Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#73666 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2013 - 00:20

tumblr_mqrof29gM81szj14io1_400.gif

wow, that did not miss the point AT ALL

ναι, παιδιά, όλα είναι ρόδινα όταν παίζεις games όντας γυναίκα

Θέλεις να πεις ότι υπονοείται από το video που πόσταρε ο Vetus ότι όλα είναι ρόδινα;

Η κατάσταση που περιγράφει δεν μαρτυρά από μόνη της προβληματικά στοιχεία της gamer κοινότητας;

Ο τέντζερης και το καπάκι έχουν την τάση να συναντιούνται.

Τι θέλεις να πεις με αυτό.

O6rrvsU.jpg

#73667 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2013 - 00:53

Kamui, δες τα link και αν ακόμα νομίζεις ότι το πρόβλημα που έχουν οι female (online) gamers αυτή τη στιγμή είναι ότι είναι μικρόψυχες/ζηλιάρες/παίζουν μόνο επειδή θέλουν να τραβήξουν την προσοχή και όχι ο οχετός προσβλητικών σχολίων και rape threats που δέχονται μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκες, I rest my fucking case.

6dqFccT.gif

#73668 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2013 - 01:14

Kamui, δες τα link και αν ακόμα νομίζεις ότι το πρόβλημα που έχουν οι female (online) gamers αυτή τη στιγμή είναι ότι είναι μικρόψυχες/ζηλιάρες/παίζουν μόνο επειδή θέλουν να τραβήξουν την προσοχή και όχι ο οχετός προσβλητικών σχολίων και rape threats που δέχονται μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκες, I rest my fucking case.

To video δεν υποννοεί ότι όλες είναι έτσι, εξάλλου παρουσιάζει ένα "καλό" -φυσιολογικό- παράδειγμα και ένα κακό (το οποίο βέβαια είναι μάλλον ανύπαρκτο), αλλά παρά την κάπως "αθώα" συμπεριφορά που παρουσιάζεται εκ μέρους των αντρών, δεν παύει να παρουσιάζεται και να παρωδείται το τραγικό και γελοίο της κατάστασης.

Το τι εν τέλει τρομάζει και πειράζει τις γυναίκες gamers δεν πρέπει οπωσδήποτε να αφορά κάθε παρωδία μιας τέτοιας κατάστασης, γιατί δε χρειάζεται να φτάσει κανείς στο βαθμό των απειλών για να κάνει μια γυναίκα gamer να καταλάβει ότι η gamer κοινότητα είναι σε μεγάλο ποσοστό γελοία και τραγικά παράλογη και σεξιστική. Το να μην έχεις πρόβλημα με το να σε βλέπουν οι άλλοι σαν εξωγήινο άγγελο και να φαντασιώνονται διάφορα για σένα επειδή απλά παίζεις παιχνίδια όντας γυναίκα γιατί σε πολλές συμβαίνουν πολύ χειρότερα δε διορθώνει ούτε καταδεικνύει το εξαρχής προβληματικό και σεξιστικό της κατάστασης.

O6rrvsU.jpg

#73669 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2013 - 01:31

Και η εκπομπη γενικως για ερασιτεχνικη μια χαρα την παλευει.

Το ξέρεις ότι η εκπομπή γίνεται για το Gamesworld.gr, ε; Oπότε μόνο "ερασιτεχνικό" δεν το λες.

To video δεν υποννοεί ότι όλες είναι έτσι, εξάλλου παρουσιάζει ένα "καλό" -φυσιολογικό- παράδειγμα και ένα κακό (το οποίο βέβαια είναι μάλλον ανύπαρκτο)

Ανύπαρκτο; Xα! Σε ποιά διάσταση;

#73670 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2013 - 01:52

Ugh~

xbJ3b2w.jpeg

#73671 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2013 - 01:56

Is that a... glow-in-the-dark hula hoop?

Tyrion's got the moves, baby.

Δεν είναι glow-in-the-dark. LEDs πρέπει να έχει μέσα.

Related: Όσοι δεν έχετε δει το Hudsucker Proxy, δείτε το.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 25 Αύγουστος 2013 - 01:57

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#73672 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2013 - 01:57

Gamesworld.gr ε; 

σαν να λέμε Μάνος Γρυπάρης ε;

εγγύηση τότε , τι να λέμε... 

#73673 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2013 - 02:04

Ανύπαρκτο; Xα! Σε ποιά διάσταση;

Δε ξέρω για τι διαστάσεις μιλάς, αλλά έχεις δει ποτέ σε κοινότητα γυναίκα που να παίζει online παιχνίδια για να τραβήξει την προσοχή των αντρών και να κάνει τέτοια σχόλια στις υπόλοιπες;

Πόση λογική σου παρουσιάζει η ιδέα μιας γυναίκας που θεωρεί κυριότερο "προσόν" την εμφάνισή της και ασχολείται κατά κύριο λόγο με αυτήν ως εισιτήριο πρόσβασης στην ικανοποίηση της σεξουαλικότητας να προσπαθεί να γνωρίσει άντρες-πόλους έλξης μέσα από το...gaming, και αντι να πάει σε ένα μπαρ ή σε ένα site κοινωνικής...δικτύωσης, να προτιμήσει να αγοράσει κονσόλα και παιχνίδια ώστε να καμαρώσουν οι άλλοι τα προσόντα της...ενώ είναι αδύνατον να φανούν!

Δηλαδή οκ, το να συνδέουμε τη λογική με την ανθρώπινη πραγματικότητα μπορεί να μας οδηγήσει σε πολλές...απογοητεύσεις, αλλά δε νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν αρκετά παραδείγματα για να μιλάμε για φαινόμενο ή οτιδήποτε.

O6rrvsU.jpg

#73674 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2013 - 06:19

Gamesworld.gr ε; 

σαν να λέμε Μάνος Γρυπάρης ε;

εγγύηση τότε , τι να λέμε... 

Στα λόγια μου έρχεσαι!

#73675 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2013 - 07:20

+1 σε ότι ειπε ο Kamui μέχρι στιγμης. Κριμα που η πλειοψηφεια οσων δεχονται τα σχολια στα λινκς δεν κινουνται νομικα. Ειναι τοσο θρασυδειλοι αυτοι που τα κανουν πισω απο μια οθονη που ενας να την  φαει και να διαρρευσει στην κοινοτητα οι υπολοιποι λογικα θα γινουν παναγιτσες. Για καποιο διαστημα at least.

Παντως Kamui για το "ανυπαρκτο θα κρατουσα  και μια πισινη. Με την ανθρωπινη ηλιθιοτητα ποτε δεν ξερεις.  Υπαρχουν και πιο τραγικα πραγματα που μπορει να κανει καποιος για αυτοεπιβεβαιωση. Αυτο φανταζει πταισμα στα εγκληματα που εχουν γινει κατα καιρους κατα της λογικης στο βωμο της ευαρέσκειας.

@Vetus τι σχεση εχει το για ποιον γινονται τα βιντεο με το αν ειναι ερασιτεχνικο; Ή πολυ καλο ερασιτεχνικο μπορεις να το πεις ή κακο επαγγελματικο το αποτελεσμα. Και αν κρινω από το τι εχω διαβασει κατα καιρους απο σχολια συντελεστων, ουτε οι ιδιοι θεωρουν τους εαυτους τους επαγγελματιες. Και αυτο ειναι θετικο στα ματια μου.

stasou%2520mygdala.jpg

#73676 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2013 - 08:16

Πάντως, από τη στιγμή που μας δώθηκε η ευκαιρία να δούμε...αυτή τη συλλογή, η εκπομπή αξίζει εκ του αυτομάτου. Νιώθω μια παραπάνω ελπίδα για τον κόσμο.

Youtube Video

O6rrvsU.jpg

#73677 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2013 - 10:15

Kamui, το video χάνει το point διότι, ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν μεμονωμένα άτομα γένους θηλυκού που συμπεριφέρονται έτσι σε online games (που συμφωνώ μαζί σου, δεν το έχω δει ποτέ να συμβαίνει — δεν ξέρω που πάει ο Vetus και παίζει παιχνίδια), το πρόβλημα δεν είναι αυτή, όπως διακριτικά τονίζει το video φροντίζοντας να δώσει πάνω της το μεγαλύτερο βάρος, αλλά η ανδρική πλειοψηφία που αντί να τη γειώσει λέγοντας της "whatever, just play the game", αρχίζουν να droolάρουν ακατάσχετα. Είναι ξεκάθαρα θέμα dynamics. Αυτοί είναι η πλειοψηφία, αυτοί καθορίζουν την ισχύουσα κουλτούρα, και αυτή δεν είναι μια φιλική κουλτούρα προς το γυναικείο φύλο. Ακόμα κι αν μια γυναίκα αποφασίσει να play along με το σύστημα, στο τέλος πάλι χαμένη θα βγει.

