Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2013 - 05:03
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2013 - 05:07
isnt that what a forum is all about?ενώ οι χρήστες που περιμένουν απάντηση για τα προσωπικά τους θέματα από ένα φόρουμ για άνιμε είναι τι ακριβώς;
Εκανα μια ερωτησουλα, να κανουμε χαβαλε αλλα και να με βοηθησει οποιος ειναι γνωστης του θεματος, που ειναι το προβλημα κυριε Sponis?
Off topic section sir!
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2013 - 05:17
και μετά σε απάντηση που θεώρησες ότι δε σου έδωσαν την ιδιαίτερη προσοχή που σου αρμόζει
έβγαλες κ τους mods ότι είναι καρύδια...
anw είμαι σε αρκετά καλό mood για να ασχοληθώ παραπάνω κ να δώσω την gif-άτη απάντηση που πρέπει
καλό βράδυ κ καλό ξύπνημα
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2013 - 05:19
Καληνύχτα και καλά να περνάςναι αλλά φρόντισες να φτιάξεις κ ολόκληρο τόπικ... μη χαθεί η τόσο σημαντική απορία
και μετά σε απάντηση που θεώρησες ότι δε σου έδωσαν την ιδιαίτερη προσοχή που σου αρμόζει
έβγαλες κ τους mods ότι είναι καρύδια...
anw είμαι σε αρκετά καλό mood για να ασχοληθώ παραπάνω κ να δώσω την gif-άτη απάντηση που πρέπει
καλό βράδυ κ καλό ξύπνημα
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2013 - 06:30
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2013 - 10:05
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2013 - 10:25
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2013 - 11:39
Γιατί η στρογγυλή πίτσα να σερβίρεται σε τετράγωνο κουτί; Με προβληματίζει πολύ αυτό.
Round boxes would be really difficult to construct as compared to square boxes. Square boxes can easily be folded into shape, but the round boxes would have to have plenty of folds so that they become round. Besides, its easier to take the pizza out right – if the box was round, and in the size of the pizza, there would be no space to stick the hand in a grab a slice!
Θέτεις καίρια ερωτήματα και είναι μόλις Κυριακή πρωί.
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2013 - 13:44
Γιατί η στρογγυλή πίτσα να σερβίρεται σε τετράγωνο κουτί; Με προβληματίζει πολύ αυτό.
Για να δελεαστείς να πάρεις την τετράγωνη όπου είναι πιο μεγάλη
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2013 - 15:10
Heya forum long time no see.
Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει ποτέ αλλά εδώ και καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.
Βάζω ξυπνητήρια να χτυπήσουν τουλάχιστον 2 μακριά από το κρεβάτι που κοιμάμαι και συμβαίνει το εξής παράδοξο. Ή θα σηκώθω και θα τα κλείσω χωρίς να έχω τις αισθήσεις μου, η δεν θα σηκωθώ καθόλου ξυπνώντας έτσι κυρίως τους γείτονες αρχίζωντας να χτύπανε κουδούνια. Τονίζω είναι άκρως σημαντικό το να ξυπνήσω, έχω χάσει πολλές ώρες μαθημάτων και σαν φοιτητής πλέον δεν με συμφέρει. Έχω βάλει επίσης ξυπνητήρι και στον υπολογιστή αλλά έχω ξυπνήσει 2 ώρες αργότερα βρίσκοντας το κλειστό. Παλιά 4 ώρες ύπνου μου αρκούσαν για να ξυπνήσω, τώρα δενννν...
Αν είστε και εσείς θύμα του εαυτού σας, και έχετε λύσει παρόμοιο πρόβλημα, ελπίζω να μπορείτε να με βοηθήσετε..
Η απλά να κοιμάσε ποιο νωρίς ή υπάρχει και η Handyman Λύση να θέσεις:Κοιμήσου πιο νωρις. Problem solved.
Edit: Also thread merged with black hole .
Υλικά:
Ξυπνιτίρι (Ενδεικνυτε μπαταρίας που είναι ποιο φτηνο)
Μετασχηματιστής 12V η παλιό τροφοδοτικό Υπολογιστή (σε καλή κατάσταση)
Πιτσιλιστίρι για τους υαλοκαθαριστήρες των αυτοκινήτων.
Ρελέ
Δεξαμενή νε νερό (κατα προτίμιση μπούζι)
Προεραιτικά:
Δίοδος Ζεννερ 1.5V να παίρνει ρεύμα από το το τροφοδοτικό
Ανοίγεις το ξυπνιτίρι και εκεί που είναι ο Buzzer τραβάς 2 καλώδια και τα συνδέεις το ένα στον ρελέ. Συκλόλλησε τα με καλάι. πάνω στην πλακέτα του ξυπνητιριού
Ο ρελές θα λειτουργεί σαν διιακόπτης που θα ενεργοποιεί το πιτσιλιστίρι. Ακόμη δεν θα έχεις το άγηχος μή σου καεί το ξυπνητήρι.
Βάλε το πιτσιλιστίρι στο προσκεφάλι του κρεβατιού.
Βάλε την δεξαμενή πίσω η πλάι από το κεράτι σύνδεσε την με το πιτσιιστίρι και γέμισε την νερό και παγάκια.
Προεραιτικά τράβα 2 καλώδια από το τροφοδοτικό και σύνδεσε την δίοδο ζεννερ ανάποδα πολωμένη μετά σύνδεσε την zenner παράλληλα με την τροφοδοσία του ξυπνητιριου. Έτσι δεν θα έχεις να ανοισυχει για μπαταρίες
Σε περίπτωση τροφοδοτικού πρέπει με κάοιο τρόπο να βραχυκυκλώνεις το πράσινο καλώδιο από το ATX (το μεγάλο βύσμα) με ένα μάυρο. (Χρησιμοποίησε διακόπτη η ένα συνδετήρα.)
Θέσε την ώρα που θες να ξυπνήσεις.
Έτσι όταν χτυπάει το ξυπνητήρι θα σε πιτσιλάει με νερό. Το παγωμένο ειδικά θα σε ξυπνάει αμέσως...
Αν δεν δεις ότι κάνει δουλειά έχω και άλη ιδέα: Ελαφρύ ηλεκτροσόκ απλά από το ρελέ τα 12V με 2 pads που θα είναι στην πατούσα η στιο χέρι σου θα σε χτυπάνε έτσι defacto θα ξυπνάς.
Και όπως έλεγε ο Red Green:
If you do not find hanesome at least find it handy.....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 10 Μάρτιος 2013 - 15:18
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2013 - 15:35
Έτσι όταν χτυπάει το ξυπνητήρι θα σε πιτσιλάει με νερό. Το παγωμένο ειδικά θα σε ξυπνάει αμέσως...
Αν δεν δεις ότι κάνει δουλειά έχω και άλη ιδέα: Ελαφρύ ηλεκτροσόκ απλά από το ρελέ τα 12V με 2 pads που θα είναι στην πατούσα η στιο χέρι σου θα σε χτυπάνε έτσι defacto θα ξυπνάς.
Αν δεν δουλέψουν κι αυτά μετά μάλλον πρέπει να πας σε γιατρό!
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2013 - 15:36
Πραγματικά με τι ορεξη εγραψες ολο αυτο το comment;Η απλά να κοιμάσε ποιο νωρίς ή υπάρχει και η Handyman Λύση να θέσεις:
Υλικά:
Ξυπνιτίρι (Ενδεικνυτε μπαταρίας που είναι ποιο φτηνο)
Μετασχηματιστής 12V η παλιό τροφοδοτικό Υπολογιστή (σε καλή κατάσταση)
Πιτσιλιστίρι για τους υαλοκαθαριστήρες των αυτοκινήτων.
Ρελέ
Δεξαμενή νε νερό (κατα προτίμιση μπούζι)
Προεραιτικά:
Δίοδος Ζεννερ 1.5V να παίρνει ρεύμα από το το τροφοδοτικό
Ανοίγεις το ξυπνιτίρι και εκεί που είναι ο Buzzer τραβάς 2 καλώδια και τα συνδέεις το ένα στον ρελέ. Συκλόλλησε τα με καλάι. πάνω στην πλακέτα του ξυπνητιριού
Ο ρελές θα λειτουργεί σαν διιακόπτης που θα ενεργοποιεί το πιτσιλιστίρι. Ακόμη δεν θα έχεις το άγηχος μή σου καεί το ξυπνητήρι.
Βάλε το πιτσιλιστίρι στο προσκεφάλι του κρεβατιού.
Βάλε την δεξαμενή πίσω η πλάι από το κεράτι σύνδεσε την με το πιτσιιστίρι και γέμισε την νερό και παγάκια.
Προεραιτικά τράβα 2 καλώδια από το τροφοδοτικό και σύνδεσε την δίοδο ζεννερ ανάποδα πολωμένη μετά σύνδεσε την zenner παράλληλα με την τροφοδοσία του ξυπνητιριου. Έτσι δεν θα έχεις να ανοισυχει για μπαταρίες
Σε περίπτωση τροφοδοτικού πρέπει με κάοιο τρόπο να βραχυκυκλώνεις το πράσινο καλώδιο από το ATX (το μεγάλο βύσμα) με ένα μάυρο. (Χρησιμοποίησε διακόπτη η ένα συνδετήρα.)
Θέσε την ώρα που θες να ξυπνήσεις.
Και όπως έλεγε ο Red Green:
If you do not find hanesome at least find it handy.....
Βασικα το ελυσα το προβλημα, αλλαξα ήχο στο κινητο και ξυπνησα, μαλλον το κλειδι ειναι να βαλεις τον ηχο κλησης που χτυπαει το κινητο σου για ξυπνητηρι....Αν δεν δουλέψουν κι αυτά μετά μάλλον πρέπει να πας σε γιατρό!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 10 Μάρτιος 2013 - 15:47
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2013 - 16:36
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Theodore :D: 10 Μάρτιος 2013 - 16:37