Χόλυ τζηζους, παιζει να ειναι η πρωτη φορά που δεν αντιλαμβανομαι καθολου πάνω σε τι επιχειρηματολογει ο άλλος.
Επισης νομίζω ότι αντιλαμβανομαι στις τεσσερεις γραμμες που εγραψες ενα λαθος αναλυσης δεδομενων (εθελοντικο -τεστ μνημης), μια υποκειμενικη συγκριση (βαθμο εντασης) που δεν παιζει και ρολο πρακτικα, μια εικασια περι επιλογης, βασισμενη στο μεσο και ενα μαθηματικο στατιστικο σφαλμα. Και το βασικο, δεν βλεπω που θες να καταληξεις, εφοσον δε φαινεσαι να διαφωνεις με το πορισμα του πειραματος.
Χιλια συγνωμη αν ακουγομαι σαρκαστικος, το αντιλαμβανομαι διαβαζοντας τα γραφομενα μου, αλλα δεν ηταν αυτη η προθεση: ειμαι απλά τρομερα εντυπωσιασμενος από το communication breakdown. Πιθανοτατα εσυ να εισαι απολυτα σαφης και οι τρεις ωρες υπνο, το "τσιπουρο από το χωριο" του φιλικου μου ζευγαριου και οι 11 ωρες δουλεια κατω απο τον ηλιο might have taken their toll on me - αν το γραψα σωστα. Νομιζα οτι δεν καταλαβες το θεμα του πειραματος πριν και εκανα μια επεξηγηση, αλλα απο οτι φαινεται εκανα λαθος και κατι αλλο λες. Sorry και παλι λοιπον για την παρανοηση, πάω πίσω στην τρύπα μου!
Ω, μλκ μου σαν να ακουω την ξαδερφη του παππου μου τωρα: "πατ κι πιν'τι κι διην ξήρ΄τι τι φκιαν'τι" XD
Edited by Lord Leon, 19 August 2013 - 21:15.