Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#7261 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 16 December 2007 - 23:45

λιγο καλυτερη καρτα να ειχε...
κατα τα αλλα κομπλε φαινετε...^^
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#7262 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 17 December 2007 - 01:54

Μοντέλο Επεξεργαστή
Τ2330

Ταχύτητα Επεξεργαστή
1,60 GHz

καλύτερο επεξεργαστή να είχε. Εγώ πήρα το 6661 και μπορώ να πώ οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#7263 Kamme

Kamme

*Don't be like me*

• Banned
  • 104 posts

Posted 17 December 2007 - 04:42

οσον αφορα τη συνδεση εγω εχω "εως 24" απο Vodafone και οταν εχει κεφια απο RS κανει DL με 750-900Kbps ενω την ιδια στιγμη κατεβαζε αλλες δυο μλκιες 300Κbps +400 K bps ..of total ~=1500Kpbs :))Happy

Κenny Χρονια Πολλα ^_^ our grate(GRAND) Moderator:hbd::cake::drinks::clap::respect:

#7264 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 17 December 2007 - 05:51

Το πρόβλημα μου είναι ότι λυπάμαι τα λεφτά!!!!!

Αν τα λυπασε μην τα δωσεις...παει να πει οτι η λογικη σου σου λεει οτι ή εχεις καλυτερο μερος για να ξοδεψεις αυτα τα λεφτα, ή οτι δεν πρεπει να τα ξοδεψεις καθολου...

:wis:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#7265 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 17 December 2007 - 11:11

Games » Missile Game 3D

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#7266 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 17 December 2007 - 15:51

εγω το ειπα.μετα το χουνερι που μας εκανε ο ΔαντηςΟγδοντα με το προ-προηγουμενο λινκ δεν ξαναμα-παταω τιποτα.

(πολυ νεκρα επεσε σημερα εδω)

Posted Image

#7267 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 17 December 2007 - 15:56

(πολυ νεκρα επεσε σημερα εδω)

Ειναι ακομα στην αναρρωση απο το διπλο χτυπημα:Αυγο του Αγγελου + ξυδια!

:deadga6: :deadga6: :deadga6:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#7268 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 17 December 2007 - 16:00

Pom για πες εφοσον το κατεχεις....ποσο παει η εννοικιαση ενος διαμερισματος στην Πατρα...βλεπεις εγινε δεχτη η αιτηση για μετεγγραφη και πρεπει να βρω σπιτι....

#7269 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 17 December 2007 - 16:00

Ειναι ακομα στην αναρρωση απο το διπλο χτυπημα:Αυγο του Αγγελου + ξυδια!

:deadga6: :deadga6: :deadga6:

αφου εισαι εσυ εδω ας δημιουργησουμε εμεις σουσουρο μπας και "νιωσει" κανεις τους.

ΕΝΤΙΤ:Παν/μιο ή ΤΕΙ?

Posted Image

#7270 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 17 December 2007 - 16:02

πανεπιστημιο

#7271 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 17 December 2007 - 16:03

ΕΝΤΙΤ:Παν/μιο ή ΤΕΙ?

Γιατί τα νοίκια έτσι πάνε; Κοιτάνε που πέρασες; ή μήπως είναι σε διαφορετικές περιοχές οπότε όντως έχουν διαφορετικά νοίκια;
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#7272 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 17 December 2007 - 16:07

Γιατί τα νοίκια έτσι πάνε; Κοιτάνε που πέρασες; ή μήπως είναι σε διαφορετικές περιοχές οπότε όντως έχουν διαφορετικά νοίκια;

το πανεπιστημιο της Πατρας ειναι εξω απο την πατρα...στο ριο...
αλλα εγω σπιτι στην Πατρα ψαχνω ετσι και αλλιως...

#7273 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 17 December 2007 - 16:11

πανεπιστημιο

για Παν/μιο ειναι 2 επιλογες(οπως γνωριζεις το Παν/μιο βρισκεται εκτος Πατρας,στο Ριο διπλα στο Νοσοκομειο Ριου.)
Εχεις 2 (δυο) επιλογες.
Ειτε να μεινεις κοντα στο Παν/μιο.
Πραγμα που θα σου επιτρεψει να πηγαινεις πιο συχνα στη σχολη,να εχεις χαμηλοτερο ενοικιο,να ζεις πιο ηρεμα κλπ με το εξης μονο κακο να πηγαινοερχεσαι Πατρα με λεοφοριο(δεν ξερω ποσο εχει παει Η καρτα για τα λεωφορεια αλλα ειναι ενα εξοδο και αυτο) και οτι το βραδυ ειναι λιγο σκιαχτικα εκει μερια.
Αν παλι μεινεις κεντρο θα εχεις παλι το προβλημα με το λεωφορειο(βλεπε περα δωθε-αν και εχει απειρα δρομολογια-),πιο ζωηρη ζωη,αρκετα μεγαλυτερο ενοικιο και μακρια απο τη σχολη (λες εχω 8 μαθημα πουυυυυυ να σηκωνομαι να τρεχω τωρα).
Δεν ξερω διαλεξε και παρε.

Ενοικια για γκαρσονιερες απο 180 ευρω σε κανενα Δωμα (20 τ.μ) μεχρι οσο αντεχει η τσεπη σου.
Οταν ειναι και ερθεις κοιταξε στην εφημεριδα "Πελλοπονησος" τις αγγελιες και αν θελεις μπορω να σου πω μερικα tips για να βρεις αυτο που ψαχνεις και να μην σε πιασουν κοροιδο-και ισως να γλυτωσεις και μερικα λεφτα-

Posted Image

#7274 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 17 December 2007 - 16:24

Ευχαριστω για τις πληροφοριες...MΑΛΛΟΝ θα παρω σπιτι στο κεντρο...πιστευω μεχρι τον Φεβρουαριο να εχω βγαλει το γ&*580&ο διπλωμα και να εχω αμαξι....
περασα στο μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων και πληροφορικης που εχει το πανεπιστημιο...
εσυ πηγαινεις σε καμια σχολη?

#7275 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 17 December 2007 - 16:28

Ευχαριστω για τις πληροφοριες...MΑΛΛΟΝ θα παρω σπιτι στο κεντρο...πιστευω μεχρι τον Φεβρουαριο να εχω βγαλει το γ&*580&ο διπλωμα και να εχω αμαξι....
περασα στο μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων και πληροφορικης που εχει το πανεπιστημιο...
εσυ πηγαινεις σε καμια σχολη?

lulz.
αλλος για την βαρκα μας?
Ρε τι κακο αυτο με σας.
Ολοι οι anime-αδες εκει περνατε?
Εγω ευτυχως/δυστυχως ειμαι στο ΤΕΙ,so δεν θα χεις κακες συναντησεις μαζι μου χεχεχε.
Κοιταξε ειδικα για Πατρα που θελεις να μεινεις,και για το αμαξι που λες να ξερεις οτι μετα την Σαλονικα και την Αθηνα εχουμε το μεγαλυτερο προβλημα σε παρκινγκ.
Οποτε προσπαθησε μπας και βρεις με δικο του παρκινγκ σπιτι.
Προσωπικα θα σου προτεινα περιοχη Αγιας Σοφιας να μεινεις.5 λεπτα απο το κεντρο.

Posted Image