Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#68971 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 09 September 2012 - 23:28

Άμα έκανα forum θα έβαζα phpBB ελευθερο (GNU-GPL), απλό, λιτό, και γρήγορο..... ;) Και προπάντων customizable.

Ακόμη έχω ένα seedbox σε linux και seedάρω OpenSuse kai Ubuntu. ;) Αλλάvirtual server έχει 10ρι σκληρό και δεν φρουράει να seedaρω τον κόσμο όλον. ;)

Ακομη κάπου διάβασα για δολοφονίες κατικοιδίων από τα μέλη σας. Εμένα πάλι μου έχει συμπάθεια μια αδέσποτη γάτα την αφήνω να την χαιδεύω κλπ κλπ. Δε μια φορά ψήναμε μπριζολίδι και σηκώθηκα από εκεί όπου καθόμουν και κάθησε.
Posted Image

Δε και σε όποιοδήποτε άλλο γατί να κάνω ψιψιψι έρχετε εκείνη....

Ακόμη σας δίνω ένα άσχετο τραγούδι από τον "Πρίγκιπα της Ροκ":

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=opqq5faYC_Q&feature=related[/youtube]

Edited by pc_magas, 09 September 2012 - 23:29.

#68972 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 September 2012 - 23:47

Ο ξεφτύλας της rock, θα ήθελες να πεις.

Επίσης, seedbox που seedάρει Linux distros = a waste of a seedbox. Ας το είχα εγώ...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#68973 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 10 September 2012 - 00:02

Επίσης, seedbox που seedάρει Linux distros = a waste of a seedbox. Ας το είχα εγώ...

Αν το είχες εσύ πάει η σχολή :P
phmava.php

#68974 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 10 September 2012 - 00:28

@Kenny έσς σηκώσει σε αυτόν και LAMP. ;) Και να seedaρω Linux βοηθάω ποιο πολλά άτομα να έχουν linux ;)

#68975 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 10 September 2012 - 00:29

Ξεφτύλας ο Billy?? Why? :hmmm: Γίνεσαι λίγος σκληρός νομίζω..

#68976 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 10 September 2012 - 01:53

Linux Distro Anime Girls
Posted Image
Και όντως ξεφτίλας ο Παπακωνσταντίνου μην ξεχνάς και αυτό:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1uStM1Zpah8[/youtube]

#68977 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 10 September 2012 - 09:55

Υπάρχουν ήδη τόσοι υπολογιστές που seedάρουν Linux distros, ένας παραπάνω δεν θα κάνει τη διαφορά.

Όσο για τον Παπακωνσταντίνου, εδώ και 30 χρόνια περίπου γράφει το ένα τραγικό τραγούδι μετά το άλλο. Φτάνει πια. Έτσι κι αλλιώς όλα τα καλύτερα τραγούδια που τραγούδησε ήταν γραμμένα από άλλους (Λοΐζος, Καββαδίας/Μικρούτσικος, Άσιμος).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#68978 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 10 September 2012 - 11:15

εισαι λιγο αδικος με τον Παπακωνσταντινου,
σιγουρα δεν εχει πλεον κατι καινουργιο να προσφερει αλλα εχει κρατησει μια καλη
σταση απεναντι στις καταστασεις και δεν εγινε περιγελος τυπου σαββοπουλος με την καλομοιρα!
μην ξεχναμε βεβαιως πως εγινε γνωστος με τραγουδια που χαρακτηρησαν μια αλλη εποχη που
μενει πισω για να αναδειχτουν αλλοι καλλιτεχνες που ισως θα μπορεσουν να εμπνευστουν απο
τις πολιτικες και κοινωνικες εξελιξεις και τα ξεσπασματα που θα ερθουν!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#68979 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 10 September 2012 - 12:25

Mερικά όμως έχουν διαχρωνικά στοιχεία όπως το Ελλάς:
Youtube Video

#68980 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 10 September 2012 - 13:48

Ήμουν σήμερα και είπα να μαγειρέψω κεφτεδάκια. Τέλος πάντων, ο κιμάς είχε λίγο παραπάνω αίμα μέσα στην σακουλίτσα με αποτέλεσμα να γλιστρίσει και να γεμίσει τα ρούχα και τα χέρια μου με αίμα. Έχοντας και κατακόκκινα πρισμένα μάτια γιατί έτριβα το κρεμμύδι πριν, φτερνήστηκα και εντελώς μηχανικά έβαλα το χέρι μου στα μάτια μου, γεμίζοντας και το προσωπό μου αίματα
.
Εκείνη την αναθεματησμένη στιγμή, χτυπάει το κουδούνι της πάνω πόρτας για την παράδωση κάτι λαχανικών, (λογικά η κάτω θα ήταν ανοιχτή και δεν χτύπησε) και τρέχω να ανοίξω. Έχοντας κόκκινα πρησμένα μάτια, πρόσωπο και ρούχα γεμάτα (το πρόσωπο τουλάχιστον το είχα σκουπήσει λιγάκι) με αίμα και μαλλιά σηκωμένα απάνω (δεν πάει πολύ ώρα που ξύνπησα για αυτό), περιττό να πω πως ο άνθρωπος έφριξε και παραλίγο να μου τα αφήσει δωρεάν και να φύγει τρέχοντας. Δεν ξέρω άμα θα ξαναδεχτεί να κάνει παραδώσεις κατ'οίκον στο σπίτι μου...

