά αγάπης του pc_magas.
![]()
To καλύτερο βασανιστήριο εβερ, <3
Posted 12 September 2013 - 22:59
Α, και θα αρχίσω να διαβάζω φανατικά Νίτσε.
Αποφάσισα ότι τα windows Vista είναι το πιο καλυτερότερο λογισμικό!! Δεν πρόκειται να τα αλλάξω ποτέ!
Posted 13 September 2013 - 18:34
Θα το θυμάμαι αυτό..... Ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνει κανα φορματ γιατί του σέρνεται το pc
Άσχετο αλλά μήπως είδατε κανά samurai εδώ γύρω?
Edited by pc_magas, 13 September 2013 - 18:35.
Ι
GNU/L I N U X