Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#71911 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 15:43

Θέλω να μου παραθέσει κάποιους μερικούς λόγους που κάποιος ο οποίος ζει σύμφωνα με αρκετά στοιχεία του χριστιανισμού δεν πρέπει να νιώθει ενοχές (δίοτι αυτός ο κάποιος νιώθει πραγματικα!) επειδή έχει δει χεντάι ή που ίσως ξαναδεί καμιά φορά ακόμη εις το μέλλον..(τα περί της χριστιανοσύνης που λένε για αποφυγή σεξουαλικών ηδονών πριν τον γάμο τον έχουν επηρεάσει ακόμα και σε αυτό το επίπεδο....ε δεν θέλει και πολύ να το βλέπεις μέχρι να το κάνεις ειδικά όταν είναι σεξουαλική πράξη).Και τί γίνεται όταν αυτός ο κάποιος νιώθει ενοχές επειδή έχει δει σκηνές από τσόντα τσόντα σε κινητό φίλου του??..Είναι συνετό να νιώθει ενοχικά??Δεν ήθελα να ανοίξω θρεντ μόνο και μόνο για αυτό.,εκτώς και αν με ενθαρρύνετε

Η απάντηση είναι απλή, όχι.
phmava.php

#71912 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 15:47

hentai??
Poenitentiam agite!!!

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#71913 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 15:49

Εγώ παιδιά δε βλέπω τσόντες απλά κάνω πολύ σεξ

HnH5aB0.jpg

#71914 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 15:51

νόμισα ότι ζητούσα κάποια επιχειρήματα ως επί το πλείστον και όχι τόσο πολύ διαπραγμάτευση για το αν θα πρέπει ή όχι να ανοίξω θρεντ..

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#71915 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 16:06

Nαι αλλα ο καλός φιλικος moderator της γειτονιάς σου, απαντά στις αποριες πριν τις διατυπωσεις. Αυτες που έχεις διατυπώσει τις αφηνει στα αγαπητά μελη. :D Plus δεν ειμαι αρμοδια για το τι μπορει να αισθανεται το εν λογω ατομο.

#71916 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 17:35

Μου αρέσει καλύτερα μελαχροινή.

Από κει και πέρα τί σημαίνει "αισθάνεται ενοχές" ? Αν πιστεύει ότι το να δεις μια τσόντα είναι κατι κακό, τότε λογικό είναι να αισθάνεται ενοχές αφού την είδε, επομένως ας μην την έβλεπε εξαρχής. Το θέμα είναι να ξεκαθαρίσει τί ακριβώς πιστεύει. Άμα ξεκαθαρίσει αυτός τί θεωρεί σύμφωνο με την κοσμοθεωρία/ιδεολογία/θρησκεία/whatever του και τα ακολουθεί δεν θα έχει κανένα λόγο να νιώθει ενοχές.

Υποθέτω εγώ τώρα, γιατί το όλο "νιώθω ενοχές" thingy δεν μου λέει απολύτως τίποτα προσωπικά.

xbJ3b2w.jpeg

#71917 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 17:49

εξομολόγηση άμεσος και 968 μετάνοιες!

να πεις του φίλου σου ότι πουθενά μέσα στην κενή διαθήκη δεν λέει ότι απαγορεύει η θρησκεία του να βλέπεις τσονες η hentai(εχτως αν επακολούθησε μια "αυτοϊκανοποίηση" οποτε σε αυτή την περίπτωση πρέπει να αυτομαστιγωθεί)

δεν θέλω να ανοίξω θρησκευτική συζήτηση για αυτό δεν λέω τίποτα άλλο.

#71918 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 18:10

που να θελες κιολας XD

stasou%2520mygdala.jpg

#71919 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 882 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 18:11

Περισσότερο είναι ότι μέσα μου είχα πιστεί ότι είναι ξανθιά και οταν είδα ότι δεν είναι,επείδη το θεωρούσα ότι είναι κάτι σαν παγκόσμια σταθέρα μου κακοφάνηκε.

09pntFA.png?1

#71920 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 18:19

Υποθέτω εγώ τώρα, γιατί το όλο "νιώθω ενοχές" thingy δεν μου λέει απολύτως τίποτα προσωπικά.

fixed :D

#71921 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 18:38

Περισσότερο είναι ότι μέσα μου είχα πιστεί ότι είναι ξανθιά και οταν είδα ότι δεν είναι,επείδη το θεωρούσα ότι είναι κάτι σαν παγκόσμια σταθέρα μου κακοφάνηκε.

Κοίτα σε νιώθω, πέρασα τα ίδια με τον Λέγκολας :if:

xbJ3b2w.jpeg

#71922 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 18:55

Μe too. Μεχρι το Κingdom of heaven δεν αντεχα να τον βλεπω τον Bloom.

#71923 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 19:19

Ντροπή σας, fujoshi!!!

In other news, πέρασα 6 από τα 7 μαθήματα και το έβδομο δεν έχει βγει ακόμα.

Youtube Video

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#71924 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 19:21

Θέλω να μου παραθέσει κάποιους μερικούς λόγους που κάποιος ο οποίος ζει σύμφωνα με αρκετά στοιχεία του χριστιανισμού δεν πρέπει να νιώθει ενοχές (δίοτι αυτός ο κάποιος νιώθει πραγματικα!) επειδή έχει δει χεντάι ή που ίσως ξαναδεί καμιά φορά ακόμη εις το μέλλον..(τα περί της χριστιανοσύνης που λένε για αποφυγή σεξουαλικών ηδονών πριν τον γάμο τον έχουν επηρεάσει ακόμα και σε αυτό το επίπεδο....ε δεν θέλει και πολύ να το βλέπεις μέχρι να το κάνεις ειδικά όταν είναι σεξουαλική πράξη).Και τί γίνεται όταν αυτός ο κάποιος νιώθει ενοχές επειδή έχει δει σκηνές από τσόντα τσόντα σε κινητό φίλου του??..Είναι συνετό να νιώθει ενοχικά??Δεν ήθελα να ανοίξω θρεντ μόνο και μόνο για αυτό.,εκτώς και αν με ενθαρρύνετε

Αν μιλάς για τον εαυτό σου τότε αυτό το ζήτημα πρέπει να το αναλύσεις μόνη σου.
Αν ρωτήσεις παππά ξέρεις τι θα σου πει.
Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε άλλο απλώς θα σου πει αυτό που αισθάνεται εκείνος. Ακόμα και στο ίδιο θρήσκευμα να ανοίκουν τυπικά δύο άνθρωποι, οι απόψεις τους για τέτοιου είδους σχετικά με τη θρησκεία θέματα μπορεί να αποκλίνουν πάρα πολύ.
Τώρα σχετικά με την ερώτηση που θέτεις, οι απαντήσεις είναι αμέτρητες. Σίγουρα, μάλιστα υπάρχουν πολύ λιγότεροι λόγοι κανείς να νιώθει ενοχές για κάτι τέτοιο, παρά να μη νιώθει. Θα μου πεις "ε άλλο να είναι άθεος!". Στην πραγματικότητα και ειδικά στη σημερινή εποχή η διαφορά μεταξύ χριστιανού και άθεου είναι μικρή εώς ανύπαρκτη.
Εγώ απλώς θα σου πω να σκεφτείς αν το να βλέπεις hentai έχει να σου προσφέρει οτιδήποτε ή αν πιστεύεις πως μπορείς να γνωρίσεις μια ζωή ανώτερης ευτυχίας (και επίγεια και μεταθανάτια) αν απλώς αποφασίσεις (χωρίς πίεση ούτε απόλυτη απόφαση) να απέχεις από οτιδήποτε σχετικό με το σεξ χωρίς αναπαραγωγή γιατί αισθάνεσαι ότι δε σε εκφράζει και επειδή θεωρείς ότι μπορείς να ασχοληθείς με πράγματα που θεωρείς πολύ πιο ενδιαφέροντα και που μπορούν να σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο.
Κάποιες φορές τα σεξουαλικά ένστικτα καταντάνε να γίνονται κοινωνικός θεσμός, ειδικά στις νεαρές ηλικίες, δεν εκφράζουν πάντα τους ανθρώπους, γι' αυτό και είναι πολύ καλό κάποιος σε κάποιο σημείο της ζωής του να αμφισβητήσει το αναπόφευκτο και το ωραίο της επαφής του με αυτά. Δεν πιστεύω όμως ότι εν τέλει μπορεί κανείς να αποφύγει την αντιμετώπιση με αυτά και δεν είναι προς το συμφέρον του να παίρνει την ασεξουαλικότητά του σαν δεδομένο (εκτός και αν είναι εκ φύσεως ασεξουαλικός) ευτυχέστερης και ποιοτικότερης ζωής, γιατί όταν κάποια στιγμή θα χρειαστεί να συγκρουστεί με τον εαυτό του, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ επίπονα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 30 Μάρτιος 2013 - 13:57

O6rrvsU.jpg

#71925 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 20:50

Κάποιες φορές τα σεξουαλικά ένστικτα καταντάνε να γίνονται κοινωνικός θεσμός, ειδικά στις νεαρές ηλικίες, δεν εκφράζουν πάντα τους ανθρώπους, γι' αυτό και είναι πολύ καλό κάποιος σε κάποιο σημείο της ζωής του να αμφισβητήσει το αναπόφευκτο και το ωραίο της επαφής του με αυτά. Δεν πιστεύω όμως ότι εν τέλει μπορεί κανείς να αποφύγει την αντιμετώπιση με αυτά και δεν είναι προς το συμφέρον του να παίρνει την ασεξουαλικότητά του σαν δεδομένο (εκτός και αν είναι εκ φύσεως ασεξουαλικός) ευτυχέστερης και ποιοτικότερης ζωής, γιατί όταν κάποια στιγμή θα χρειαστεί να συγκρουστεί με τον εαυτό του, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ επίπονα.

Βασικά τα σεξουαλικά ένστικτα δεν νομίζω να είναι ποτέ κοινωνικός θεσμός μιας και εξ ορισμού είναι ένστικτα :P. Ίσως κοινωνικός θεσμός να είναι ότι πρέπει να παντρευτείς για παράδειγμα.

Τώρα για την ασεξουαλικότητα, από όσο ξέρω δεν έχει αποδειχτεί ότι είναι υπαρκτή ακόμα, το ζήτημα είναι αμφιλεγόμενο :P
phmava.php