Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#70336 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 01 December 2012 - 09:28

Θελω σκαλιστο 3d τριανταφυλλο στην ασπιδα XD

σκαλιστο next time... :P

Posted Image
Imagination is the only limit!

#70337 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 01 December 2012 - 10:22

Καλημέρα Βιετνάμ :|.... :(
Spoiler:

#70338 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 December 2012 - 11:06

Eurovision 2013 χωρίς Ελλάδα και Κύπρο

Posted Image

xbJ3b2w.jpeg

#70339 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 01 December 2012 - 11:14

Με γεια η βαφή :)

#70340 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 December 2012 - 11:33

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg

#70341 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 01 December 2012 - 16:18

Eurovision 2013 χωρίς Ελλάδα και Κύπρο

Όχι κακή απόφαση in and of itself, και δεν θα με 'νοιαζε να μην ξαναπάμε και ποτέ. Το θέμα είναι ότι παίρνουν αυτήν την απόφαση για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, ότι και καλά "Η ΕΡΤ έχει αίσθημα ευθύνης και κόβει τα παραπανίσια έξοδα διότι περνάμε χρόνους δίσεκτους και μήνες οργισμένους", και την ίδια στιγμή συνεχίζουν να δίνουν ένα κάρο λεφτά σε παπαριές της Disney όπως Hannah Montana και Wizards of Waverly Place. Come the fuck on.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#70342 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 01 December 2012 - 18:00

^^ και σε υπαλληλους που αναθεμα και αν χτυπανε καρτα για τα προσχηματα, και λογικα για δικαιωματα ποδοσφαιρικων και μη αγωνων και πολλα αλλα.
εν τω μεταξυ υπαρχουν πολλες eurovision κάθε χρονο πέρα απο τη γνωστη με διαφορες παραμετρους π.χ. eurovision για παιδια, για νεους καλλιτεχνες κτλ. που ολα τα κρατη τις καλυπτουν δημοσιογραφικα, αλλα αναθεμα κι αν ξερω ποτε και αν προβαλλονται.

stasou%2520mygdala.jpg

#70343 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 December 2012 - 18:12

Eurovision για παιδιά νομίζω μία ή δύο φορές πρέπει να έχει δείξει η EΡΤ με τυμπανοκρουσίες. Ήταν αμέσως μετά την νικη της Παπαρίζου.

Btw απορώ πως δεν έχει γίνει επανάσταση ακόμη γιατί πολλές εκπομπές έβγαζαν πολύ ψωμί από το συγκεκριμένο πανηγύρι.

#70344 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 01 December 2012 - 20:07

Δεν ξεχναμε...
Youtube Video

2bbd14fc.jpg

#70345 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 December 2012 - 21:00

H κόρη μιας φίλης της θείας μου στην Κύπρο είχε πάει στο διαγωνισμό για το ποιός θα εκπροσωπήσει την παιδική eurovision και έχασε και μου το είπε στεναχωρημένη και με πιάσαν τα γέλια και δεν μου ξαναμίλησε :(

xbJ3b2w.jpeg

#70346 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 268 posts

Posted 01 December 2012 - 21:13

Εμένα πάντως γενικά με ενοχλεί τα μέγιστα που πληρώνω την ΕΡΤ ενώ δεν βλέπω καν τηλεόραση...
Και όταν έβλεπα ακόμα, ως παιδάκι, δεν θυμάμαι να είχε ποτέ η ΕΡΤ κάτι, οτιδήποτε, που να με ενδιέφερε...

Έχω τα χαρακίρια --συγγνώμη, χαράτσια, έχω να πληρώνω κι αυτό τον Ίκα (ποιός είνα' αυτός ο Ίκας ;), έχω και την ΕΡΤ να με χαιρετάει στο λογαριασμό της ΔΕΗ... Ε, ήμαρτον! :redcard2:

Edited by Kain, 01 December 2012 - 21:16.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#70347 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 02 December 2012 - 12:03

Όποιος το ακούσει όλο θα τον παραδεχτώ πραγματικά! Εγώ υπέκυψα στα τραύματα μου στο 1:17...

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg

#70348 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 02 December 2012 - 13:45

μπορει να γινει φιρμα και αυτη σε καμια Αννιτα. που ξερεις

Εμένα πάντως γενικά με ενοχλεί τα μέγιστα που πληρώνω την ΕΡΤ ενώ δεν βλέπω καν τηλεόραση...
Και όταν έβλεπα ακόμα, ως παιδάκι, δεν θυμάμαι να είχε ποτέ η ΕΡΤ κάτι, οτιδήποτε, που να με ενδιέφερε...

Έχω τα χαρακίρια --συγγνώμη, χαράτσια, έχω να πληρώνω κι αυτό τον Ίκα (ποιός είνα' αυτός ο Ίκας ;), έχω και την ΕΡΤ να με χαιρετάει στο λογαριασμό της ΔΕΗ... Ε, ήμαρτον! :redcard2:

Η ΕΡΤ εδειχνε καλα παιδικα οταν δεν υπηρχαν τα αλλα καναλια, οποτε οι διανομεις προμηθευαν τους καλους τιτλους στην ΕΡΤ.
Κριμα που δεν υπαρχουν πλεον τα Σινε+ και Πρισμα+, εδειχναν πρωτοποριακες εκπομπες που ουτε στη Νοβα δεν εβρισκες.

καλα με τη ΔΕΗ μην μπλεκεις. ειχα κανει αιτηση διακοπης του λογαριασμου, μιας και νοικιαζα το διαμερισμα και ειχα πληρωσει οτι χρωστουσα και ενα μηνα μετα μου ερχεται στον τοπο διαμονης ξανα λογαριασμος και μαλιστα να πληρωσω τη δευτερη δοση απο το χαρατσι. ενω το σπιτι δεν ειναι καν δικο μου. και μου ειπαν να κατεβω στον Πειραια απο Θεσσαλονικη για να ξανακανω αιτηση διακοπης!

Πηγα σε ενα τοπικο καταστημα και ρωτησα και προς ανακουφηση μου ειπαν πως η αιτηση διακοπης υπαρχει, απλα δεν εχει προχωρησει. ακομα και αν μου ερθει λογαριασμος μου ειπε να το αγνοησω. Ειδωμεν. Αν μου κανουν αγωγη οτι δεν πληρωνω θα τους παρει ο διαολος!

#70349 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 02 December 2012 - 20:10

^ idd

Να 'ναι καλά το cine+ που έδειχνε FMA όταν δεν είχα ίντερνετς!

#70350 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 02 December 2012 - 23:16

-

Edited by Gbak, 20 August 2019 - 22:16.