Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#72196 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2013 - 00:55

Βεργινα ζεις, εσυ μας οδηγεις!

also, θρηνουμε για το μσν.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#72197 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2013 - 09:14

Με έχει πνίξει το χαρτί. Η γαλλική γραφειοκρατεία είναι άβατη, οι αιτήσεις μεταξύ τους αντιφάσκουν χειρότερα και από σενάρια του Στίβεν Μόφατ και τις θέλουν πίσω σε κάτι μέρες. Je me résigne.
Θα ξεκινήσω kickstarter και θα χτυπήσω τατού τα ονόματα των δωρητών.

γρχγγγγγγγ

#72198 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2013 - 14:04

Ομορφο videο απο μια ομορφη παραδοσιακη πολη της Γερμανιας

Posted Image

Σχετικα comments που γινονται στο εν λογο video

Spoiler:

#72199 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2013 - 14:12

Ομορφο videο απο μια ομορφη παραδοσιακη πολη της Γερμανιας

Posted Image

Ωραία ιδέα για διακοπές :P
phmava.php

#72200 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2013 - 14:15

Ωραία ιδέα για διακοπές :P

Spoiler:

#72201 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2013 - 14:16

Bernkastel, oh desire!~

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#72202 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2013 - 16:15

Πρεπει να παω εκει.Εχω ακουσει πως ειναι σκετο.....θαυμα!*τρεχει για να αποφυγει τις σφαιρες

Δε σας φταίει το msn αν είχατε καθυστερημένα 12χρονα που έβαζαν ένα gif για κάθε γράμμα λολ

Το skype είναι ειλικρινά απίστευτα δύσχρηστο μπροστά στο msn, το αν είναι καλύτερο ή όχι για κλήσης δε με απασχολεί

κλήσεις*

Fucking agreed.Msn FTW :yellowcard:

sc5bab.jpg

#72203 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2013 - 16:35

Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που κάνει το Skype "ειλικρινά απίστευτα δύσχρηστο" απέναντι στο MSN. Και τα δύο εξίσου απλά στη χρήση είναι.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#72204 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2013 - 16:46

Θα βελτιωνόταν κάμποσο αν έβαζαν tab function ανοίγοντας πολλές επαφές μαζί, αλλάζοντας μεταξύ τους με ctrl+tab. Το ότι πρέπει να πάει το χέρι στο ποντίκι, να κάνει κλικ στην επαφή που θες και στη συνέχεια ξανά κλικ στο typing section κάνει την όλη διαδικασία πολύ πιο αργή χωρίς λόγο.

Αυτό δεν είναι το μόνο πράμα που με ενοχλεί, αλλά αν διορθωνόταν σίγουρα θα παραπονιόμουν λιγότερο :ssangry:

HnH5aB0.jpg

#72205 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2013 - 18:09

Εμένα αυτό που δε μ'αρέσει καθόλου στο skype, πέρα απ'τα emoticons, είναι το ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξεις τα χρώματα, τα θέματα etc. Minor difference, αλλά μου λείπει το Kusuriuri Background που 'χα στο msn.

#72206 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2013 - 18:32

Εμένα το δικό μου παράπονο είναι ότι δεν βρήκα έναν εύκολο τρόπο ακόμα να τρέχω πολλά instances.. Κάπου κάτι πήρε το μάτι μου για κάτι κόλπα, αλλά δεν το έψαξα ακόμα.
phmava.php

#72207 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2013 - 18:42

εμενα που δεν μπορω να ενωσω τις επαφες του μσν με τις επαφες του σκαηπ, κ τους εχω ολους 2 φορες τωρα. Οποιος ξερει καμια λυση ας τη μοιραστει.

stasou%2520mygdala.jpg

#72208 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2013 - 18:53

Απλά αλλάζεις τον τρόπο που βλέπεις τις επαφές σου(επίλογη contact list στο πάνω άκρο της λίστας επαφών σου).Από το "all' βάλτο στο skype ή msn ή στο online.Εμένα με βολεύει το online πάντως και το search πολύ γιατί έχω αρκετές επαφές.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#72209 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2013 - 19:38

Aυτο ηταν λιγο φαση "φοβαμαι μη σκιστει η βενταλια, και κουναω το κεφαλι μου μπροστα της". Ασε που αν τα εχουν ανοιχτα και τα δυο δεν πιανει. Τεσπα θενξ παντως :)

Funny you should post that.

Μετά από πολύ καιρό ψαξίματος κατάφερα το ΣουΚου και επιτέλους βρήκα Βεργίνα Weiss...στην Πάτρα. Στην Αθήνα δεν έχω ιδέα πού μπορώ να τη βρω γιατί όπου πήγα είχαν σκέτη Βεργίνα.

Δε θυμάμαι ποιός μου την είχε προτείνει αλλά kudos! Είναι ελαφριά αλλά από γεύση είναι ακριβώς αυτό που μου αρέσει!

Τωρα το δα αυτό. Εγω στην ειχα προτεινει σιγουρα, τώρα αν στην ειχε πει και αλλος μπραβο του! :) Τη λατρευω τη ρουφιανα, κι ας μην ειμαι της μπυρας. Αυτη η εσσανς μπανανας, τόσο-όσο, μου αρεσει παρα πολυ!

Α μιας και μου το στειλαν οσο εγραφα, παρτε και μια τετραποδη κρεβατομουρμουρα:

[youtube]http://youtu.be/sc1MZ2T82yQ[/youtube]

stasou%2520mygdala.jpg

#72210 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2013 - 19:46

Το σκυλί του Μαμρα, μετά το βίντεο απογειώθηκε και έβαλε φωτιά στο σπίτι.