Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#72181 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 25 April 2013 - 14:25

Το μόνο πράγμα που δεν έχει το Skype και μπορώ να πω ότι πραγματικά μου λείπει από το good ol' MSN είναι η δυνατότητα για custom emoticons... αν κι αυτό ορισμένες φορές γινόταν μειονέκτημα, ειδικά αν σου μιλούσε κάποιος που δεν ξέρει να ρυθμίζει triggers της προκοπής, με αποτέλεσμα κάθε του μήνυμα να είναι κι ένα καινούργιο rebus puzzle.

Ή αν απλά είναι 15 χρονών :P

Edit: something is wrong with the forum!

Edited by phm, 25 April 2013 - 14:26.

phmava.php

#72182 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 April 2013 - 14:27

'Η αν απλά είναι δεκαπέντε χρονών :P

#72183 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 25 April 2013 - 14:31

Don't tease me, το forum έφταιγε!

(Εκτός κι αν όντως ήταν τόσο μεγάλη σύμπτωση και γράψαμε σχεδόν το ίδιο :P)
phmava.php

#72184 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 25 April 2013 - 14:33

Καλά μπορούσες πολύ απλά να το ρυθμίσεις να μην σου εμφανίζονται.

#72185 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 April 2013 - 14:33

Eιπα να τριτωσει. XD

#72186 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 25 April 2013 - 14:35

Καλά μπορούσες πολύ απλά να το ρυθμίσεις να μην σου εμφανίζονται.

Ήμουν 15 χρονών.

#72187 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 25 April 2013 - 15:08

Posted Image

edit : και εγώ ήμουν κάποτε 15 χρονών

Edited by Pirate King, 25 April 2013 - 15:09.

#72188 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 25 April 2013 - 15:19

Ή αν απλά είναι 15 χρονών :P

.....Όχι.

Εμένα πάντως πολύ μ'άρεσανε τα custom emotiocons, ειδικά τα onion heads. Τα emoticons του skype, πλην δύο τρία, είναι απαίσια.

#72189 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 25 April 2013 - 19:17

On other news, περιμένω με κομμένη την ανάσα (λέμε τώρα) το καινούριο anime του KyoAni, μόνο και μόνο για να κόψω αντιδράσεις.

Αν είναι το swimming anime: έχει να πέσει γέλιο.
Αν δεν είναι το swimming anime: έχει να πέσει γέλιο.

Να θυμηθώ το popcorn.

Posted Image

#72190 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 25 April 2013 - 19:38

Εμένα πάντως πολύ μ'άρεσανε τα custom emotiocons, ειδικά τα onion heads. Τα emoticons του skype, πλην δύο τρία, είναι απαίσια.

To πιο πρόσφατο (:P) του skype ειδικά πολύ ωραίο τι λέτε κι εσείς παιδιά;

O6rrvsU.jpg

#72191 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 25 April 2013 - 21:33

E τωρα Jorg αυτο ειναι φωτοαγενεια. :(

:chigau: :chigau: :chigau: :woot: :woot: :woot:

Με το καθυστερημένο θάνατο του msn λοιπόν, καιρός να αρχίσουμε όλοι να χρησιμοποιούμε το εξαίσιο aMSN μιας και το skype είναι για τους φλώρους τι λέτε

Open Source Ζεις εσύ μας οδηγείς. Προσωπικά το χρησιμοποιούσα αλλά το άλλαξα με pidgin υποστηρίζει και google talk google+ chat ;).

Γι αυτό όποιος χρησημοποιεί dreamweaver του κόβω τα πόδια έχουμε και eclipce για php developers. Με πιέζει το αφεντικό να το χρησιμοποιήσω. Εγώ απαντώ:
OPENSOURCE Η ΘΑΝΑΤΟΣ
:hero: :hero: :hero: :hero: :hero: :hero: :hero: :hero: :hero: :hero:

Δε μου είπε ότι άμα βάλω linux στο υπολογιστη της δουλειά μου θα μου κόψει τα πόδια. Και κάνω DEVELOPMENT σε windows 7 ενώ το linux είναι σαφώς ανώτερο μια ib θες απλά κοιτάς στο repo.
:roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar:
Ο λαός θέλει linux!!!!!!

#72192 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 25 April 2013 - 22:30

Δε μου είπε ότι άμα βάλω linux στο υπολογιστη της δουλειά μου θα μου κόψει τα πόδια. Και κάνω DEVELOPMENT σε windows 7 ενώ το linux είναι σαφώς ανώτερο μια ib θες απλά κοιτάς στο repo.
:roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar: :roar:
Ο λαός θέλει linux!!!!!!

Τελικά υπάρχει θεός!! και αυτός δεν είναι το λίνουξ! Πραγματικά, ύπήρξε κάποιος που σε εμπόδισε και δε του κανες πλήση εγκεφάλου με τα λίνουξ? :kill4u:

πέρι σκάυπ και μσν, αν κιέχω να χρησημοποιήσω μσν απο καιρούς γυμνασίου :terror2: τα θύμαμαι τα σπαστικά, συνομιλίες όπου βγαίνανε 145emoticons σε κάθε πρόταση και πολύχρωμα γράματα >.> *painfull memories* καλά είμαστε στο skype μας :DD
but on another hand, τώρα που χουν πάει όλοι skype, δε θα ταν κακή ιδέα να μεταφερθούμε ξανά στο μσν/aMSN or whatever is called now και να το παίζουμε lonely cool τύποι με τον Putin :awww:
πέρα απτη πλάκα, καίρο είχα να ακούσω για msn :P

Edited by GhostPrince, 25 April 2013 - 22:31.

フカフカ

#72193 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 25 April 2013 - 22:45

Δε σας φταίει το msn αν είχατε καθυστερημένα 12χρονα που έβαζαν ένα gif για κάθε γράμμα λολ

Το skype είναι ειλικρινά απίστευτα δύσχρηστο μπροστά στο msn, το αν είναι καλύτερο ή όχι για κλήσης δε με απασχολεί

κλήσεις*

Edited by Putin, 25 April 2013 - 22:46.

HnH5aB0.jpg

#72194 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 25 April 2013 - 23:11

Spoiler: Bεργίνα Weiss

:kakashithumbup:

stasou%2520mygdala.jpg

#72195 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 25 April 2013 - 23:24

Spoiler: Bεργίνα Weiss

:kakashithumbup:

Funny you should post that.

Μετά από πολύ καιρό ψαξίματος κατάφερα το ΣουΚου και επιτέλους βρήκα Βεργίνα Weiss...στην Πάτρα. Στην Αθήνα δεν έχω ιδέα πού μπορώ να τη βρω γιατί όπου πήγα είχαν σκέτη Βεργίνα.

Δε θυμάμαι ποιός μου την είχε προτείνει αλλά kudos! Είναι ελαφριά αλλά από γεύση είναι ακριβώς αυτό που μου αρέσει!

Posted Image