Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2013 - 18:25
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2013 - 18:39
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2013 - 19:17
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2013 - 21:00
Τι γίνεται εκεί τελικά; Να τολμήσω να βγω έξω από το αεροδρόμιο όταν έχει αναμονή στην Αθήνα η πτήση μου ή να μην το διανοηθώ;
ΥΓ. Ας μην μου απαντήσουν όσοι δεν έχουν ιδιαίτερους λόγους να αποτελέσουν στόχους της ΧΑ, παρόλο που δεν ταυτίζονται με τις ιδέες τους.
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2013 - 21:14
Πρέζα όμορφη, το πάρκο γυρίσαμε, όσο φέγγει ας πιούμε μια σανγκριά...
μια λεξη αλλάζεις...
\αφού είδα ολόκληρη την εκπομπή του Σκάι με την Χρυσή Αυγή
respect

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2013 - 21:35
Λοιπόν, πρέπει να ομολογήσω κάτι... αφού είδα ολόκληρη την εκπομπή του Σκάι με την Χρυσή Αυγή και είδα και τις ειδήσεις που μοιράζουν Έλληνες φίλοι σε FB και Twitter... ναι, μια φοβία με έπιασε. Φαντάζομαι για κάθε περιστατικό που γίνεται είδηση, υπάρχουν και άλλα που δεν μαθαίνονται.
Τι γίνεται εκεί τελικά; Να τολμήσω να βγω έξω από το αεροδρόμιο όταν έχει αναμονή στην Αθήνα η πτήση μου ή να μην το διανοηθώ;
ΥΓ. Ας μην μου απαντήσουν όσοι δεν έχουν ιδιαίτερους λόγους να αποτελέσουν στόχους της ΧΑ, παρόλο που δεν ταυτίζονται με τις ιδέες τους.
Να τολμήσεις. Εγώ τολμώ συνεχώς :Ρ
It's fine.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Theodore :D: 14 Απρίλιος 2013 - 21:35
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2013 - 12:12
Όποιος είδε ένα μουρλό ζώον στην παραλία μπροστά στο κύμα κοντά στο Λευκό Πύργο να βγάζει το τιραντέ και να μένει με το σουτιέν μπροστά στο πλήθος,ας επικοινωνήσει μαζί μου (ήθελα να αλλάξω μπλουζάκι,όχι ότι κι ότι).....
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2013 - 15:50
Πολύ πιο πριν η ΧΑ κατεβεί στην Βουλή με δικό της πολιτικό κόμα άκουγα κατά καιρούς διάφορα περιστατικά με άτομα που έπεσαν θύματα τσαμπουκαλισμού από μέλη της ΧΑ. Και μάλιστα τα θύματα αυτά δεν ήταν ούτε καν αλλοδαποί ή υποστηρικτές κάποιας παράταξης, ήταν απλοί περαστικοί. Φυσικά τέτοια περιστατικά δεν θα τ' άκουγες ποτέ στην τηλεόραση όπως γενικά δεν θ' ακούγες σχεδόν ποτέ στην τηλεόραση να μιλάνε για την ΧΑ. Μονάχα όταν κατέβηκαν με δικό τους κόμα τους έπιασε ξαφνικά ο πόνος.Λοιπόν, πρέπει να ομολογήσω κάτι... αφού είδα ολόκληρη την εκπομπή του Σκάι με την Χρυσή Αυγή και είδα και τις ειδήσεις που μοιράζουν Έλληνες φίλοι σε FB και Twitter... ναι, μια φοβία με έπιασε. Φαντάζομαι για κάθε περιστατικό που γίνεται είδηση, υπάρχουν και άλλα που δεν μαθαίνονται.
Τέλως πάντως, ιδού ένα περιστατικό που μου 'χε τύχει γύρω στο 2007-2008 με χρυσαυγίτη τον οποίο ούτε τον ήξερα ούτε με ήξερε (μετά έμαθα ότι ήταν το αγόρι μιας γνωστής μου), απλά ο τυπάς είχε όρεξη για τσαμπουκά όπως κι οι περισσότεροι χρυσαυγίτες:
Ποιά μέρα πήγες Σαλόνικα; Eπειδή ένα φίλος μου ανέβηκε το τριήμερο αυτό, για να τον ρωτήσω αν πέτυχε τέτοιο θέαμα.Πήγα Σαλόνικα για μια μέρα και έπαθα ψύξη την επομένη ακριβώς......
Όποιος είδε ένα μουρλό ζώον στην παραλία μπροστά στο κύμα κοντά στο Λευκό Πύργο να βγάζει το τιραντέ και να μένει με το σουτιέν μπροστά στο πλήθος,ας επικοινωνήσει μαζί μου (ήθελα να αλλάξω μπλουζάκι,όχι ότι κι ότι).....Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZWCSQm86UB4[/youtube]
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vetus: 15 Απρίλιος 2013 - 15:57
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2013 - 16:49
Πήγα Σαλόνικα για μια μέρα και έπαθα ψύξη την επομένη ακριβώς......
Όποιος είδε ένα μουρλό ζώον στην παραλία μπροστά στο κύμα κοντά στο Λευκό Πύργο να βγάζει το τιραντέ και να μένει με το σουτιέν μπροστά στο πλήθος,ας επικοινωνήσει μαζί μου (ήθελα να αλλάξω μπλουζάκι,όχι ότι κι ότι).....Spoiler:
Εσενα πολυ σε παω τελικα
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2013 - 03:51
Θα πάω με το «κάτι μου διαφεύγει», είναι πιο εύκολο έτσι
EDIT: Εντάξει, βρήκα τι μου διέφευγε. Είπες «μουρλό ζώον», το πήρα ως «μουρλός», που δεν θα έπρεπε.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Theodore :D: 16 Απρίλιος 2013 - 03:53
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2013 - 15:20
Θόδωρε Κι στο καλό καπνίζεις? Σε πείραξε η φοιτητική ζωή μου φαίνεται...SpeedFreak, ή κάτι μου διαφεύγει, or you're a guy wearing a bra.
Θα πάω με το «κάτι μου διαφεύγει», είναι πιο εύκολο έτσι
EDIT: Εντάξει, βρήκα τι μου διέφευγε. Είπες «μουρλό ζώον», το πήρα ως «μουρλός», που δεν θα έπρεπε.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2013 - 15:56
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2013 - 17:08
I would like for a pet...
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2013 - 17:09