Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#73171 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 July 2013 - 21:38

Δηλαδη αν εγω εχω ξεσκιστει να κατεβαζω ολη την J και K δισκογραφια θα υπαρχει ανθρωπους που θα ψαχνει να βρει τον Yamapi και την δισκογραφικη του για να τους δωσει τα 0,002 cents που τους αναλογουν?

#73172 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 July 2013 - 22:20

Μιλάμε για ό,τι κυκλοφορεί στην Ελλάδα πάντα.

xbJ3b2w.jpeg

#73173 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 05 July 2013 - 22:36

Θα πηγαίνει στην Πάολα :3

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#73174 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 06 July 2013 - 00:08

Η αντίστοιχη γερμανική εταιρία, η GEMA, ήταν θεϊκιά. Σου έκοβε πρόσβαση σε ό,τι βίντεο του youtube είχε μουσική και το 'χαν τσακώσει, ακόμα και για τα επίσημα κανάλια VEVO. Επίσης είχαν φτιάξει κάποιοι έναν ιό που έβγαζε μήνυμα πως η GEMA έχει τα στοιχεία του pc κι έπρεπε να καταβάλεις ένα πρόστιμο με online πληρωμή, νομίζω με κάποιο κουπόνι. Δεν μου 'λειψε καθόλου!!!

Ο pirate king γιατί έφαγε ban; :P

#73175 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 06 July 2013 - 04:33

Συγγνώμη που θα επικαλεστώ τον Βαξεβάνη, αλλά το Κουτί της Πανδώρας έχει διπλό επεισόδιο για τις τακτικές της ΑΕΠΙ. Ολίγον "πουλώ προστασία" οι τύποι. Ανεβαίνουν σε κάτι ορεινά χωριά των 15 κατοίκων και εισπράττουν από τον καφενέ του χωριού τέλη επειδή έχει το ραδιόφωνο να παίζει ΣτηΜέσηΤουΠουθενά FM (και στα μεσαία στους 603 χιλιόκυκλους).

---
ΑΕΠΙ και GEMA κατ' επανάληψη προσπάθησαν να εισπράξουν λεφτά ακόμα και για non-label, copyright-free (ή Creative Common) τραγούδια.

Edited by meidei, 06 July 2013 - 04:36.

#73176 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 06 July 2013 - 12:38

Συγγνώμη που θα επικαλεστώ τον Βαξεβάνη, αλλά το Κουτί της Πανδώρας έχει διπλό επεισόδιο για τις τακτικές της ΑΕΠΙ. Ολίγον "πουλώ προστασία" οι τύποι. Ανεβαίνουν σε κάτι ορεινά χωριά των 15 κατοίκων και εισπράττουν από τον καφενέ του χωριού τέλη επειδή έχει το ραδιόφωνο να παίζει ΣτηΜέσηΤουΠουθενά FM (και στα μεσαία στους 603 χιλιόκυκλους).

+1
Είτε έχεις καφετέρια στη Γλυφάδα με ηχοσύστημα των €€€€, είτε τυροπιτάδικο με τρανζιστοράκι, το χαράτσι το πληρώνεις κανονικά.
Posted Image
Posted Image

#73177 Nehelenia

Nehelenia

Queen Nehelenia

• Members
  • 674 posts

Posted 06 July 2013 - 16:56

Τίποτα, μην δίνετε σημασία. Λάθος τόπικ :P

Edited by Nehelenia, 06 July 2013 - 18:50.

Posted Image

#73178 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 06 July 2013 - 20:54

Απορία τώρα δική μου, που βλέπω τα πράγματα από μακρυά:

Όταν πεθάνει ο Σακκάς στο κελί που τον κρατάνε 3 χρόνια χωρίς δίκη κατά παράβαση του Συντάγματος, θα καταθέσουν οι εκπρόσωποι του λαού πρόταση μομφής στο Κοινοβούλιο;
Ή θα πουν και εκεί ότι κανένας δεν θέλει εκλογές, ότι είναι αστείο να πέσει η κυβέρνηση για το <ΧΦΨ>, και ότι θα είναι καταστροφή για τον τόπο;

#73179 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 06 July 2013 - 22:34

Το πιο πικρό στην ιστορία του Σακκά, meidei, είναι ότι αυτοθυσιάζεται για πολύ λιγότερους απ' ότι πιστεύει. Δυστυχώς το μεγαλύτερο κομμάτι αυτού του λαού (και βάζω και την αφεντιά μου μέσα) είναι πολύ μουδιασμένο ή/και νιώθει πολύ αδύναμο για να κάνει οτιδήποτε για να σταματήσει αυτήν την αδιάκοπη, συστηματική, ξεδιάντροπη καταστρατήγηση του συντάγματος (και όχι μόνον αυτού). Ίσως φταίει και ότι οι δυνάμεις καταστολής τις τελευταίες δεκαετίες έχουν εξελιχθεί ραγδαία κι έχουν γίνει ανίκητες, ενώ ο λαός έχει μείνει στο ίδιο "battle skill level" (που λέει ο λόγος) όπως πάντα. Βαρέθηκε ο κόσμος να τρώει ξύλο και να μην αλλάζει απολύτως τίποτα. Resistance is futile, που λέγανε και οι Borg.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#73180 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 07 July 2013 - 04:01

Μάλλον καταλαβαίνω τι λες. Βλέπω τους Έλληνες expats που μένουν εδώ εξοργισμένους. Πέρα από εξοργισμένους. Δεν ξέρω τι λέξη περιγράφει ανθρώπους με τόσο θυμό. Δεν τα πολυμασάνε τα λόγια τους. Μου λένε αυτή η κυβέρνηση είναι παράνομη.
Μετά στο ίντερνετ βλέπω σε αυτούς που μένουν στην Ελλάδα ένα διχασμό, μια επανάληψη από τον κόσμο των όσων τρομακτικά αντιδημοκρατικών απειλών χρησιμοποιούν όλα τα κόμματα ("οι εκλογές θα είναι καταστροφή"... σοβαρά;!). Η δύναμη των ΜΜΕ σκέφτομαι...

Μακριά από μένα ο ρόλος του να νουθετήσω ένα λαό. Ούτε ξύλο έφαγα από μπάτσο, ούτε χημικά, ούτε είχα ποτέ να φοβηθώ μήπως "εξοστρακιστεί" καμιά σφαίρα.
Από το πραξικόπημα Παπαδήμου πριν 2 χρόνια παρακολουθώ τις εξελίξεις στην Ελλάδα και ελπίζω ότι αυτή η ιστορία θα τελειώσει καλά. Καλή δύναμη.

#73181 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 07 July 2013 - 10:33

Το πιο πικρό στην ιστορία του Σακκά, meidei, είναι ότι αυτοθυσιάζεται για πολύ λιγότερους απ' ότι πιστεύει. Δυστυχώς το μεγαλύτερο κομμάτι αυτού του λαού (και βάζω και την αφεντιά μου μέσα) είναι πολύ μουδιασμένο ή/και νιώθει πολύ αδύναμο για να κάνει οτιδήποτε για να σταματήσει αυτήν την αδιάκοπη, συστηματική, ξεδιάντροπη καταστρατήγηση του συντάγματος (και όχι μόνον αυτού). Ίσως φταίει και ότι οι δυνάμεις καταστολής τις τελευταίες δεκαετίες έχουν εξελιχθεί ραγδαία κι έχουν γίνει ανίκητες, ενώ ο λαός έχει μείνει στο ίδιο "battle skill level" (που λέει ο λόγος) όπως πάντα. Βαρέθηκε ο κόσμος να τρώει ξύλο και να μην αλλάζει απολύτως τίποτα. Resistance is futile, που λέγανε και οι Borg.

Υπάρχει και ο υποχθόνιος τρόπος..... Μην βγεις στους δρόμους δράσε μυστικά..... Στήνε "βόμβες" (με όχι την κυριολεκτική ένοια) σε στρατηγικά σημεία. Πλέον η αντίδραση θέλει να είναι μια παρτίδα σκάκι.....

#73182 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 July 2013 - 10:58

Αχ θα μας πάνε μέσα :nanana:

xbJ3b2w.jpeg

#73183 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 July 2013 - 11:12

Πλέον η αντίδραση θέλει να είναι μια παρτίδα σκάκι.....

Γυαλινο η απλο?

#73184 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 07 July 2013 - 11:44

Strip chess μην είναι μόνο, γιατί εκεί θα κλαίνε και οι ρέγγες. :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#73185 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 07 July 2013 - 11:59

Πιόνια που γίνονται βασίλισσες, για παρενδυσία μου κάνει περισσότερο.