Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#72211 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 26 April 2013 - 19:48

Τωρα το δα αυτό. Εγω στην ειχα προτεινει σιγουρα, τώρα αν στην ειχε πει και αλλος μπραβο του! :) Τη λατρευω τη ρουφιανα, κι ας μην ειμαι της μπυρας. Αυτη η εσσανς μπανανας, τόσο-όσο, μου αρεσει παρα πολυ!

εσσανς μπανανας

Αυτό είναι ύπουλη μέθοδος για να μας πείσεις να δοκιμάσουμε ...αλλά θα τη δοκιμάσω όπου τη βρω!!!

#72212 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 26 April 2013 - 19:51

Γουάτ εσάνς μπανάνας; Νιώθω Νεάντερταλ, εγώ μόνο μπύρα κατάλαβα!!

Posted Image

#72213 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 26 April 2013 - 19:57

Feels.
Posted Image

2bbd14fc.jpg

#72214 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 26 April 2013 - 20:00

Ενταξει η γευση του καθενος διαφερει παντα. Παντως μου το χου πει κι αλλοι οποτε μαλλον ψιλοισχυει. Ισως πρεπει να την πινετε καπνιζοντας Golden Virgina κιτρινο :hehehe:

Τεσπα αμα θελετε να ρωτησω απο ποιες καβες τις παιρνουν οσοι τις φερνουν στα μαγαζια τους, γιατι σε σουπερμαρκετ δυσκολο να την πετυχετε, αν και οχι απιθανο.

stasou%2520mygdala.jpg

#72215 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 26 April 2013 - 20:56

καλέ ανελίς, έχει εκεί στη γειτονιά (τουλάχιστον μέχρι πριν λίγους μήνες έφερνε) και κατά πάσα πιθανότητα σε Σκλαβενίτη! how many times do I have to tell ya????? Και είναι και επιστρεφόμενη η φιάλη (γιατί είμαστε και οικολόγοι και οικονόμοι).

#72216 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 26 April 2013 - 21:05

καλέ ανελίς, έχει εκεί στη γειτονιά (τουλάχιστον μέχρι πριν λίγους μήνες έφερνε) και κατά πάσα πιθανότητα σε Σκλαβενίτη! how many times do I have to tell ya????? Και είναι και επιστρεφόμενη η φιάλη (γιατί είμαστε και οικολόγοι και οικονόμοι).

Σε αυτά που είναι δίπλα έχω βρει μόνο την απλή Βεργίνα ρε συ! >.<

Posted Image

#72217 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 27 April 2013 - 10:18

εεεε όχι! Ντροπή τους!!! Την ΚΕΟ, την δοκίμασες;
Τις προάλλες ήπια μια μπύρα που ήταν σαν από βατομουρο-φραγκοσταφυλο-τέτοιο γεύση/άρωμα/χρώμα. Ωραία ήταν, δροσιστική.λ και όχι πολύ γλυκιά. Και εννοείται ότι δεν θυμάμαι πώς τη λένε (no, it wasn't koppaberg).

#72218 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 264 posts

Posted 27 April 2013 - 13:54

Έχω αναφέρει ποτέ το απύθμενο μίσος μου για τα φαρμακεία;
8 φαρμακεία στην περιοχή μου, όλα κλειστά κάθε φορά που τα χρειάζομαι!
Και γιατί όχι; Δεν είναι οτι πουλάνε είδη πρώτης ανάγκης ή τίποτα τέτοιο. Μόνο φάρμακα μωρέ, ασήμαντα πράγματα...
Κι αν κάποιος αρρωστήσει μετά τις 2 το μεσημέρι; Να κόψει το λαιμό του, να μάθει άλλη φορά να αρρωσταίνει νωρίτερα, σα δε ντρέπεται! :madtodeath:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#72219 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 28 April 2013 - 02:54

Με το καθυστερημένο θάνατο του msn λοιπόν, καιρός να αρχίσουμε όλοι να χρησιμοποιούμε το εξαίσιο aMSN μιας και το skype είναι για τους φλώρους τι λέτε

Εγώ συνεχίζω να χρησιμοποιώ το msn, μέσω ενός "hack". Δε σας λέω τι έκανα :P (χωρίς πλάκα).

Απλά δεν μπορώ να το αφήσω το msn. Έχω από τα 10 μου :|

#72220 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 28 April 2013 - 05:18

Hackah!
Πες μας, πες μας!!

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#72221 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 28 April 2013 - 07:20

μεχρι στιγμης μια καβα προς καλλιθεα, και ολους τους μαρινοπουλους (x-carfour) Φανταζομαι σας βολευει πιο πολυ το δευτερο...

stasou%2520mygdala.jpg

#72222 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 April 2013 - 10:17

Ρε παιδιά, εγώ γιατί έχω ακόμα msn που δουλεύει? :S

xbJ3b2w.jpeg

#72223 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 28 April 2013 - 11:58

Εγώ συνεχίζω να χρησιμοποιώ το msn, μέσω ενός "hack". Δε σας λέω τι έκανα :P (χωρίς πλάκα).

Απλά δεν μπορώ να το αφήσω το msn. Έχω από τα 10 μου :|

πες μας το τρόπο σου μήπως πάρουμε και το δικό μας πίσω :hahaha:
πέρα απτο σπάσιμο που μου προκαλούσε το μσν, ουσιαστικά το άφισα όταν με χακάρανε στο άκιρο και δε μπορούσα να το πάρω πίσω :Q
フカフカ

#72224 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 April 2013 - 12:06

Bασικα και το δικο μου δουλευει ακομη. :S

#72225 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 28 April 2013 - 12:31

Έχω αναφέρει ποτέ το απύθμενο μίσος μου για τα φαρμακεία;
8 φαρμακεία στην περιοχή μου, όλα κλειστά κάθε φορά που τα χρειάζομαι!
Και γιατί όχι; Δεν είναι οτι πουλάνε είδη πρώτης ανάγκης ή τίποτα τέτοιο. Μόνο φάρμακα μωρέ, ασήμαντα πράγματα...
Κι αν κάποιος αρρωστήσει μετά τις 2 το μεσημέρι; Να κόψει το λαιμό του, να μάθει άλλη φορά να αρρωσταίνει νωρίτερα, σα δε ντρέπεται! :madtodeath:

http://www.fsa.gr/duties.asp