Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2012 - 18:00
Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2012 - 21:54
In other news αυτά τα ΙΚΕΑ είναι ένα βασανιστήριο τελικά...Άπειρος κόσμος ~μα καλά δεν έχουμε κρίση ρε γμτ?~ , πιτσιρίκια που τρέχουν και τσιρίζουν, απελπισμένοι γονείς να ψάχνουν τα εν λόγω πιτσιρίκια, μυρωδιά από τα σιχαμένα κεφτεδάκια παντού, να πηγαίνεις για ένα πράγμα και να καταλήγεις να αγοράζεις άλλα δέκα, να προσπαθείς να βάλεις μόνος σου έναν ολόκληρο καναπέ στο τρέιλερ, ατελείωτες ουρές παντού, κι άλλα παιδάκια που τσιρίζουν και μία αποπνικτική ζέστη που σε κάνει σαν ζαλισμένο κοτόπουλο...Και ξέχασα και κάτι ροδάκια για ένα έπιπλο και πρέπει να ξαναπάω Τ__Τ
Δύσκολο πράγμα να επιπλώνεις σπίτι τη σήμερον ημέρα...Τις ηλεκτρικές συσκευές θα τις πάρω μέσω ιντερνετ γιατί δεν το ξαναζώ αυτό το δράμα!
Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2012 - 22:08
When you get to IKEA, do not go straight to the sofa section. Follow the path IKEA have set for you to take and stop and look at every item. Point out the price and comparison of each product by cross referencing it with the IKEA catalogue. Remember to stop at each location point and consult the 'you are here' diagram before progressing.
Shopping at IKEA
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2012 - 00:45

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2012 - 00:53
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2012 - 01:30
Ουτε τα φτηνοτερα, ουτε τα ωραιοτερα ειναι. Ειδικα απο το 2009 και μετα που τα επιπλαδικα (ειδικα σε φοιτητογειτονιες οπως π.χ. ζωγραφου, είναι άπειρα) ειναι με το ενα ποδι στον ταφο και σου φτιαχνουν/επισκευαζουν/πουλανε υπεροχα πραγματα σε σκοτωμενες τιμες και στα φερνουν και σπιτι, ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι να παει κανεις ΙΚΕΑ.
Και φυσικα η εξυπηρετηση σε ΙΚΕΑ Πρακτικερ και αλλα παρεμφερη που οι υπαλληλοι παιρνουν τρεις και εξηντα ειναι σχεδον ανυπαρκτη.
Τωρα εμενα με χαλανε κι άλλα πραγματα αισθητικα στα ΙΚΕΑ αλλα ειπα να αναφερω μονο τα αδιαμφισβητητα.

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2012 - 01:34
Είδα αυτό το επεισόδιο τις προάλλες...με έκανε να θέλω να πάω να φάω χοτ ντογκ.
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2012 - 02:22
Εμένα πάντως μου αρέσουν τα ΙΚΕΑ. Κάνω σαν χαζοκόριτσο και αγοράζω ότι μου γυαλίσει
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2012 - 08:16
(3-2 κερδιζω για την ωρα :-P)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από meidei: 11 Νοέμβριος 2012 - 08:17
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2012 - 13:34
να πηγαίνεις για ένα πράγμα και να καταλήγεις να αγοράζεις άλλα δέκα,
Αυτό συμβαίνει παντού σε πολυκαταστήματα και σουπερμάρκετ. Case in point: όταν η μάνα μου πάει LIDL. Ο χαμός.

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2012 - 21:28
Πέσε διευθύνσεις πλιζ!!!Ειδικα απο το 2009 και μετα που τα επιπλαδικα (ειδικα σε φοιτητογειτονιες οπως π.χ. ζωγραφου, είναι άπειρα) ειναι με το ενα ποδι στον ταφο και σου φτιαχνουν/επισκευαζουν/πουλανε υπεροχα πραγματα σε σκοτωμενες τιμες και στα φερνουν και σπιτι

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2012 - 22:48
Σορρυ αλλα λιγο επειδη το χω με το περπατημα, λιγο επειδη ειναι το "δεν ξερω που ειναι, ξερω να σε παω" και λίγο που παντα ημουν της αποψης οτι χρησιμοποιεις το ιντερνετ για να κανεις απο καπου την αρχη, και αφου πας εκει μπαινεις στα καφενεια και ρωτας (πως φαινονται οι παλιοκαραβανες) δεν πολυθυμαμαι διευθυνσεις. Αλλα αν κανεις την αρχη και το δεις σαν βολτα, μεσα σε ενα πρωινο θα εχεις βρει και γυρισει τα περισσοτερα, στο εγγυωμαι.
Και επιασα μονο μια περιοχη. φανταζομαι οτι κατι αντιστοιχο ισχυει και σε αλλες φοιτητοσυνοικιες οπως στο Αιγαλεω. Εγω προσωπικα δεν το ξερω καλα, αλλα τωρα τελευταια που αρχισα να γυριζω προς τα εκει λογω "αισθηματος" κατι εχει παρει και εκει το ματι μου.

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2012 - 02:58
Τεκνόλοτζι, πλιζ αντβάνς φάστερ.
Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2012 - 13:37
Αχ ρε προσωποβιβλιο..Διαγραφή στη Χρυσή Αυγή έριξε το facebook που ακύρωσε όλα τα προφίλ των βουλευτών του κόμματος από τις σελίδες του κρίνοντας ότι αυτές παραβαίνουν την πολιτική της Προφανώς, οι εις βάρος επωνύμων μελών της Χρυσής Αυγής αναφορές ήταν εκατοντάδες και επέσπευσαν την απόφαση των διαχειριστών του facebook.
Oι Βουλευτές της προσέφυγαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να στραφούν κατά της εταιρίας.

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2012 - 13:58
βγηκαν να δειξουν αμεσως τη στηριξη τους!
και πως θα στραφουν κατα του FB(I)?
i aku the shape-shifting master of darkness...