Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2012 - 20:21
Τι συμβαίνει σε αυτόν τον πλανήτη
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2012 - 20:26
Ειδικά τα σχόλια από κάτω.
...Όπου φύγει φύγει, λέμε!
...Μου έχουν πει στην Αυστραλία πως είναι καλά, μάλλον για κατά κει με κόβω...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 16 Οκτώβριος 2012 - 20:26
![]()
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2012 - 20:59
http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/media/me_fili_apopse_h_provolh_toy_downton_abbey.1971504.html
Τα σχόλια από κάτω στο tweet ήταν όλα τα λεφτά... Με αηδιάζει πάντως που βλέπω ότι, αντί να παραδεχτούν ότι η κίνησή τους ήταν λάθος και να ξαναπροβάλλουν ακέραιο το επεισόδιο, λένε κάτι βλακείες για τη σήμανση, και δηλώνουν ευθαρσώς ότι θα το ξανακάνουν όταν το προβάλλουν μέρα. Δηλαδή ρε φίλε τι θέλεις να μας πεις, ότι αν ήταν φιλί μεταξύ άντρα και γυναίκας, θα έκανες το ίδιο; Ότι περιμένεις δηλαδή μετά τη μία το βράδυ μέχρι να δείξεις φιλί; Ότι έφταιγε που το σήμα ήταν κύκλος, μόνο από τρίγωνο και πάνω κάνει να φιλιόμαστε; Eγώ θυμάμαι ότι την Ποκαχόντας την έβαζες στις 2 το μεσημέρι, και ναι, ήταν τόσο επαίσχυντη που φιλιόταν με τον Τζον Σμιθ, άμα θυμάσαι εσύ...! Έλεος δεν είμαστε ηλίθιοι τουλάχιστον παραδεχτείτε το λάθος σας και διορθώστε το!
Πάντως ρε φίλε, τι τους έχει πιάσει... Δηλαδή κόβουν τους μισθούς, κόβουν τις συντάξεις, αυξάνουν τους φόρους, βάζουν χαράτσια, βάζουν *μπιπ* στα βρισίδια, κόβουν τη σάτιρα (και η λίστα τελειωμό δεν έχει)... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ YAOI!
Shoot me for the love of God.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DoB: 16 Οκτώβριος 2012 - 20:59
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2012 - 20:59
Μου αρέσει να διαβάζω ξένη ειδησεογραφία για τα χάλια μας.
Ειδικά τα σχόλια από κάτω.
...Όπου φύγει φύγει, λέμε!
Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2012 - 23:59
Μεχρι και γω σκιαχτηκα!
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 00:59
Τι σκατα ηθελε τοσα σκυλια;Περισσοτερα και απο τα προβατα παιζει να ειναι!
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 01:14
http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/media/me_fili_apopse_h_provolh_toy_downton_abbey.1971504.html
Επίσης ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8xLYTRggLEY[/youtube]
από το 0.58 και μετά είναι το ζουμί!
I raise the bar

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 01:34
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 09:02
Οh, dear. Ναι μια χαρά είναι αν προσέχεις τα περίεργα δηλητηριώδη ζωάκια και δεν θες να ξαναγυρίσεις Ελλάδα (το εισιτήριο τσούζει λίγο)....Όπου φύγει φύγει, λέμε!

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 14:01
Διάβασα πάντως για την Αυστραλία στη Wikipedia, και ομολογώ πως μια χαρούλα δείχνει. Τα βασικότερα προβλήματα που εντόπισα είναι ακριβά σπίτια και πολλοί φόροι, αλλά λέει πως οι συνθήκες διαβίωσης και οι οικονομία είναι πάρα πολύ καλές, και πως είναι από τις λίγες μεγάλες οικονομίες που δεν έχει επηρεάσει πολύ η οικονομική κρίση.
Θα μιλήσω και με ένα φίλο της μάνας μου που μεγάλωσε εκεί και πηγαίνει δύο φορές το χρόνο για να έχω και κάποιες προσωπικές μαρτυρίες και απόψεις, ενώ θα ξεκινήσω πηγαίνοντας εκεί διακοπές κάποια στιγμή για να δω κι εγώ από κοντά πώς είναι τα πράγματα, αλλά ως τώρα ομολογώ πως έχω πειστεί από όσα ακούω.
Ωστόσο, μέχρι να μαζέψω ένα γερό κομπόδεμα και να μάθω καμιά ειδικότητα με ζήτηση για να βολευτώ, έχω χρόνο μπροστά μου. Δεν χάνω τίποτα όμως να ψάχνομαι και να βάζω συγκεκριμένους στόχους από νωρίς...
Ον άδερ νιούζ, διάβασα με την ευκαιρία και το λήμμα της Wikipedia για την Ελλάδα (πάντα στα Αγγλικά) και απελπίστηκα.
Είμαστε εντελώς ακραίος λαός τελικά. Σε ό,τι κι αν κάνουμε σχεδόν, είτε θα είμαστε το λαμπρότερο παράδειγμα, είτα η ντροπή του κόσμου όλου! Σπάνια θα πάμε στο ενδιάμεσο, φαίνεται, σε οτιδήποτε κι αν κάνουμε.
![]()
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 15:49

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 15:56
Το mirc μου λέει πως έληξε. Δεν βγαίνει πια continue αλλά μόνο exit
Δοκίμασα να πάω στο regedit και να διαγράψω τον lastrun φάκελο, αλλά και πάλι.
Ευχαριστώ.
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 16:10
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 16:22
Με τα μαμούνια και τα ζώα νομίζω θα μπορώ να τα βγάλω πέρα. 40 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν εκεί και τα βγάζουν πέρα με αυτά, κάπως θα μπορέσω κι εγώ θαρρώ.
Διάβασα πάντως για την Αυστραλία στη Wikipedia, και ομολογώ πως μια χαρούλα δείχνει. Τα βασικότερα προβλήματα που εντόπισα είναι ακριβά σπίτια και πολλοί φόροι, αλλά λέει πως οι συνθήκες διαβίωσης και οι οικονομία είναι πάρα πολύ καλές, και πως είναι από τις λίγες μεγάλες οικονομίες που δεν έχει επηρεάσει πολύ η οικονομική κρίση.
Θα μιλήσω και με ένα φίλο της μάνας μου που μεγάλωσε εκεί και πηγαίνει δύο φορές το χρόνο για να έχω και κάποιες προσωπικές μαρτυρίες και απόψεις, ενώ θα ξεκινήσω πηγαίνοντας εκεί διακοπές κάποια στιγμή για να δω κι εγώ από κοντά πώς είναι τα πράγματα, αλλά ως τώρα ομολογώ πως έχω πειστεί από όσα ακούω.
πρόσεχε τους καρχαρίες!!!
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 16:35
Α, δεν είναι τίποτα θα του περάσει σήμερα, αύριο. Το παθαίνω μια φορά το τρίμηνο. Μπες από chatzilla σήμερα και άυριο θα λειτουργεί πάλι.
Θενκς