Ξαναδές το video with this in mind και νομίζω ότι θα δεις το point μου. Πρόσεξε με πόσο αγαθό και "boys will be boys, hehehe" τρόπο προσπαθεί να παρουσιάσει τη συμπεριφορά των ανδρών gamers, όχι σαν δικό τους εγγενές πρόβλημα, αλλά σαν φυσική, αναπόφευκτη και αιτιοκρατική συνέπεια του δικού της slutty demeanor. Αν αυτό που μόλις ανέφερα σου φέρνει στο μυαλό την κλασική δικαιολογία "δεν φταίω εγώ που τη βίασα, κύριε δικαστά, αυτή ήταν ντυμένη σαν πουτάνα", bingo, η ίδια νοοτροπία κρύβεται πίσω κι από τα δύο. Γι' αυτό θεωρώ το video ύποπτο και επικίνδυνο, επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιους για να αμυνθούν λέγοντας "να, δείτε, δεν φταίμε εμείς, απλά μερικές φορές μπαίνουν στο server μερικά τσουλίδια και μας έχουν κακομάθει". Τα οποία υποτιθέμενα "τσουλίδια", για να κλείσω εκεί απ' όπου ξεκίνησα, παίζει να μην είναι καν πραγματικά περιστατικά αλλά άγριες φαντασιώσεις βγαλμένες από το κεφάλι κάποιων heavy breathing permavirgins... και κάπως έτσι συνεχίζει να ρέει νερό στο αυλάκι του μισογυνισμού (δηλαδή ποιο αυλάκι, more like Αμαζόνιος).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#73678 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2013 - 13:05

Kamui, το video χάνει το point διότι, ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν μεμονωμένα άτομα γένους θηλυκού που συμπεριφέρονται έτσι σε online games (που συμφωνώ μαζί σου, δεν το έχω δει ποτέ να συμβαίνει — δεν ξέρω που πάει ο Vetus και παίζει παιχνίδια), το πρόβλημα δεν είναι αυτή, όπως διακριτικά τονίζει το video φροντίζοντας να δώσει πάνω της το μεγαλύτερο βάρος, αλλά η ανδρική πλειοψηφία που αντί να τη γειώσει λέγοντας της "whatever, just play the game", αρχίζουν να droolάρουν ακατάσχετα. Είναι ξεκάθαρα θέμα dynamics. Αυτοί είναι η πλειοψηφία, αυτοί καθορίζουν την ισχύουσα κουλτούρα, και αυτή δεν είναι μια φιλική κουλτούρα προς το γυναικείο φύλο. Ακόμα κι αν μια γυναίκα αποφασίσει να play along με το σύστημα, στο τέλος πάλι χαμένη θα βγει.

Ξαναδές το video with this in mind και νομίζω ότι θα δεις το point μου. Πρόσεξε με πόσο αγαθό και "boys will be boys, hehehe" τρόπο προσπαθεί να παρουσιάσει τη συμπεριφορά των ανδρών gamers, όχι σαν δικό τους εγγενές πρόβλημα, αλλά σαν φυσική, αναπόφευκτη και αιτιοκρατική συνέπεια του δικού της slutty demeanor. Αν αυτό που μόλις ανέφερα σου φέρνει στο μυαλό την κλασική δικαιολογία "δεν φταίω εγώ που τη βίασα, κύριε δικαστά, αυτή ήταν ντυμένη σαν πουτάνα", bingo, η ίδια νοοτροπία κρύβεται πίσω κι από τα δύο. Γι' αυτό θεωρώ το video ύποπτο και επικίνδυνο, επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιους για να αμυνθούν λέγοντας "να, δείτε, δεν φταίμε εμείς, απλά μερικές φορές μπαίνουν στο server μερικά τσουλίδια και μας έχουν κακομάθει". Τα οποία υποτιθέμενα "τσουλίδια", για να κλείσω εκεί απ' όπου ξεκίνησα, παίζει να μην είναι καν πραγματικά περιστατικά αλλά άγριες φαντασιώσεις βγαλμένες από το κεφάλι κάποιων heavy breathing permavirgins... και κάπως έτσι συνεχίζει να ρέει νερό στο αυλάκι του μισογυνισμού (δηλαδή ποιο αυλάκι, more like Αμαζόνιος).

Γι αυτό η κόψε τον pervertism μαχαίρι ή απλά πάρε μια σιλικονάτη κούκλα και μνη πας ποτέ με γυναίκα...

#73679 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2013 - 13:27

Βασικά ίσα ίσα, το βίντεο είναι παρωδία αυτής συμπεριφοράς, και imo δεν παρουσιάζει την συμπεριφορά ως φυσιολογική αλλά την διακωμωδεί. Το μόνο παράξενο κομμάτι του βίντεο είναι με την άλλην που έχει την στερεοτυπική (attention whoring) συμπεριφορά, αλλά ίσα ίσα και αυτό νομίζω είναι κομμάτι της παρωδίας.
phmava.php

#73680 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 264 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2013 - 15:43

Κάθομαι και γελάω μόνος μου με αυτή τη σελίδα!

www.staggeringbeauty.com

WARNING: CONTAINS FLASHING IMAGES!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 25 Αύγουστος 2013 - 15:45

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png