Ενος λεπτού σιγη για το περιστερακι. Τ_Τ
Τurtles are scary.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2013 - 09:14
Ενος λεπτού σιγη για το περιστερακι. Τ_Τ
Τurtles are scary.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2013 - 09:18
But they are sexy, too!
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2013 - 10:44
Μου θύμισες εκείνο το log από το HoF με τον τύπο που του αρέσει να "τελειώνει" πάνω σε χελώνες... ![]()
In other news, γελάνε και οι πέτρες με τους βρετανούς: http://www.bbc.co.uk/news/uk-23401076

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2013 - 11:54
Έλα και μόλις πάρουμε πίσω την Κύπρο, πάμε γραμμή για Κωνσταντινούπολη! Και μετά ο κόσμος, ποιός ξέρει? Άλλωστε οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες, οι Σουλιώτισες δεν ζούνε δίχως την ελευθεριά, ελευθερία ή θάνατος, στη στεριά δεν ζει το ψάρι και οι πεταλούδες ελεύθερες πετούν!~
Εγώ λέω να πάρουμε πίσω όλα αυτά που κέρδισε ο Μεγα-Αλεξανδρος.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2013 - 12:03
Eιχαμε κανει και μια εκστρατεια στην Σικελια καποτε αν θυμαμαι καλα. Μπορουμε να την παρουμε και αυτη.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2013 - 12:07
Μου θύμισες εκείνο το log από το HoF με τον τύπο που του αρέσει να "τελειώνει" πάνω σε χελώνες...
In other news, γελάνε και οι πέτρες με τους βρετανούς: http://www.bbc.co.uk/news/uk-23401076
Uk, the land of the tabloits
Στο μεταξύ αν κάνεις ένα λογαριασμό στο opendns της google έχεις όσο cencorship θέλεις, νο προβλέμο ή μπορείς να βάλεις κάποια software λύση. Μήπως απλά επειδή πέρασε στο κοινοβούλιο ο νόμος που αφορά το γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων προσπαθεί να δώσει και λίγο τυράκι στους συντηρητικούς, έχει και το μωρό της Kate, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ.

Επίσης τι θα γίνει ρε Ελισαβετ, θα φύγεις ποτέ από το θρόνο, γεννήθηκε ο διάδοχος του διαδόχου του διαδόχου του Μπακιχαμ, ούτε ουρά στην εφορία τόσο περίμενε για μια ιπποδρομία κάθε χρόνο και δύο λόγους Χριστούγεννα και Πάσχα! :3
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 23 Ιούλιος 2013 - 12:12
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2013 - 13:51
Γεννήθηκε ο διάδοχος? Καλέ κατουρήθηκα από τη χαρά μου!~ Και είναι και αγόρι, διπλή η χαρά!
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2013 - 13:53
η Ελισάβετ θα βλέπει τους άλλους Ευρωπαίους βασιλείς/λοιπούς γαλαζοαίματους που παραιτήθηκαν πρόσφατα και θα λέει από μέσα της "look at all those amateurs".
εδιτ: και η The Sun είχε το απίστευτο χιούμορ να κυκλοφορήσει τιτλοφορούμενη "The Son". Get it? Get it????
εδιτ2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ma_foteini: 23 Ιούλιος 2013 - 13:58
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2013 - 15:21
Παλιά υπήρχαν οι Δελφοί, σήμερα υπάρχει το Νέο Δελχί στην Ινδία. Δελφοί->Δελφχοί->Δελχοί->Δελχί.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2013 - 15:29

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2013 - 17:40
Επίσης τι θα γίνει ρε Ελισαβετ, θα φύγεις ποτέ από το θρόνο, γεννήθηκε ο διάδοχος του διαδόχου του διαδόχου του Μπακιχαμ, ούτε ουρά στην εφορία τόσο περίμενε για μια ιπποδρομία κάθε χρόνο και δύο λόγους Χριστούγεννα και Πάσχα! :3

Καταχωρήθηκε 23 Ιούλιος 2013 - 19:01