Nαι, αλλά από ελευθερία επιλογών και δυνατοτήτων τι potential υπάρχει; Το "έτοιμο" δεν βάζει κάποια όρια στην δημιουργία;
το θεμα έχει να κάνει με το τι θεωρεί καλό παιχνίδι ο καθένας, τα τρελα physics και τα γραφικα με περιεργα lightings και οπτικες γωνιες ή δεν ξέρω και γω τι δεν κάνουν συνήθως το παιχνιδι..
το potential το μπλοκαρει ο άπειρος προγραμματισμος που έχει να κάνει 1 άτομο και μάλιστα προυποθέτει και γνωσεις αντικειμενοστραφη προγραμματισμου, βασικη λογική σε AI και δεν ξέρω και γω τι...
γενικά πολύς κόπος ένω υπάρχουν engines που απλωποιούν τη δουλεια, ειδικά για παιχνίδια fps, rpg, 2d mario style κλπ..
και έστω οτι έχεις τις γνώσεις, μετά θέλει να κανεις τα texture, τους ήρωες, 3ντι μοντέλα, πως θα φορτώσεις τα 3ντι απο το προγραμμα που τα έφτιαξες στην opengl, το animation και δεν συμμαζεύετε...
OpenGL γιατί? Θα ασχοληθείς με Android development?
έχω μάθημα για τα γραφικα.. και μπλέκουν το πολύ early stage της χρήσης γραφικών (πως φτιάχνεις γραμμές, ευθείες, καμπύλες bezier, υπολογισμός φωτός ενός σημειου και δεν συμμαζευετε.. και φυσικα αυτά μπλέκουν opengl στα εργαστήρια και εγώ όντας άρρωστος πείρα και εργασία (τουλάχιστον να βγει σε καλό όλο αυτό)