Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο που παρέθεσα.
Η ξηρά τροφή το μόνο που προσφέρει είναι οικονομία και ευκολία.
Το να το πηγαίνεις κάθε 6-12 μήνες στον κτηνίατρο για καθαρισμό δεν είναι τίποτα μπροστά στα χίλια-δύο μακροπρόθεσμα κακά που κάνει η ξηρά: πέτρες στα νεφρά, παχυσαρκία, διαβήτης, τύφλωση.
Οι γάτες δεν είναι σκύλοι.
σε μας τις κονσερβες δεν τις τρωνε. ασε που χαλαει και ευκολα ανεγγιχτη και αναγκαζομαστε να τις πεταμε.
το βασικο που θελει η γατα ειναι να παιζει και να κινηται. αφιερωνω τουλαχιστον μιση ωρα καθε μερα παιζοντας μαζι τους. τους πεταω αντικειμενα να τα κυνηγανε ή να τα πιανουν στον αερα ή κυνηγα η μια την αλλη. ειναι και στειρωμενες. και αυτες το εχουν αναγκη και μολις με βλεπουν περνουν θεση ετοιμες για παιχνιδι. δυστηχως οταν ελειπα για μεγαλο διαστημα απο το σπιτι, δεν ασχολιοντουσαν και πολυ οι υπολοιποι με αυτο.
Και μετα ξερνανε σε ολο το σπιτι. Προσοχη με την βοσκη των γατιων παιδια. Πολλα απο τα λουλουδια/χορτα σε κηπους και περιβολια μπορουν να ειναι δηλητηριωδη για τα κατοικιδια.
Εχω προσπαθησει επανηλλειμενα να γυρισω την διαιτα του γατιου αποκλειστικα σε ξηρη αλλα την εχω καλομαθει και θελει τα φιλετακια της. >.<
ΥΓ: H τρυπα εφτιαξε επειδή ηθελε να υποδεχτει τον Petran xD.
εννοειται πως τα επιβλεπω. η μια μεγαλωσε εκει οποτε ξερει τα μερη και απομακρυνεται. η αλλη ειναι σκετο ζωον και την επιβλεπω.
στο σπιτι ξερνουσαν, εδω στην εξοχη ευτυχως οχι
στην τρυπα εχω καιρο να μπω. διαλεξα τη σωστη στιγμη! μια στο 1.000.000 πιθανοτητα!