Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#6916 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 06 December 2007 - 19:24

Παντως μιας και το θιξατε τελευταια τα ΜΜΕ φαινεται οτι ανακαλυψανε τους emo και εχουν αρχισει και το θιγουν συνεχως το θεμα. Χτες το πρωι στο mega ειχε 5 λεπτα θεμα για τους emo και σημερα το πρωι ο Aυτιας (απο τους πιο υποκριτες και εκνευριστικους ανθρωπους αυτου του πλανητη κατα τη γνωμη μου!!!!) ειχε καλεσμενους 3 emo -2 αγορια κι 1 κοριτσι- που πρεπει ν ειναι και οι ιδιοι που ειχαν παει και στο tv τιγκλον. οταν ειδε λοιπον το βαμμενο νυχι του ενος λεει με περισπουδαστο και σοβαροτατο πληγωμενο και καλα υφος "μου φαινεται οτι καποπυ εχουμε κανει ενα πολυ μεγαλο λαθος εμεις οι μεγαλοι"... και να λεει ολο το πανελ "μα βγαλτε αυτο το μαυρο βρε παιδι μου επιτελους" και μεσα στον προβληματισμο και την ανησυχια....

Δεν ειμαι emo ουτε κατα διανοια αλλα πραγματικα μ εκνευριζει απιστευτα οταν τα ΜΜΕ αφου ανακαλυψουν κατοπιν εορτης καποια πραγματα αρχιζουν και λεει ο καθε ασχετος το μακρυ του και το κοντο του χωρις καν να εχει ιδεα για το τι μιλαει...
Ακομα και στις Πανελληνιες ολη τη χρονια εχουν τους μαθητες γραμμενους -για να μην πω καμια χειροτερη λεξη- και ξαφνικα τα παιδια το ενα και τα παιδια το αλλο και ψευτουποστηριξη και 10 συμβουλες για καλυτερα αποτελεσματα.. Ε αντε και....:fromabove:

Spoiler:

Εdit: εγω σε αλλο κοσμο ζω? στα δικα μου τα λημερια οι emo μια χαρα τα πανε με τους trendy... αποτελουν και υποκατηγορια τους κιολας.. anyway...

Posted Image

Spoiler: &#33909

#6917 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 06 December 2007 - 19:30

Χοχοχοχο...ναι,torture garden είναι αμαρτωλό μέρος που μένει μέσα ο σατανάς...το ίδιο και αυτά τα γιαπωνέζικα τα τσιν τσαν τσονγκ,τα κόμιξ,ο Μπμπ Σφουγγαράκης(αυτόε είναι και γκέι,απαπαπαπααπαπαπα)οι ταινίες τρόμου,οι ταινίες γενικώς,τα βιβλία πέρα απ' τη Βίβλο,η μουσική ροκ και μέταλ,το σέξ και ο έρωτας....όλα είναι του Σατανά...για αυτό άλλωστε το δηλώνω κάθε φορά ξεκάθαρα ότι...

Spoiler:

Posted Image

#6918 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 06 December 2007 - 19:35

Χοχοχοχο...ναι,torture garden είναι αμαρτωλό μέρος που μένει μέσα ο σατανάς...το ίδιο και αυτά τα γιαπωνέζικα τα τσιν τσαν τσονγκ,τα κόμιξ,ο Μπμπ Σφουγγαράκης(αυτόε είναι και γκέι,απαπαπαπααπαπαπα)οι ταινίες τρόμου,οι ταινίες γενικώς,τα βιβλία πέρα απ' τη Βίβλο,η μουσική ροκ και μέταλ,το σέξ και ο έρωτας....όλα είναι του Σατανά...για αυτό άλλωστε το δηλώνω κάθε φορά ξεκάθαρα ότι...

Spoiler:

x2 :congrats:

BTW, ποιος ψηφίζει το νέο topic «Song of the Day II» να μετονομαστεί σε «Song of the Day:The Second Runner»; :w00t: :P

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#6919 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 06 December 2007 - 19:35

Spoiler:

:hahaha::hahaha::hahaha: u pwned red pyramid!!!

Spoiler:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#6920 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 06 December 2007 - 20:27

Spoiler:

Σε προειδοποιώ:
Spoiler:

#6921 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 06 December 2007 - 20:33

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

#6922 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 06 December 2007 - 20:36

Σε προειδοποιώ:

Spoiler:

Και που είναι το πρόβλημα?Δεν θυμάσαι τι έλεγε ο La Vey?Ο Σατανας είναι ο καλύτερος φίλος με το Θεό.....οπότε είμαστε κολλητάρια!

