Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#6931 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2007 - 22:13

Ναι, δεν το πήρα και τόσο σοβαρά όσο φάνηκε στο post μου :nosey:. Τέλος πάντων, In other news

Κυκλοφόρησε επιτέλους το DBZ Blu-Ray με τις 2 ταινίες του Brolly και μόλις το έκαναν fansub οι THORA

dbz

:oo::oo::oo::oo::oo:

E5VV38U.jpg

#6932 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2007 - 22:22

Και σε ακόμη πιο σημαντικά νέα,οι Lakers τα χώσανε στα παιδάκια του Denver,111-107!Έτσι ομάδα!!!Τώρα έχουμε ρεκόρ 11-8 νίκες-ήττες και συνεχίζουμε ακάθεκτοι για κάτι καλύτερο.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6933 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2007 - 22:33

Ναι, δεν το πήρα και τόσο σοβαρά όσο φάνηκε στο post μου :nosey:. Τέλος πάντων, In other news

Κυκλοφόρησε επιτέλους το DBZ Blu-Ray με τις 2 ταινίες του Brolly και μόλις το έκαναν fansub οι THORA

dbz

:oo::oo::oo::oo::oo:

:| :| :|

Excuse my @#$%-ness : (Ash_Pokemaster quote), οι ταινίες αυτές πού τοποθετούνται χρονικά στην ιστορία του DB;
Εγώ έχω δει (σχεδόν) όλο το DBZ στον ΑΝΤ1. :nosey:
Ποιες ταινίες διαφορετικές από τη σειρά* έχουν βγει και πότε υποτίθεται ότι διαδραματίστηκαν;

*Γνωρίζω ότι υπάρχουν ταινίες που ουσιαστικά είναι κάποια από τα επεισόδια της σειράς DBZ, τα οποία απλώς είναι ενωμένα μεταξύ τους. Δεν ενδιαφέρομαι για αυτές τις ταινίες.

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#6934 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2007 - 22:50

Παντως μιας και το θιξατε τελευταια τα ΜΜΕ φαινεται οτι ανακαλυψανε τους emo και εχουν αρχισει και το θιγουν συνεχως το θεμα. Χτες το πρωι στο mega ειχε 5 λεπτα θεμα για τους emo και σημερα το πρωι ο Aυτιας (απο τους πιο υποκριτες και εκνευριστικους ανθρωπους αυτου του πλανητη κατα τη γνωμη μου!!!!) ειχε καλεσμενους 3 emo -2 αγορια κι 1 κοριτσι- που πρεπει ν ειναι και οι ιδιοι που ειχαν παει και στο tv τιγκλον. οταν ειδε λοιπον το βαμμενο νυχι του ενος λεει με περισπουδαστο και σοβαροτατο πληγωμενο και καλα υφος "μου φαινεται οτι καποπυ εχουμε κανει ενα πολυ μεγαλο λαθος εμεις οι μεγαλοι"... και να λεει ολο το πανελ "μα βγαλτε αυτο το μαυρο βρε παιδι μου επιτελους" και μεσα στον προβληματισμο και την ανησυχια....

Δεν ειμαι emo ουτε κατα διανοια αλλα πραγματικα μ εκνευριζει απιστευτα οταν τα ΜΜΕ αφου ανακαλυψουν κατοπιν εορτης καποια πραγματα αρχιζουν και λεει ο καθε ασχετος το μακρυ του και το κοντο του χωρις καν να εχει ιδεα για το τι μιλαει...
Ακομα και στις Πανελληνιες ολη τη χρονια εχουν τους μαθητες γραμμενους -για να μην πω καμια χειροτερη λεξη- και ξαφνικα τα παιδια το ενα και τα παιδια το αλλο και ψευτουποστηριξη και 10 συμβουλες για καλυτερα αποτελεσματα.. Ε αντε και....:fromabove:

Spoiler:

Εdit: εγω σε αλλο κοσμο ζω? στα δικα μου τα λημερια οι emo μια χαρα τα πανε με τους trendy... αποτελουν και υποκατηγορια τους κιολας.. anyway...

Μπα δεν είναι τπτ το φοβερό...και εμείς πιτσιρικάδες με αρβύλες και μοϊκάνες κυκλοφορούσαμε και σκοτωνόμαστε με skinheads στο πολυκλαδικό και στην Γκράβα.

Η κάθε εποχή, η κάθε γενια, έχει την πιτσιρικαρία της να ψάχνει την ταυτότητά της. Μερικές φορές απλά ανακαλύπτουμε τον τροχό ξανά και ξανά imo...:emptyonexg1:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#6935 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2007 - 22:59

οι ταινίες αυτές πού τοποθετούνται χρονικά στην ιστορία του DB;

Η αλήθεια είναι πως τις ταινίες δεν τις έχουν πετύχει χρονολογικά στην ιστορία του Dragonball. Πάνω κάτω υπολόγισε πως η πρώτη παίρνει μέρος και καλά ανάμεσα στο Cell Saga και η δεύτερη περίπου στο Buu Saga.

