Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#7306 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 17 December 2007 - 23:18

γονείς :borednn9:
Είσαι 22χρονών γαϊδούρα, έχεις την δουλειά σου άρα και τον βασικό μισθό σου
και τους λες ότι βρήκες ένα αξιοπρεπές διαμερισματάκι με 1 υπνοδωμάτιο,
σαλόνι-κουζίνα με πάγκο και τουαλετίτσα Που συμφέρει την τσέπη σου
και σκέφτεσαι να το νοικιάσεις και να εγκατασταθείς εκεί. Και εκείνοι για αρχή βγάζουν
πιεσόμετρα και χάπια και αφού καταλαβαίνουν ότι εσύ δεν ψαρώνεις αρχίζουν τα νταούλια :terror2:

omg θυμίστε μου αν όντως υπάρχουν επόμενες ζωές τότε στην επόμενη
να μην γεννηθώ μοναχοπαίδι :emptyonexg1:

Καταρχήν και βασικά, κοπελάρα μου, ένα μεγάλο μπράβο :congrats: για την απόφαση σου. Την υποστηρίζω και σε υποστηρίζω.

"Δουλειά" της συντριπτικής πλειοψηφίας των ελλήνων γονέων, είναι να βαράνε τα ίδια νταούλια, αλλά αν η δική σου απόφαση είναι συνειδητή (πρόσεχε: να θες να ζήσεις ανεξάρτητη, όχι απλώς να αλλάξεις κατοικία γιατί βαρέθηκες το νταούλι & το ψαλτήρι), πολύ σύντομα θα γίνει αυτό που θέλεις. Αμα ξέρεις ότι τα επειχηρήματα τους δεν είναι τόσο πειστικά (πχ. τι θα τρώς, πώς θα συμμαζεύεις στο σπίτι ή ότι η κοινωνία έχει πήξει από αλητάμπουρες κ.α...κλασσικά εικονογραφημένα), θα περάσει το δικό σου.

Το πώς θα διαχειριστείς σωστά τα έξοδά σου με γνόμωνα αποκλειστικά το ατομικό σου εισόδημα, θα είναι πρόβλημα μονάχα στην αρχή. Όταν θα του πάρεις τον αέρα, δε θα σου είναι και τόσο βραχνάς. Κι ας είναι η ζωή Τζαναμπέτα, όλα γίνονται με τον τρόπο τους.

Αλλά σκέψου άλλη μια φορά αυτό: θέλεις να ζήσεις μόνη σου, γιατί το θέλεις πολύ? Ή μόνο και μόνο για να μη σου γκρινιάζουν? Το να ζεις μόνος-η έχει δυσκολίες....
Αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με αυτό του οποίου η περιγραφή αλλάζει από πρόσωπικότητα σε προσωπικότητα: Το να βάζεις και να γυρίζεις το κλειδί της πόρτας ενός χώρουν που ορίζεις μόνο εσύ....

ΥΓ: Αν θέλεις να το συζητήσουμε περισσότερο, pm me! Έχω ήδη 10 χρόνια πείρα επάνω στο θέμα.

#7307 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 17 December 2007 - 23:18

είμαι η Trendy Εmo RAnger

Posted Image

#7308 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 17 December 2007 - 23:28

Ποια απο όλες?
Posted Image

#7309 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 17 December 2007 - 23:32

Ποια απο όλες?

I think the purple one...

#7310 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 17 December 2007 - 23:39

live και beat-ατο

ΔΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΕ!!!

και το official

#7311 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 17 December 2007 - 23:40

κάποιος εδώ πρέπει να απαγορεύσει τα λινκς,ή κάθε τέτοιο λινκ να τιμωρείται με μαστίγωμα απο την Eri....
Posted Image

#7312 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 17 December 2007 - 23:56

γονείς :borednn9:
Είσαι 22χρονών γαϊδούρα, έχεις την δουλειά σου άρα και τον βασικό μισθό σου
και τους λες ότι βρήκες ένα αξιοπρεπές διαμερισματάκι με 1 υπνοδωμάτιο,
σαλόνι-κουζίνα με πάγκο και τουαλετίτσα Που συμφέρει την τσέπη σου
και σκέφτεσαι να το νοικιάσεις και να εγκατασταθείς εκεί. Και εκείνοι για αρχή βγάζουν
πιεσόμετρα και χάπια και αφού καταλαβαίνουν ότι εσύ δεν ψαρώνεις αρχίζουν τα νταούλια :terror2:

omg θυμίστε μου αν όντως υπάρχουν επόμενες ζωές τότε στην επόμενη
να μην γεννηθώ μοναχοπαίδι :emptyonexg1:

που να έβλεπες τους μελλοδραματισμούς της μάνας μου όταν της είπα ότι θα πάω να δουλέψω Σαντορίνη έξι μήνες μετά που γύρισα στο σπιτι.

θύμισε μου και εμένα να μη ξαναγεννηθώ μοναχοπαίδι
ώρες ώρες εδώ μέσα μου φέρονται σαν να είμαι 15
μη τους ακούς και φύγε

Red PYramide dont use my name in vain.

#7313 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 17 December 2007 - 23:58

είμαι η Trendy Εmo RAnger

Posted Image

Φοβερός συνδυασμός... :

#7314 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 18 December 2007 - 00:03

Red PYramide dont use my name in vain.

Why,are you God????

And take away that e from my name....
Posted Image

#7315 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 18 December 2007 - 00:13

Fighting is bad... Mmkay?
Spoiler:

Posted Image

#7316 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 18 December 2007 - 00:21

Παιδια κατι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ σημερα!!!
Λεει οτι σημερα επισκεφτηκαν το forum 28 μελη...Πως γινεται?
Αφου ολες τις υπολοιπες μερες ειναι 200+...
Εναντια στο νομο των πιθανοτητων,ε?
Μηπως ο οτε ειχε τπτ downtime?

#7317 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 18 December 2007 - 00:23

Μετά τις 12 μάλλον εννοεί!

Posted Image

#7318 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 18 December 2007 - 00:27

που να έβλεπες τους μελλοδραματισμούς της μάνας μου όταν της είπα ότι θα πάω να δουλέψω Σαντορίνη έξι μήνες μετά που γύρισα στο σπιτι.
θύμισε μου και εμένα να μη ξαναγεννηθώ μοναχοπαίδι
ώρες ώρες εδώ μέσα μου φέρονται σαν να είμαι 15
μη τους ακούς και φύγε......

Κουμπάρα, μου 'βαλες ιδέα!

-Εκτός από τη d_neko-angel, πιθανόν να υπάρχουν κι άλλα άτομα που βρίσκονται στη σκέψη να ζήσουν ανεξάρτητοι και να τα φέρνουν βόλτα σ' ενα σπίτι που θα ορίζουν οι ίδιοι...

-μάλλον υπάρχουν κάμποσα άτομα που ήδη ζουν ανεξάρτητα. Και κάποια από αυτά, από καθαρή προσωπική επιλογή...

-σίγουρα υπάρχουν άτομα που θέλουν να ζήσουν ανεξάρτητοι, αλλά μόνο που φαντάζονται τι μπορεί να αντιμετωπίσουν, διστάζουν....

Στο φόρουμ φιλοξενούνται άτομα διαφόρων ηλικιών και οι απόψεις τους επάνω σ' ένα θέμα όπως: "Η προσωπική ανεξαρτησία" νομίζω πως θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Όπως, και το να μοιραστούν με τους άλλους τις εμπειρίες τους ή να δώσουν μια συμβουλή-σε όποιον το επιθυμεί.

Σκέφτομαι ν' ανοίξω thred για μια τετοιου είδους συζήτηση (στον τομέα off topic-πάντα).....

#7319 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 18 December 2007 - 02:22

Αμα ξέρεις ότι τα επειχηρήματα τους δεν είναι τόσο πειστικά (πχ. τι θα τρώς, πώς θα συμμαζεύεις στο σπίτι ή ότι η κοινωνία έχει πήξει από αλητάμπουρες κ.α...κλασσικά εικονογραφημένα), θα περάσει το δικό σου.

λοιπόν για τα κλασικά εικονογραφημένα :P Nαι μαζί με κάτι άλλα, χρησιμοποιήθηκαν και αυτά
σαν επιχειρήματα :terror2: (το τι μπορούν να επιστρατέψουν οι γονείς όταν ζοριστούν είναι πραγματικά
απίστευτο). Tέλος πάντων εκεί πάνω άρχισα και εγώ να απαντάω στα επιχειρήματα τους και γίναμε
ένα πράγμα σαν την βουλή, αγορεύαμε όλοι και μπούρου μπούρου και ξανά μπούρου μπούρου.
Αλλά ευτυχώς δεν φτάσαμε στο επίπεδο των Κινέζων βουλευτών. Πάντως και τώρα εδώ που μένω
με την μητέρα μου τις δουλειές τις μοιράζουμε στην μέση, στα έξοδα του σπιτιού συνεισφέρω(όλα
γίνονται διά του 3), όταν θέλησα να πάρω νέο κρεβάτι και νέα ντουλάπα για το δωμάτιο μου κατέφερα
με επιτυχία να τα ξεχρεώσω. Οπότε ένταξη κάποιες μικρές βάσεις τις έχω, και αυτό είναι μια αρχή πιστεύω.
Στο κάτω κάτω κανείς δεν ξέρει αν μπορεί να κάνει κάτι πριν προσπαθήσει πρώτα να το κάνει.

Αλλά σκέψου άλλη μια φορά αυτό: θέλεις να ζήσεις μόνη σου, γιατί το θέλεις πολύ? Ή μόνο και μόνο για να μη σου γκρινιάζουν? Το να ζεις μόνος-η έχει δυσκολίες....
Αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με αυτό του οποίου η περιγραφή αλλάζει από πρόσωπικότητα σε προσωπικότητα: Το να βάζεις και να γυρίζεις το κλειδί της πόρτας ενός χώρουν που ορίζεις μόνο εσύ....

Λοιπόν καταρχήν ευτυχώς πρόβλημα υπερβολικής γκρίνιας δεν αντιμετωπίζω.
Όσο για το γύρισμα του κλειδιού ε και εδώ το υπνοδωμάτιο μου κλειδαριά έχει και θα έλεγα ότι
το ορίζω εγώ, οι γονείς μου αν μπούνε μέσα θα μπούνε εφόσον ξέρουν ότι είμαι εγώ η ίδια μέσα.
Σέβονται τον χώρο μου και εννοείτε πως παράπονο δεν έχω. Τώρα για το κλασικό θα βγείς έξω
προς τα που σκοπεύεις να πας, δεν έχω prob με αυτό. Στο κάτω κάτω και εγώ πολλές φορές θέλω
να ξέρω ότι π.x. οι γονείς μου θα πάνε κάπου έξω βόλτα για καφέ, για μένα ένταξη είναι φυσιολογικό
εφόσον είμαστε οικογένεια να ενδιαφερόμαστε ο ένας για τον άλλον και να θέλουμε να ξέρουμε ότι
ο άνθρωπος μας είναι καλά. Όσο για το ότι θέλω να μείνω μείνω μόνη μου, το θέμα δεν είναι ότι
α έτσι εφόσον το σπίτι είναι κατάδικο μου θα μπορώ να φέρνω όποτε θέλω όποιους φίλους μου κτλ θέλω.
Το θέμα είναι ότι μεγαλώνω. Φοιτητική ζωή να πάω κάπου επαρχία και να μείνω μόνη μου δεν έκανα,
Συν ότι οι γονείς δεν είναι δυνατόν να στηρίζουν για πάντα το παιδί τους ή τα παιδιά τους.
Για αυτό θέλω τώρα που έχω την όρεξη και που ακόμα δεν έχω κακομάθει τελείως να προχωρήσω
παρακάτω, να κάνω την αρχή και να ξεκινήσω να μένω μόνη μου στο δικό μου σπίτι. Θέλω να δω
από πρώτο χέρι πως είναι να πληρώνεις με τα λεφτά που βγάζεις το ενοίκιο σου και τους κατάδικους σου
λογαριασμούς. Θέλω να δοκιμάσω την υπευθυνότητα μου, τις αντοχές μου. Θέλω τέλος πάντων να μάθω
να στηρίζομαι στα πόδια μου γιατί όπως και να το κάνουμε δεν είμαι ποια κανένα 5χρονο. Και όπως ήδη είπα
κανείς δεν ξέρει αν μπορεί να κάνει κάτι αν δεν προσπαθήσει πρώτα να το κάνει. Και ένταξη την δουλίτσα μου
είπαμα ευτυχώς την έχω, τον μισθό μου τον περνώ, θέληση έχω Οπότε και στην συγκεκριμένη περίπτωση
μπορώ πιστεύω να το προσπαθήσω και με προσπάθεια να τα καταφέρω

rrmr.png

#7320 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 18 December 2007 - 03:53

Παιδια κατι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ σημερα!!!
Λεει οτι σημερα επισκεφτηκαν το forum 28 μελη...Πως γινεται?
Αφου ολες τις υπολοιπες μερες ειναι 200+...
Εναντια στο νομο των πιθανοτητων,ε?
Μηπως ο οτε ειχε τπτ downtime?

Μετά τις 12 μάλλον εννοεί!

Αυτό ακριβώς. Η καταμέτρηση των μελών γίνεται reset κάθε μέρα στις 00:00 επομένως φαντάσου πως αυτά τα 28 μέλη συνδέθηκαν στο forum μέσα σε 20 λεπτά :Blissfull:

E5VV38U.jpg