Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#73846 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 August 2013 - 21:31

Αυτο δεν ειναι romance novel αυτο ειναι tsunami:  the day after. :hihi2:

50 Shades of Kimono

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#73847 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 28 August 2013 - 04:49

Pc_magas η ιστορία σου μου έφτιαξε τη διάθεση μετά από ένα εκνευριστικό βράδυ. Γέλασα πάρα πολύ.

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ γράφω ένα κειμενάκι όπου διηγούμαι παλιές εμπειρίες/φαντασιώσεις και σατιρίζω τον εαυτό μου μέσα από αυτό.

Ακόμα και έτσι όμως δεν καταφέρνει ούτε στο ελάχιστο να γίνει τόσο γελ- αστείο όσο το δικό σου.

O6rrvsU.jpg

#73848 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 28 August 2013 - 10:07

@Kenny
Είπα να βάλω και μια echi σκηνή πειράζει;

Βασικά αντί να περιορίζεσαι απλός στην ecchi σκηνή, κάνε το όλο hentai να τελειώνει η ιστορία :P
phmava.php

#73849 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 28 August 2013 - 10:12

Τη δολια μανα που θα σφουγγαριζει μετα τους λεκεδες κανεις δε τη σκεφτεται;

stasou%2520mygdala.jpg

#73850 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 28 August 2013 - 11:20

Καλημέρες!

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί πουθενά στο forum(και βαριέμαι να ψάξω :borednn9: ), αλλά μιας και είδα σήμερα την είδηση ας την πετάξω στην Μαύρη Τρύπα, το πολύ πολύ να την καταπιεί.

Στην 78η ΔΕΘ, διαγωνισμός για τον καλύτερο gamer της Ελλάδας

To CowboyTV απευθύνει πρόσκληση στους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών για την 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου θα διεξάγονται πλήθος τουρνουά, παρουσιάσεις νέων τίτλων. Το CowboyTV μάλιστα σας προτείνει να έρθετε ντυμένοι,/-νες ως ο αγαπημένος σας χαρακτήρας, υποσχόμενο δώρα για το καλύτερο κοστούμι...

Το περίπτερο 4 του διεθνούς εκθεσιακού συγκροτήματος στη Θεσσαλονίκη έκτασης 1.500 τ.μ.είναι αφιερωμένο στο gaming και εκεί θα διεξάγονται παρουσιάσεις, θα είναι διαθέσιμες κονσόλες, PC, card games, graffiti, parkour mini-park και cosplay. Περισσότερες από 40 διαφορετικές δραστηριότητες απευθύνονται στο κοινό.

Από την εκδήλωση θα αναδειχθεί ο "Ultimate Gamer", ο οποίος θα διαγωνιστεί σε πλήθος βιντεοπαιχνιδιών, διαφορετικών ειδών και θα κληθεί να αποδείξει σε όλους ότι είναι ο καλύτερος gamer της Ελλάδας. Το CowboyTV υπόσχεται «το μεγάλο έπαθλο» στον καλύτερο gamer της Ελλάδας.

Προγραμματισμένα τουρνουά
  • League of Legends 5v5 με online qualifiers που θα οδηγήσουν τις 8 καλύτερες ομάδες στο LAN event της έκθεσης, με το νικητή να περνάει στο βαλκανικό τουρνουά και έπαθλο 4000 ευρώ.
  • Καθημερινά League of Legends 1v1, 2v2 και 3v3 με βραβεία για όσους επισκεφτούν το event και παίξουν.
  • Μεγάλα τουρνουά Starcraft II, PES και FIFA, Halo, Injustice και με δώρα αξίας άνω των 1500 ευρώ συνολικά.
  • Αφιερώματα Cosplay, με δώρα για όσους έρχονται ντυμένοι κατά τη διάρκεια του event. Για να ολοκληρωθεί το event με χρώμα Cosplay, ο διαγωνισμός θα έχει χρηματικό έπαθλο και όχι μόνο!
  • Για τους fan των shooter, τουρνουά σε CS Go και CS 1.6
  • Τουρνουά PES, στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.
  • Kαθημερινά Injustice, Τekken Tag Tournament 2 και Street Fighter
  • NBA 2K στις 11 Σεπτεμβρίου «για να αναδείξουμε τον καλύτερο μπασκετμπολίστα της έκθεσης».
  • Card Game Tournaments σε Υu Gi Oh και Vanguard σε συνεργασία με το Animehouse.
  • Καθημερινά Magic The Gathering Tournaments, ONFestival Magic Qualifiers με τον νικητή να φεύγει για την Βουλγαρία και το 1st Balkan Magic Grand Open Tour 1k με τον νικητή να φεύγει για το Ευρωπαϊκό Grand Prix, σε συνεργασία με το e-fantasy.
Επιπλέον, θα υπάρχουν καθημερινά παρουσιάσεις σε νέα videogames αλλά και σεμινάρια σε videogame και τεχνολογίες PC από το Hellenic American Education Center. Στην εκδήλωση προστέθηκαν επίσης παρουσιάσεις από την Microsoft.

Για τους anime fans, θα υπάρχει αφιερωμένο Anime Corner σε συνεργασία με το Αnimehouse και Animecast, στο οποίο οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν σχεδίαση manga από τους μοναδικούς mangaka της Ελλάδας, να γνωρίσουν φωνές των ελληνικών μεταγλωττίσεων από τα αγαπημένα τους Anime, να πάρουν μέρος σε Treasure Hunt και τουρνουά Pokemon και πολλά άλλα.

Για οικογένειες και παρέες, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος να χαλαρώσουν, να παίξουν και να δοκιμάσουν επιτραπέζια παιχνίδια όλες τις ώρες, κάθε μέρα.

Αναλυτικές πληροφορίες για το event μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του event στην διεύθυνση  http://www.cowboytv.gr/event/egaming2013/

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής
  • 7, 8  Σεπτεμβρίου 2013: 10.00 – 22.00
  • 9, 10, 11, 12, 13 Σεπτεμβρίου 2013: 16.00 – 22.00
  • 14, 15 Σεπτεμβρίου 2013: 10.00 – 22.00

Ενημέρωση: Με κόκκινα γράμματα εμφανίζονται οι αλλαγές στο πρόγραμμα της εκδήλωσης

πηγή http://tech.in.gr/news/article/?aid=1231262737

Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#73851 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 28 August 2013 - 11:33

^το εχω δει στο fb... εδω dunno βαριεμαι κ γω να ψαξω :beaten:

πολυ καλη φαση αλλα ειναι θεσσαλονικη this time, no money to go :deadga6:

Imagination is the only limit!

#73852 Stavroulaki

Stavroulaki

~Stavroula Chan~

• Members
  • 38 posts
  • LocationSomewhere near Salonica

Posted 28 August 2013 - 12:54

Επιτελους μεν δεν εμφανιζομαστε στην πρωτη σελιδα  :riiight: 
Αλλα ειχα να διαβασω ενα σωρο πραγματα για το girl gaming ... Νταξει δεν ειμαι gamer... παιζω ενα LoL ετσι για την πλακα με φιλους... ειμαι ασχετη xD .... Αλλα ειναι θεμα διασκεδασης... 

Τωρα τις περιπτωσεις που αναφερατε κατεβατο ( και οσο διαβαζα χανουμουν  :dazed:
Δεν μου εχουν τυχει ακομα, γιατι σε ολα τα λιγα μου παιχνιδια μονο με φιλους τα εχω παιξει  :canthelp: 
Και δεν θελω να μου τυχουν ειναι η αληθεια.......  :borednn9:

#73853 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 August 2013 - 13:14

αν θελατε πραγματικη βαρβατιλα ως gamers, επρεπε να πηγαινατε στα παρακμιακα ουφαδικα της γειτονιας.

αντρες μονο, καπνα, βρωμια, λιγδα, ιδρωτιλα, απειλες, φοβος μη σε δει με το συρμα ο ιδιοκτητης....αυτα ηταν εποχες.