Ποιες ταινίες διαφορετικές από τη σειρά* έχουν βγει και πότε υποτίθεται ότι διαδραματίστηκαν;

Έχουν βγει 4 DB ταινίες, 13 DBZ, 2 DBZ specials (Η ιστορία του Trunks Και η ιστορία του Bardock, πατέρα του Goku), 1 OVA και 1 DBGT ταινία.

Οι DBZ ταινίες είναι μπέρδεμα. Θα τις χαρακτήριζα σαν παράλληλο σύμπαν με αυτό της σειράς.

E5VV38U.jpg

#6936 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2007 - 23:05

Μπα δεν είναι τπτ το φοβερό...και εμείς πιτσιρικάδες με αρβύλες και μοϊκάνες κυκλοφορούσαμε και σκοτωνόμαστε με skinheads στο πολυκλαδικό και στην Γκράβα.

Η κάθε εποχή, η κάθε γενια, έχει την πιτσιρικαρία της να ψάχνει την ταυτότητά της. Μερικές φορές απλά ανακαλύπτουμε τον τροχό ξανά και ξανά imo...:emptyonexg1:

Στην εποχή μου πλακωνόντουσαν οι skaters με τους κάγκουρες

#6937 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2007 - 23:09

Και στη δικιά μου απλά πλακώνονταν όλοι με όλους....σαν γαλατικό χωριό του Αστερίξ ένα πράγμα....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6938 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2007 - 00:20

Σαφως. Αυτο που σχολιασα ηταν η αντιμετωπιση των ΜΜΕ απεναντι σε καποια πραγματα. Προσωπικα πιστευω οτι το να πλακωνεσαι με καποιον ή να τον απορριπτεις λογω της "ομαδας" στην οποια ανηκει -οποιουδηποτε ειδους κι αν ειναι αυτη- ειναι το λιγοτερο κλειστομυαλη πρακτικη. Η εμπειρια μεχρι τωρα μου εχει δειξει οτι ειναι θεμα ατομου και οχι "κουλτρουρας" απο ενα σημειο και μετα.
Με το να αρπαζεσαι και να πλακωνεσαι εξ αρχης δεν βγαινει τιποτα. Τα ατομα που πραγματικα αξιζουν ξεχωριζουν ανεξαρτητως "ομαδοποιησης".

Δε θεωρω καμια "κουλτουρα" κατακριτεα και ανουσια. Ο καθενας εχει την ελευθερια να κρινει τι ειναι προτιμοτερο και πιο αρεστο για τον εαυτο του και ουτε εγω οτι κανεις αλλος εχει δικαιωμα να του πει τι ν κανει. Αυτο αποκαλειται και φυσικη επιλογη. Κατακριτεο ειναι να αποδεχομαστε με τη μια κατι αδιαμαρτυρητα και με κλειστα ματια χωρις να ξερουμε τι, πως και για ποιο λογο και ακομα χειροτερα να φανατιζομαστε με αυτο απορριπτοντας μονο και μονο επειδη ετσι βολευει...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#6939 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2007 - 00:22

Και εμεις πλακονωμασταν οι Καμινιωτες (η φτωχολογια) με τους Χατζηκυριακοτες (τα τζακια) στον Πειραια...γαμ@#* δεν πρεπει να κανω τετοιες σκεψεις, με κανουν να σκεφτομαι ποσος καιρος εχει περασει απο τοτε που πιστευα οτι αυτος ο μικροκοσμος ητανε ΟΛΟΣ μου ο κοσμος....

Χαλαστηκα....:emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#6940 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2007 - 00:23

:uhh:

#6941 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2007 - 00:46

:uhh:

φιλαράκι μίκρυνε λίγο την σφραγίδα σου.
θα σου την πουν οι mods

#6942 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2007 - 00:53

Μοντ είναι και αυτός,αι μετά λέτε για εμένα....τι να πώ,τς τς
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6943 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2007 - 00:54

Όντως είναι εκτός ορίων:hahaha:Θείε ανέλαβε δράση:hehehe:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6944 kakarrot

kakarrot

C&F 24/7

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2007 - 00:59

βασικα εχει απλωσει το πανι του

καλα ρε συ και εμεις μεγαλη την εχουμε αλλα οχι και τοσο
Spoiler:

dbz

λινκ δεν εχει
πως θα το κατεβασουμε οεο??
Δημοσιευμένη  εικόνα
Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.

#6945 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2007 - 01:10

φιλαράκι μίκρυνε λίγο την σφραγίδα σου.
θα σου την πουν οι mods

Η υπογραφή του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ 750x250. ΑΝ ήταν 1 Pixel παραπάνω θα έφευγε :nosey:. Αν και εμένα μου φαίνεται πολύ μεγάλη.

λινκ δεν εχει
πως θα το κατεβασουμε οεο??

Απ' ότι ξέρω, τα πρώτα releases των THORA κυκλοφορούν πρώτα σε private trackers και ύστερα από μερικές μέρες βγαίνουν στο κοινό. Τσέκαρε ξανά το link σε λίγες μέρες

E5VV38U.jpg