#68981 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 10 September 2012 - 19:21

εισαι λιγο αδικος με τον Παπακωνσταντινου,
σιγουρα δεν εχει πλεον κατι καινουργιο να προσφερει αλλα εχει κρατησει μια καλη
σταση απεναντι στις καταστασεις και δεν εγινε περιγελος τυπου σαββοπουλος με την καλομοιρα!
μην ξεχναμε βεβαιως πως εγινε γνωστος με τραγουδια που χαρακτηρησαν μια αλλη εποχη που
μενει πισω για να αναδειχτουν αλλοι καλλιτεχνες που ισως θα μπορεσουν να εμπνευστουν απο
τις πολιτικες και κοινωνικες εξελιξεις και τα ξεσπασματα που θα ερθουν!

Πιάνεις θέμα που πονάει τώρα (Σαββόπουλος, μεγάλη αδυναμία του πατέρα μου η οποία έγινε και μεγάλη αδυναμία δική μου). Ομολογουμένως ο Νιόνιος έχει ξεκουτιάνει καιρό τώρα (δεκαετίες, βασικά) και έχει κάνει διάφορες facepalm-worthy δηλώσεις, ΑΛΛΑ... τα του Καίσαρος τω Καίσαρι: τα καλύτερα τραγούδια που τραγούδησε ο Σαββόπουλος τα έγραψε... ο Σαββόπουλος. Δεν μπορώ παρά να τον εκτιμώ πολύ περισσότερο σαν καλλιτέχνη.

2112.gif

#68982 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 10 September 2012 - 19:32

from an airlines ad but still ...speechless :awww:
[youtube]http://youtu.be/_08ybwMv4t8[/youtube]

https://www.ana-cooljapan.com/#/cosplay

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#68983 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 10 September 2012 - 19:52

from an airlines ad but still ...speechless :awww:
[youtube]http://youtu.be/_08ybwMv4t8[/youtube]

https://www.ana-cooljapan.com/#/cosplay

και στο τέλος του βίντεο διαφιμίζει τις αερογραμές...dafaq xDD
フカフカ

#68984 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 10 September 2012 - 21:20

Btw το Vocaloid δεν βασίζεται σε νευρωνικά δίκτυα? Και στην ουσία δεν βάζεις ένα pc να τραγουδάει σαν τραγουδιστή-τρια?

#68985 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 10 September 2012 - 21:47

Ήμουν σήμερα και είπα να μαγειρέψω κεφτεδάκια. Τέλος πάντων, ο κιμάς είχε λίγο παραπάνω αίμα μέσα στην σακουλίτσα με αποτέλεσμα να γλιστρίσει και να γεμίσει τα ρούχα και τα χέρια μου με αίμα. Έχοντας και κατακόκκινα πρισμένα μάτια γιατί έτριβα το κρεμμύδι πριν, φτερνήστηκα και εντελώς μηχανικά έβαλα το χέρι μου στα μάτια μου, γεμίζοντας και το προσωπό μου αίματα
.
Εκείνη την αναθεματησμένη στιγμή, χτυπάει το κουδούνι της πάνω πόρτας για την παράδωση κάτι λαχανικών, (λογικά η κάτω θα ήταν ανοιχτή και δεν χτύπησε) και τρέχω να ανοίξω. Έχοντας κόκκινα πρησμένα μάτια, πρόσωπο και ρούχα γεμάτα (το πρόσωπο τουλάχιστον το είχα σκουπήσει λιγάκι) με αίμα και μαλλιά σηκωμένα απάνω (δεν πάει πολύ ώρα που ξύνπησα για αυτό), περιττό να πω πως ο άνθρωπος έφριξε και παραλίγο να μου τα αφήσει δωρεάν και να φύγει τρέχοντας. Δεν ξέρω άμα θα ξαναδεχτεί να κάνει παραδώσεις κατ'οίκον στο σπίτι μου...

αχαχαχααχαχαα :hihi2: καλή ιδέα για να γλιτώσεις έξοδα :hahaha: