Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#70051 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 10 November 2012 - 18:00

Καλά την έχετε εσείς που με διαβάζετε. Ρωτήστε και αυτούς που με ακούνε να μιλώ, με τόσα vowel reductions που κάνω.

#70052 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 10 November 2012 - 21:54

Τελευταία και καταιδρωμένη στη συζήτηση...Εμένα ωραία μου είχε πετύχει μία σχέση από μακριά στο λύκειο, όταν ήρθε Αθήνα χωρίσαμε XD

In other news αυτά τα ΙΚΕΑ είναι ένα βασανιστήριο τελικά...Άπειρος κόσμος ~μα καλά δεν έχουμε κρίση ρε γμτ?~ , πιτσιρίκια που τρέχουν και τσιρίζουν, απελπισμένοι γονείς να ψάχνουν τα εν λόγω πιτσιρίκια, μυρωδιά από τα σιχαμένα κεφτεδάκια παντού, να πηγαίνεις για ένα πράγμα και να καταλήγεις να αγοράζεις άλλα δέκα, να προσπαθείς να βάλεις μόνος σου έναν ολόκληρο καναπέ στο τρέιλερ, ατελείωτες ουρές παντού, κι άλλα παιδάκια που τσιρίζουν και μία αποπνικτική ζέστη που σε κάνει σαν ζαλισμένο κοτόπουλο...Και ξέχασα και κάτι ροδάκια για ένα έπιπλο και πρέπει να ξαναπάω Τ__Τ

Δύσκολο πράγμα να επιπλώνεις σπίτι τη σήμερον ημέρα...Τις ηλεκτρικές συσκευές θα τις πάρω μέσω ιντερνετ γιατί δεν το ξαναζώ αυτό το δράμα!

xbJ3b2w.jpeg

#70053 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 November 2012 - 22:08

When you get to IKEA, do not go straight to the sofa section. Follow the path IKEA have set for you to take and stop and look at every item. Point out the price and comparison of each product by cross referencing it with the IKEA catalogue. Remember to stop at each location point and consult the 'you are here' diagram before progressing.

Shopping at IKEA

#70054 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 11 November 2012 - 00:45

Υπάρχει και το πράκτικερ, που εκεί δεν σερβίρουν κεφτεδάκια.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#70055 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 11 November 2012 - 00:53

Γιατί το μίσος προς ΙΚΕΑ? Εγώ τα λάτρεψα προ κάποιων χρόνων που είχαμε μετακόμιση...Μπορείς να φας άπειρες ώρες εκεί μέσα χωρίς να βαρεθείς καθόλου!

#70056 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 11 November 2012 - 01:30

Αυτο με τα ΙΚΕΑ δεν το πιανω.
Ουτε τα φτηνοτερα, ουτε τα ωραιοτερα ειναι. Ειδικα απο το 2009 και μετα που τα επιπλαδικα (ειδικα σε φοιτητογειτονιες οπως π.χ. ζωγραφου, είναι άπειρα) ειναι με το ενα ποδι στον ταφο και σου φτιαχνουν/επισκευαζουν/πουλανε υπεροχα πραγματα σε σκοτωμενες τιμες και στα φερνουν και σπιτι, ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι να παει κανεις ΙΚΕΑ.
Και φυσικα η εξυπηρετηση σε ΙΚΕΑ Πρακτικερ και αλλα παρεμφερη που οι υπαλληλοι παιρνουν τρεις και εξηντα ειναι σχεδον ανυπαρκτη.
Τωρα εμενα με χαλανε κι άλλα πραγματα αισθητικα στα ΙΚΕΑ αλλα ειπα να αναφερω μονο τα αδιαμφισβητητα.

stasou%2520mygdala.jpg

#70057 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 11 November 2012 - 01:34

Youtube Video

Είδα αυτό το επεισόδιο τις προάλλες...με έκανε να θέλω να πάω να φάω χοτ ντογκ.

#70058 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 11 November 2012 - 02:22

meidei, I understand you, too, man.

Εμένα πάντως μου αρέσουν τα ΙΚΕΑ. Κάνω σαν χαζοκόριτσο και αγοράζω ότι μου γυαλίσει :joyful:

#70059 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 11 November 2012 - 08:16

ηθελα να βαλω το βιντεο απο το 30 rock αλλα μπαινω απο κινητο. να 'σαι καλα SS (ατυχη αρχικα:-/)

(3-2 κερδιζω για την ωρα :-P)

Edited by meidei, 11 November 2012 - 08:17.

#70060 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 11 November 2012 - 13:34

να πηγαίνεις για ένα πράγμα και να καταλήγεις να αγοράζεις άλλα δέκα,

Αυτό συμβαίνει παντού σε πολυκαταστήματα και σουπερμάρκετ. Case in point: όταν η μάνα μου πάει LIDL. Ο χαμός.

Posted Image

#70061 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 11 November 2012 - 21:28

Ειδικα απο το 2009 και μετα που τα επιπλαδικα (ειδικα σε φοιτητογειτονιες οπως π.χ. ζωγραφου, είναι άπειρα) ειναι με το ενα ποδι στον ταφο και σου φτιαχνουν/επισκευαζουν/πουλανε υπεροχα πραγματα σε σκοτωμενες τιμες και στα φερνουν και σπιτι

Πέσε διευθύνσεις πλιζ!!!

Posted Image

#70062 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 11 November 2012 - 22:48

Θυμαμαι σιγουρα ενα ιπποκρηνης 7 γιατι ετυχε και μου ειχε ζητησει κι αλλος και ειχα το νου μου τότε αλλα έχω πετύχει απειρα. Ενα νομιζω ειχε και καπου στα μισα της Γαλήνης, αλλα και παράλληλα η γρηγ. αυξεντιου ειχε καμποσα. Ισως και προς το τερμα της θεολογου (πανω απο παπαγου) κοντα σε μια πλατεια που έχει. Καποια πρεπει να ναι και κατω απο την ηρωων πολυτεχνειου στο υψος που ειναι οι εστιες κοντα.

Σορρυ αλλα λιγο επειδη το χω με το περπατημα, λιγο επειδη ειναι το "δεν ξερω που ειναι, ξερω να σε παω" και λίγο που παντα ημουν της αποψης οτι χρησιμοποιεις το ιντερνετ για να κανεις απο καπου την αρχη, και αφου πας εκει μπαινεις στα καφενεια και ρωτας (πως φαινονται οι παλιοκαραβανες) δεν πολυθυμαμαι διευθυνσεις. Αλλα αν κανεις την αρχη και το δεις σαν βολτα, μεσα σε ενα πρωινο θα εχεις βρει και γυρισει τα περισσοτερα, στο εγγυωμαι.

Και επιασα μονο μια περιοχη. φανταζομαι οτι κατι αντιστοιχο ισχυει και σε αλλες φοιτητοσυνοικιες οπως στο Αιγαλεω. Εγω προσωπικα δεν το ξερω καλα, αλλα τωρα τελευταια που αρχισα να γυριζω προς τα εκει λογω "αισθηματος" κατι εχει παρει και εκει το ματι μου.

stasou%2520mygdala.jpg

#70063 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 12 November 2012 - 02:58

Θα ήθελα να είχα ένα ρομπότ να μου φτιάξει βαλίτσα, να σιγυρίσει το σπίτι και να μου κάνει και λίγο ιδιαίτερο μάθημα Εφαρ. Οπτικής για το τεστ μεθαύριο...
Τεκνόλοτζι, πλιζ αντβάνς φάστερ.

#70064 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 12 November 2012 - 13:37

Διαγραφή στη Χρυσή Αυγή έριξε το facebook που ακύρωσε όλα τα προφίλ των βουλευτών του κόμματος από τις σελίδες του κρίνοντας ότι αυτές παραβαίνουν την πολιτική της Προφανώς, οι εις βάρος επωνύμων μελών της Χρυσής Αυγής αναφορές ήταν εκατοντάδες και επέσπευσαν την απόφαση των διαχειριστών του facebook.

Oι Βουλευτές της προσέφυγαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να στραφούν κατά της εταιρίας.

Αχ ρε προσωποβιβλιο..

Posted Image

#70065 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 12 November 2012 - 13:58

και φυσικα τα τηλεοπτικα μελη της χ.α. απο το πανελ της μελετη
βγηκαν να δειξουν αμεσως τη στηριξη τους!

και πως θα στραφουν κατα του FB(I)?

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg