Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#73351 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 26 July 2013 - 16:19

Εννοείς αν η ζωή θα είχε εξελιχθεί με τον ίδιο τρόπο; Φυσικά και όχι.

Τώρα το πως θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί είναι μια ερώτηση που πιστεύω κανείς δεν μπορεί να απαντήσει.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#73352 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 26 July 2013 - 16:46

@Kamui ουσιαστικά δεν πρόκειται για σεβασμό σε κάποιον επειδή είναι ετεροφυλόφιλος ή ομοφυλόφιλος αλλά στο μη διαχωρισμό με βάση όχι μόνο τη σεξουαλικότητα αλλά τη φυλή, το φύλο, την αναπηρία, την οικονομική κατάσταση κτλ κτλ. Αυτά δεν πρόκειται να εκλείψουν με την πρυτάνευση της λογικής καθώς αφενός η λογική καλλιεργείται από τους ίδιους τους φορείς της καταπίεσης αφετέρου πίσω από την καταπίεση υπάρχει σαφώς λογική για τους φορείς της, είτε πρόκειται για τη λογική του κέρδους είτε για τη λογική της "βιολογίας" κτλ κτλ.

Καταλαβαίνω ότι θεωρείς ότι υπάρχει μία λογική όπως υπάρχει και μία αλήθεια καθώς το ανάγεις στο επίπεδο των ιδεών αλλά πρακτικά δεν δουλεύει έτσι αλλιώς με τα ίδια στοιχεία θα φτάναμε όλοι στο ίδιο συμπέρασμα όμως ξέρουμε πολύ καλά τί λένε για τις γνώμες...

Προσωπικά πάντως δεν είμαι κατά του εθνικισμού/ρατσισμού και της ομοφοβικότητας από ευαισθησία ή καλλιεργημένες αξίες.

Δεν είμαι ανθρωπιστής. Στην πραγματικότητα δε νοιάζομαι καθόλου για τα προνόμια και τον πόνο κανενός, παρά μόνο για το αν έχω δίκιο ή όχι.Μάλιστα, ο χαρακτήρας μου έχει πολλά στοιχεία που θα μπορούσαν να με βάλουν στο τρυπάκι του ρατσισμού κάθε μορφής (ανάγκη για ανωτερότητα, υπεροχή).

Με νοιάζει όμως και η επικράτηση της αδικίας και του παραλογισμού. Και ξέρω με τη λογική μου ότι ενώ κατά βάση μια άποψη αποδεικνύεται λογική ή παράλογη από το από ποιον και πώς στηρίζεται, σε κάποια θέματα κάποιες απόψεις είναι απλά λάθος εξ αρχής, και αυτό αποδεικνύεται πανεύκολα. Θα ήταν έγκλημα απέναντι στον εαυτό μου και τη συνείδησή μου να πιστέψω κάτι τέτοιο επειδή απλώς μοιάζει να ανταποκρίνεται σε κάποια συμφέροντά μου γιατί απλά θα ήξερα εξαρχής ότι είναι λάθος χάρη έστω στη στοιχειώδη ικανότητα της σκέψης που έχω ή στις αποδείξεις που μπορούν να την καταρρίψουν. Για παράδειγμα, μπορώ κάλλιστα να δεχτώ ότι υπήρχε λογική πίσω από το ολοκαύτωμα, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ολόκληρη τη ναζιστική θεωρία περι ευγονικής κλπ γιατί σίγουρα κάποια απ' όσα διδάσκει είναι αποδεδειγμένα λάθος.

Fun fact. Δεν μπορεις να ξερεις τι θα εκανε η συντριπτικη πλειοψηφία του κόσμου.

Δεδομένου του ότι σε όλο τον κόσμοι οι περισσότεροι άνθρωποι πίστευαν για αιώνες και ακόμα πιστεύουν, νομίζω ότι η ιστορία από μόνη της αλλά και η καθημερινή εμπειρία αποδεικνύουν τι θα έκαναν και τι όχι. Και εν τέλει αυτό που γίνεται είναι αυτό που μάλλον εννοεί Kain: Οι κινητήριες δυνάμεις πίσω από τις πράξεις και τα πιστεύω των ανθρώπων είναι πολύ περισσότερο ο εγωισμός και τα συμφέροντά τους παρά τα δόγματα και οι πνευματικές τους αναζητήσεις.

Edited by Kamui, 26 July 2013 - 16:58.

O6rrvsU.jpg

#73353 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 264 posts

Posted 26 July 2013 - 16:50

Από θεωρητικές συζητήσεις και what-if άλλα τίποτα...

Γιαυτό να πάμε σε κάτι πιο ελαφρύ

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/tv/5034088/Dr-Who-special-aired-worldwide-at-exactly-same-time.html

200 χώρες λέει. Αφήνει αρκετές πιθανότητες.

Την ίδια μέρα με την 4η σαιζόν των πόνυ! :riiight:

...Για πολλούς θα είναι μεγάλο το δίλημμα... :OMG3:

Chris Hadfield videos

Αυτή η μανία μου να ξεζουμίζω τα κανάλια του YouTube θα με φάει! Έχω πάρει από την αρχή όλα τα βίντεο του Canadian Space Agency και πολλά από τα πρώτα πρώτα δεν είναι και πολύ ενδιαφέροντα αν δεν είσαι Καναδός, ενώ οι ερωτοαπαντήσεις για το διάστημα είναι πολύ αργότερα...

Subsicribe πάντως θα κάνω δαγκωτό! :riiight:

Ψιλοάσχετο: Τα βίντεο και γενικά ολόκληρη η ιστοσελίδα της NASA τα σπάνε ή είναι ιδέα μου; :blingeye2:

Edited by Kain, 26 July 2013 - 16:59.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#73354 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 26 July 2013 - 17:19

Τώρα το πως θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί είναι μια ερώτηση που πιστεύω κανείς δεν μπορεί να απαντήσει.

Δεδομένης της ποικιλίας που έχουμε πάντως ήδη...είναι σίγουρο πως θα είχε εξελιχθεί με χιούμορ. Παράδειγμα..C:

Youtube Video

και εδώ η υπόλοιπη σειρά...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#73355 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 26 July 2013 - 17:36

Δεδομένης της ποικιλίας που έχουμε πάντως ήδη...είναι σίγουρο πως θα είχε εξελιχθεί με χιούμορ. Παράδειγμα..C:

Youtube Video

και εδώ η υπόλοιπη σειρά...

ετρωγα............... :nanteee:

#73356 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 26 July 2013 - 17:50

Αυτή η μανία μου να ξεζουμίζω τα κανάλια του YouTube θα με φάει! Έχω πάρει από την αρχή όλα τα βίντεο του Canadian Space Agency και πολλά από τα πρώτα πρώτα δεν είναι και πολύ ενδιαφέροντα αν δεν είσαι Καναδός, ενώ οι ερωτοαπαντήσεις για το διάστημα είναι πολύ αργότερα...

Subsicribe πάντως θα κάνω δαγκωτό! :riiight:

Ψιλοάσχετο: Τα βίντεο και γενικά ολόκληρη η ιστοσελίδα της NASA τα σπάνε ή είναι ιδέα μου; :blingeye2:

Yeap. Αυτό πχ έχει γίνει το homepage μου εδώ και χρόνια.

Πάρτε κι ένα full ISS tour, while we're at it...

Youtube Video

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#73357 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,825 posts

Posted 26 July 2013 - 18:23

Μόλις τα έβαλα με το θηρίο του TAXIS and guess what ...

Spoiler:

Edited by Hazuki, 26 July 2013 - 18:25.

rsrGbGx.gif

#73358 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 26 July 2013 - 19:31

Πές τα Κώστα!

Youtube Video

phmava.php

#73359 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 264 posts

Posted 26 July 2013 - 19:41

Πω πω, πότε γέρασε έτσι βρε ο Τσάκωνας;

Θυμάμαι πριν από 3-4 χρόνια που ήμουν στη σχολή και ήρθε μια μέρα για το τμήμα του κινηματογράφου.

Έκανε με εμάς (άσχετο τμήμα), λοιπόν, ό,τι κάνει πάντα και παντού: Εμφανίστηκε από το πουθενά, είπε ένα ανέκδτο, και μας χαιρέτησε.

Από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές των σπουδών μου. :riiight:

Edited by Kain, 26 July 2013 - 19:42.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#73360 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 July 2013 - 21:37

Δεδομένου του ότι σε όλο τον κόσμοι οι περισσότεροι άνθρωποι πίστευαν για αιώνες και ακόμα πιστεύουν, νομίζω ότι η ιστορία από μόνη της αλλά και η καθημερινή εμπειρία αποδεικνύουν τι θα έκαναν και τι όχι. Και εν τέλει αυτό που γίνεται είναι αυτό που μάλλον εννοεί Kain: Οι κινητήριες δυνάμεις πίσω από τις πράξεις και τα πιστεύω των ανθρώπων είναι πολύ περισσότερο ο εγωισμός και τα συμφέροντά τους παρά τα δόγματα και οι πνευματικές τους αναζητήσεις.

Η καθημερινή εμπειρια και η ιστορια μας εχουν δείξει οτι οι ανθρωποι δεν χρειαζονται να ξερουν σιγουρη την υπαρξη του Θεου για να σκοτωσουν καποιον στο ονομα του. Γενικοτερα η καθημερινη ιστορία και εμπειρία μας εχουν δειξει οτι η ανθρωπότητα εχει κανει φρικαλεοτητες για ηλιθιες αφορμες. Η καθημερινη εμπειρία εχει το ευρος που της δινεις και μπορει να ειναι εξαιρετικα απατηλο ως επιχειρημα γιατι πολλες φορες μιλαμε απο τον μικροκοσμο μας και χωρις να ελεγχουμε το προνομιο της θεσης μας.

#73361 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 26 July 2013 - 21:58

Η καθημερινή εμπειρια και η ιστορια μας εχουν δείξει οτι οι ανθρωποι δεν χρειαζονται να ξερουν σιγουρη την υπαρξη του Θεου για να σκοτωσουν καποιον στο ονομα του. Γενικοτερα η καθημερινη ιστορία και εμπειρία μας εχουν δειξει οτι η ανθρωπότητα εχει κανει φρικαλεοτητες για ηλιθιες αφορμες. Η καθημερινη εμπειρία εχει το ευρος που της δινεις και μπορει να ειναι εξαιρετικα απατηλο ως επιχειρημα γιατι πολλες φορες μιλαμε απο τον μικροκοσμο μας και χωρις να ελεγχουμε το προνομιο της θεσης μας.

Εξακολουθούμε να μιλάμε όμως για αφορμές, και οι αιτίες των πράξεων αυτών αν δεν πατάνε στα προβλήματα της ανθρώπινης ψυχολογίας από μόνη της, βρίσκονται σε αποτελέσματα από κοινωνικές συνωμοσίες που στήθηκαν από ανθρώπους που αναζήτησαν και πάλι προσωπικά συμφέροντα. Εν τέλει τα δόγματα ποτέ δεν τηρήθηκαν ολοκληρωμένα με συνέπεια και φανατισμό, όσοι προσπάθησαν ίσως να το κάνουν (αν μπορεί να πει κανείς ότι είναι δυνατό να ακολουθήσει κανείς τη βίβλο ή το κοράνι από τη στιγμή που είναι μες τις τρύπες και τις αντιφάσεις) χρειάστηκε να αποδεσμευτούν από την κοινωνία και κάθε μορφή φυσιολογικής ζωής.

Edited by Kamui, 26 July 2013 - 21:59.

O6rrvsU.jpg

#73362 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 27 July 2013 - 14:04

In other news, τώρα βρήκε ρε πστ μου να ξεκινήσει το MAD πάλι στο Eve Online? 24 ώρες έχει η μέρα γαμώ, πάλι ξυπνητήρια τις 4 το πρωί?

Youtube Video

Jh0Lmx3.png

#73363 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 July 2013 - 14:17

Καλά να πάθεις, να μάθεις να κάνεις επανάσταση ενάντια στον αυτοκράτορα!

xbJ3b2w.jpeg

#73364 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 27 July 2013 - 14:29

Βασικά είμαι awoxer, η δουλειά μου σε αυτό το παιχνίδι είναι να μαζεύω όσα περισσότερα δάκρυα γίνεται (και από τις δύο πλευρές). Ένας πόλεμος όμως ανάμεσα σε 55.000 παίχτες που σφάζονται ταυτόχρονα στον ίδιο server είναι το αντίστοιχο του να κερδίσει ένας γλυκατζής αυτό στο λοττο. Too many targets T_T

Μακριά από αυτό το παιχνίδι! Eve is real!

Jh0Lmx3.png

#73365 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 27 July 2013 - 14:38

"I don't need you. I have other people I can talk to".

aczjuke.png