Παντως μιας και το θιξατε τελευταια τα ΜΜΕ φαινεται οτι ανακαλυψανε τους emo και εχουν αρχισει και το θιγουν συνεχως το θεμα. Χτες το πρωι στο mega ειχε 5 λεπτα θεμα για τους emo και σημερα το πρωι ο Aυτιας (απο τους πιο υποκριτες και εκνευριστικους ανθρωπους αυτου του πλανητη κατα τη γνωμη μου!!!!) ειχε καλεσμενους 3 emo -2 αγορια κι 1 κοριτσι- που πρεπει ν ειναι και οι ιδιοι που ειχαν παει και στο tv τιγκλον. οταν ειδε λοιπον το βαμμενο νυχι του ενος λεει με περισπουδαστο και σοβαροτατο πληγωμενο και καλα υφος "μου φαινεται οτι καποπυ εχουμε κανει ενα πολυ μεγαλο λαθος εμεις οι μεγαλοι"... και να λεει ολο το πανελ "μα βγαλτε αυτο το μαυρο βρε παιδι μου επιτελους" και μεσα στον προβληματισμο και την ανησυχια....
Δεν ειμαι emo ουτε κατα διανοια αλλα πραγματικα μ εκνευριζει απιστευτα οταν τα ΜΜΕ αφου ανακαλυψουν κατοπιν εορτης καποια πραγματα αρχιζουν και λεει ο καθε ασχετος το μακρυ του και το κοντο του χωρις καν να εχει ιδεα για το τι μιλαει...
Ακομα και στις Πανελληνιες ολη τη χρονια εχουν τους μαθητες γραμμενους -για να μην πω καμια χειροτερη λεξη- και ξαφνικα τα παιδια το ενα και τα παιδια το αλλο και ψευτουποστηριξη και 10 συμβουλες για καλυτερα αποτελεσματα.. Ε αντε και....
Εdit: εγω σε αλλο κοσμο ζω? στα δικα μου τα λημερια οι emo μια χαρα τα πανε με τους trendy... αποτελουν και υποκατηγορια τους κιολας.. anyway...