Και αν θές πάρε τη δύναμη του ήλιου,τη δύναμη του φεγγαριού την έχω δική μου
Spoiler:

Sailor Moon ftw!
Posted Image

#6923 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 06 December 2007 - 21:03

Και που είναι το πρόβλημα?Δεν θυμάσαι τι έλεγε ο La Vey?Ο Σατανας είναι ο καλύτερος φίλος με το Θεό.....οπότε είμαστε κολλητάρια!

Σωστό κι αυτό. :riiight: Γι' αυτό, κι άλλωστε, του έδωσε και την Κόλαση: για να 'χει κι αυτός το δικό του βασίλειο και να μην ζηλεύει.

Είδες τι γενναιώδορος που είμαι, βρε; :wis:

#6924 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 06 December 2007 - 21:08

Σιγα σιγα τα ΜΜΕ ανακλυπτουν τον κοσμο... Η ελληνικη τηλεοραση, στην πλειοψηφια της, απευθυνεται σε (θα το πω χοντρα δεν βρισκω αλλη λεξη) καθυστερημενα ατομα, ακομα και οι διαφημισεις τελευταια ειναι καθυστερημενες... Απελπιζωμαι...

Αα! Και μου θυμησατε ενα παλικαρι (15 χρονων) καποτε που ειναι εμο κ με ρωταγε "δεν εισαι εμο, δεν εισαι τρεντης, τι εισαι? Καπου πρεπει να ανηκεις..."
Posted Image

#6925 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 06 December 2007 - 21:11

Rumours???
Posted Image
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#6926 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 06 December 2007 - 21:12

Μιας και έχετε πιάσει το θέμα οπότε οποιδήποτε γουόρνινγκ θα το πάρουνε άλλοι,θα ποστάρω και εγώ κάτι,ένα ποίημα ενός ήμο απο άλλο φόρουμ που το πόσταρε εκεί...

Στο Παγκάκι

Καθισμένος στο τελευταίο παγκάκι
Στην άκρη του μαύρου ωκεανού
Κάτω από το παλιό χαλασμένο φανάρι,
Την ώρα που τα όρνια βαθιά
Στις φωλιές τους κουρνιάζουν.
Η αλμύρα το ξύλο λεηλατεί
Η σκουριά τα πάντα έχει αλλοιώσει
Καθώς το χρώμα στάζει στο υγρό γρασίδι.
Την ώρα που τα φώτα της μητρόπολης σβήνουν
Ένα αναμμένο κερί στα ήρεμα νερά της θάλασσας ταξιδεύει.
Το βόρειο σέλας το παγκάκι αγκαλιάζει
κι η κολοκύθα της σταχτοπούτας το μάτι μου κλείνει με νάζι…
Σε λίγο θ’ αρχίσει να χαράζει

Posted Image

#6927 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 06 December 2007 - 21:12

Αα! Και μου θυμησατε ενα παλικαρι (15 χρονων) καποτε που ειναι εμο κ με ρωταγε "δεν εισαι εμο, δεν εισαι τρεντης, τι εισαι? Καπου πρεπει να ανηκεις..."

''ειμαι οτάκους'' δεν του είπες;:hahaha:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#6928 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 06 December 2007 - 21:15

''ειμαι οτάκους'' δεν του είπες;:hahaha:

Προσπαθουσα να του εξηγησω ποσο ηλιθιος τροπος σκεψης ειναι αυτος, αλλα επειδη δεν καταλαβαινε και δεν φχαριστιεμαι να βριζω γραπτως χρησιμοποιησα διπλωματια...

Spoiler: διπλωματια

Posted Image

#6929 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 06 December 2007 - 21:27

Μιας και έχετε πιάσει το θέμα οπότε οποιδήποτε γουόρνινγκ θα το πάρουνε άλλοι,θα ποστάρω και εγώ κάτι

Έλεος, δεν δίνουμε warn σε όποιον αναφέρεται στους emo :oo:. Απλά όσες φορές έχει προσπαθήσει να γίνει συζήτηση καταλήγει σε ατελείωτο flame.

Αν η συζήτηση κυμαίνεται σε ήρεμα επίπεδα, μπορείτε να μιλάτε για οποιοδήποτε θέμα. Είναι αυτονόητο φαντάζομαι :terror2:

E5VV38U.jpg

#6930 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 06 December 2007 - 22:08

Ο τόνος μου ήτανε ελαφρύς.....do not worry,δεν κατηγόρισα το moderation για χούντα...
Posted Image