παιχνιδια ξυλου, shmups, πιστολιδια, ποδοσφαιρα.....

τωρα αλλαξαν οι εποχες και πανε τα ζευγαρακια και παιζουν Guitar Hero, Dance Dance Revolution, παιχνιδια Quiz

καθαρισαν και αυτα.

#73854 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 28 August 2013 - 13:16

Youtube Video

Νεο βιντεο μετα απο τις διακοπες του καλοκαιριου.Επομενο βιντεο μετα την εξεταστικη περιοδο.Αν εχετε καμια ιδεα για το που να περασω επομενη φορα ελευθερα :riiight:

header.jpg?t=1485907896

#73855 Stavroulaki

Stavroulaki

~Stavroula Chan~

• Members
  • 38 posts
  • LocationSomewhere near Salonica

Posted 28 August 2013 - 13:28

αν θελατε πραγματικη βαρβατιλα ως gamers, επρεπε να πηγαινατε στα παρακμιακα ουφαδικα της γειτονιας.

αντρες μονο, καπνα, βρωμια, λιγδα, ιδρωτιλα, απειλες, φοβος μη σε δει με το συρμα ο ιδιοκτητης....αυτα ηταν εποχες.

παιχνιδια ξυλου, shmups, πιστολιδια, ποδοσφαιρα.....

τωρα αλλαξαν οι εποχες και πανε τα ζευγαρακια και παιζουν Guitar Hero, Dance Dance Revolution, παιχνιδια Quiz

καθαρισαν και αυτα.

Καλα ενταξει, οταν ημουν 6 χρονων στο χωριο μου ειχαμε ενα τετοιο μερος... και ειχα παει με τον ξαδερφο μου μια φορα... 
Να πω πως σαν μικρο κοριτσακι τρομοκρατηθηκα...?  :terror2: 
Αστα να πανε....  :nooooo:

Τωρα η αληθεια ειναι πως στεναχωριεμαι που δεν υπαρχει  :wth2:

#73856 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 August 2013 - 13:39

Νεο βιντεο μετα απο τις διακοπες του καλοκαιριου.Επομενο βιντεο μετα την εξεταστικη περιοδο.Αν εχετε καμια ιδεα για το που να περασω επομενη φορα ελευθερα :riiight:

Πέρνα από την κουζίνα. Πολύ ενδιαφέρον μέρος.

xbJ3b2w.jpeg

#73857 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts

Posted 28 August 2013 - 13:42

Πέρνα από την κουζίνα. Πολύ ενδιαφέρον μέρος.

Sorry δεν εχω κουζινα.Εχω ομως ενα ψυγειο αλλα και παλι μαλλον επρεπε να κανω copy paste το description του 1ου βιντεο.
"Σε αυτού του είδους τα βίντεο θα παρουσιάζω τρόπους που να μπορεί ο καθένας να ξεφορτώνει την λιγούρα του άκυρες ώρες τα ξημερώματα , όταν βρίσκει το ψυγείο/ντουλάπι του άδειο."
Θεωρησα να μην ξαναδειξω σκηνη που ανοιγω παλι το ψυγειο κ το βρισκω αδειο.

Edited by Toriko, 28 August 2013 - 13:43.

header.jpg?t=1485907896

#73858 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 August 2013 - 13:56

Άντρες...

Τέσπα, στο σπιτικό να πας δίπλα στις εστίες στην Ούλοφ Πάλμε που είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο. Έχει σουβλάκια αλλά και μαγειρευτά.

xbJ3b2w.jpeg

#73859 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts

Posted 28 August 2013 - 13:58

Στην Ζωγραφου δεν ειναι;Ωραια αλλο ενα στην λιστα thnks :riiight:

header.jpg?t=1485907896

#73860 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 August 2013 - 14:00

Έλα μου ήρθαν και άλλα. Το βρώμικο στη Μαβίλη και το βρώμικο στη Μιχαλακοπούλου πριν το Crowne Plaza. :P

xbJ3b2w.jpeg