Kamui, το video χάνει το point διότι, ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν μεμονωμένα άτομα γένους θηλυκού που συμπεριφέρονται έτσι σε online games (που συμφωνώ μαζί σου, δεν το έχω δει ποτέ να συμβαίνει — δεν ξέρω που πάει ο Vetus και παίζει παιχνίδια), το πρόβλημα δεν είναι αυτή, όπως διακριτικά τονίζει το video φροντίζοντας να δώσει πάνω της το μεγαλύτερο βάρος, αλλά η ανδρική πλειοψηφία που αντί να τη γειώσει λέγοντας της "whatever, just play the game", αρχίζουν να droolάρουν ακατάσχετα. Είναι ξεκάθαρα θέμα dynamics. Αυτοί είναι η πλειοψηφία, αυτοί καθορίζουν την ισχύουσα κουλτούρα, και αυτή δεν είναι μια φιλική κουλτούρα προς το γυναικείο φύλο. Ακόμα κι αν μια γυναίκα αποφασίσει να play along με το σύστημα, στο τέλος πάλι χαμένη θα βγει.
Ξαναδές το video with this in mind και νομίζω ότι θα δεις το point μου. Πρόσεξε με πόσο αγαθό και "boys will be boys, hehehe" τρόπο προσπαθεί να παρουσιάσει τη συμπεριφορά των ανδρών gamers, όχι σαν δικό τους εγγενές πρόβλημα, αλλά σαν φυσική, αναπόφευκτη και αιτιοκρατική συνέπεια του δικού της slutty demeanor. Αν αυτό που μόλις ανέφερα σου φέρνει στο μυαλό την κλασική δικαιολογία "δεν φταίω εγώ που τη βίασα, κύριε δικαστά, αυτή ήταν ντυμένη σαν πουτάνα", bingo, η ίδια νοοτροπία κρύβεται πίσω κι από τα δύο. Γι' αυτό θεωρώ το video ύποπτο και επικίνδυνο, επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιους για να αμυνθούν λέγοντας "να, δείτε, δεν φταίμε εμείς, απλά μερικές φορές μπαίνουν στο server μερικά τσουλίδια και μας έχουν κακομάθει". Τα οποία υποτιθέμενα "τσουλίδια", για να κλείσω εκεί απ' όπου ξεκίνησα, παίζει να μην είναι καν πραγματικά περιστατικά αλλά άγριες φαντασιώσεις βγαλμένες από το κεφάλι κάποιων heavy breathing permavirgins... και κάπως έτσι συνεχίζει να ρέει νερό στο αυλάκι του μισογυνισμού (δηλαδή ποιο αυλάκι, more like Αμαζόνιος).