Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#72331 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2013 - 23:23

Posted Image

Τσουρέκια με το μαχτζονγκ, αμάν πια!

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#72332 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2013 - 23:38

To θέμα είναι ΟΚ ένας μέσος άνεργος μπορεί να τα κάνει αυτά. Πόσο θέλει για να παράγεις βιοκαύσιμα στο σπίτι του συμφέρει οικονομικά;
Το θέμα είναι να υπάρχει μια recipe - μοντέλο που να μπορεί ο καθένας να το κάνει με χαμηλό κόστος ή με έναν τρόπο που θα πάρει τα χρήματά του πίσω κάνοντας μια επένδυση και σε πόσο χρόνο θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω. Γιατί καλό το concept αλλά ας μην μείνει μόνο concept. Ας είναι ολοκληρωμένη ιδέα.

Όχι, για μένα το θέμα είναι ότι αφού μπορεί ένας τρελάκιας να φτιάξει όλα αυτά μόνος του και να εκμεταλλεύεται αέρα, ήλιο, παλιό λάδι, τρόφιμα που παράγουν γλυκόζη (όπως τα σάπια φρούτα που είπε κλπ) κλπ τόσο αποτελεσματικά για να παράγει ενέργεια και καύσιμα, θα μπορούσε/έπρεπε το κράτος να έχει αντίστοιχες υποδομές για να τα εκμεταλλεύεται όλα αυτά αντί να αγοράζουμε ενέργεια από τρίτους.

Κατά τα άλλα αυτό που έκανε αυτός δεν είναι λύση για τον καθένα εννοείται. Όχι από πλευράς κόστους τόσο (σκέψου ότι καλύπτει ρεύμα-θέρμανση- καύσιμα και έχει και περίσσευμα), αλλά ποιός θα στα φτιάξει και, κυρίως, ποιός θα στα συντηρήσει όλα αυτά?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 13 Μάιος 2013 - 23:40

#72333 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2013 - 17:49

WANT!
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#72334 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2013 - 17:55

Έχει πουλί στον ώμο σαν τον καπταιν Χαρλοκ.

#72335 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.825 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2013 - 18:08

http://www.reuters.com/article/2013/05/14/us-nvidia-shield-idUSBRE94D0IP20130514

Xmm nvidia failing at failing! -___-
rsrGbGx.gif

#72336 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2013 - 18:09

Έχει πουλί στον ώμο σαν τον καπταιν Χαρλοκ.

Και πλοίο για να σαρπάρει! Αντρικιός

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#72337 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2013 - 20:29

Καπετάν Νεκτάρλοκ

O6rrvsU.jpg

#72338 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2013 - 22:21

Τι φαση το σημερινο doodle ?

2bbd14fc.jpg

#72339 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2013 - 23:04

Θυμάμαι που μας είχαν πει στο σχολείο γι' αυτο, ότι κάθε χώρα επρόκειτο να συμμετέχει σε ένα διαγωνισμό για το καλύτερο λογότυπο, αφού πολλά σχολεία ζητήθηκε να φτιάξουν το καθένα ένα λογότυπο που θα εκπροσωπούσε τη χώρα τους. Δεν είμαι σίγουρος αν υφίσταται παγκόσμιος διαγωνισμός ή αν απλώς κάθε χώρα φτιάχνει ένα λογότυπο, ή αν όντως κάθε μέρα θα βλέπουμε και από ένα διαφορετικό λογότυπο για κάθε χώρα ή αν κάθε χώρα βλέπει το δικό της μόνο σήμερα, αλλά κάτι τέτοιο παίζει.
Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί διάλεξαν το συγκεκριμένο.
Είναι μια κλισέ λαικίστικη χαζομάρα από παιδάκια του δημοτικού, σίγουρα δασκαλεμμένα από καθηγητές να σχεδιάσουν έτσι αυτό το πράγμα.
Α και φυσικά το υπέροχο μύνημα:Το κλίμα και το φυσικό περιβάλλον μπορούν να αναπληρώσουν για το κοινωνικοπολιτικό χάος και τον ανεπαρκή πολιτισμό.

O6rrvsU.jpg

#72340 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2013 - 00:26

Θυμάμαι που μας είχαν πει στο σχολείο γι' αυτο, ότι κάθε χώρα επρόκειτο να συμμετέχει σε ένα διαγωνισμό για το καλύτερο λογότυπο, αφού πολλά σχολεία ζητήθηκε να φτιάξουν το καθένα ένα λογότυπο που θα εκπροσωπούσε τη χώρα τους. Δεν είμαι σίγουρος αν υφίσταται παγκόσμιος διαγωνισμός ή αν απλώς κάθε χώρα φτιάχνει ένα λογότυπο, ή αν όντως κάθε μέρα θα βλέπουμε και από ένα διαφορετικό λογότυπο για κάθε χώρα ή αν κάθε χώρα βλέπει το δικό της μόνο σήμερα, αλλά κάτι τέτοιο παίζει.

Παλιότερα είχε ανακοινωθεί ένας διαγωνισμός για παιδιά στην Ελλάδα, στον οποίο οι συμμετέχοντες θα σχεδιάζανε το λογότυπο της google. Δεν είμαι σίγουρη αν είχε θέμα την Ελλάδα, για να πω την αλήθεια, αλλά δεν νομίζω να ήταν παγκόσμιος.

#72341 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2013 - 06:17

Spoiler:

Coloring for grown-ups…

Youtube Video

Aυτά! Καλημέρες!

stasou%2520mygdala.jpg

#72342 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2013 - 06:54

καλημέρες

πως καταφέρνω να τελειώνω τις σαιζόν στο SN κάθε φορά 7.30 το πρωί κ μετά να σκέφτομαι αν πρέπει να ξεκινήσω την επόμενη στο καπάκι ακόμα δεν το έχω καταλάβει...

#72343 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2013 - 09:12

Posted Image

fail

xbJ3b2w.jpeg

#72344 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2013 - 09:30

Ράντομ φακτ: Για αυτή ακριβώς την εικόνα (και τη συζήτηση που ξεκίνησε) διέγραψα έναν παλιό μου φίλο από το φου-μπου. ho!

Some AWESOME news!

Θα βγει ντοκιμαντέρ για την Ursula K. LeGuin! I AM FUCKING EXCITED!!! :awww:

Πέρα από το γεγονός ότι είναι, εμ, γαμάτη και έχει γράψει το καλύτερο βιβλίο που έχει γραφτεί ποτέ (The Dispossessed), βλέπω αναφορές σε Artwood και Triptree και έχω καταχαρεί! Sci-fi fans rejoice!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#72345 mindzblack

mindzblack

0101010101010101001

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens Goudi

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2013 - 13:03

Καλησπέρα παιδιά! Είμαι πολύ καιρό στο forum αν και δεν συμετέχω πολύ στις συζητήσεις! Θα ήθελα να ζητήσω μια πολύ μικρή χάρη! Ο κολλητός μου συμμετέχει σε ένα συγκρότημα φτιαγμένο από τους Playmen για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της Amita Motion Positive Group! Το όνομα του group είναι Boys And Noise ! Αν σας είναι εύκολο κάντε ένα like στην σελίδα τους στο FB και ακολουθήστε τον σύνδεσμο στο Description για να διαλέξετε τους Playmen και έτσι να βοηθήσετε τα παιδιά να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα! Κάθε ψήφος σας μετράει! Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων!
Για να γνωριστούμε καλήτερα:

Κάντε με ADD στο Facebook!!!!

Και στο Youtube Channel μου!!!