Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 17:05
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 17:06
για νεο κοσμο ενδιαφερεσαι?ενοικιο η αγορα?εχω 2 φιλους κατασκευαστες που εχουν αρκετα σπιτια αδεια.....αμα θες..ριξε μου και ενα Pm για περισσοτερα info ....E ξαναβάλαμε τα παλιά γιατί μας χτύπησε μια νοσταλγία πλαγιομετωπικά
Εντωμεταξύ αυτές τις μέρες ψάχνω σπίτι. Για όσους δεν το έχουν κάνει ποτέ είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ!
Ακόμα και αν έχεις ένα αξιοπρεπές budget η όλη διαδικασία είναι μία παράνοια. Πρέπει να βρεις την κατάλληλη περιοχή που να είναι κοντά σε μετρό και λεωφορεία για να πηγαίνεις στη δουλειά αλλά και κοντά σε φίλους και συγγενείς. Επίσης να μην είναι κοντά στο κέντρο για να μην φοβάσαι ότι θα σε ληστέψουν/βιάσουν/σκοτώσουν κάθε δεύτερη μέρα αλλά και όχι πολύ μακριά από το κέντρο για να μην είσαι στου διαόλου το κέρατο. Μετά πρέπει να κοιτάξεις τον όροφο ~είναι εξωφρενικό το πόσα σπίτια που νοικιάζονται είναι ημιυπόγεια ή ημιώροφοι!~ για λόγους ασφάλειας κυρίως αλλά και για να μην έχεις θόρυβο από το δρόμο... Μετά πρέπει να κοιτάξεις το ίδιο το σπίτι και τα περισσότερα έχουν τα διπλάσια χρόνια από μένα με κάτι μπάνια με πλακάκια από ταινία του Αλμοδοβάρ που θες χάπι ναυτίας πριν μπεις μέσα στο ίδιο σου το μπάνιο και κάτι κουζίνες που θα βρίσκεις τόσες κατσαρίδες που θα νομίζεις ότι είναι τα κατοικίδια σου στο τέλος! Καλά για να μην μιλήσω για τα χρώματα στους τοίχους! Ρε φίλε πώς σου ήρθε στο μυαλό ότι θέλω να ζήσω σε ένα σπίτι βαμμένο πορτοκαλί?
ΒΟΗΘΕΙΑ~ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ~!
Δεν υπάρχει τίποτα τίποτα τίποτα. Δεν υπάρχει ελπίδα. Θα αρχίσω να ακούω διάφανα κρίνα δηλαδή για τέτοια κατάθλιψη μιλάμε. Και χθες το βράδυ βρήκα στο σπιτόγατο το σπίτι των ονείρων μου και πήρα σήμερα το πρωί και είχε νοικιαστεί.
FMFL!~
μετα χαρας να εξυπηρετησω....
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 17:12
Εντάξει ρε bored θα συμβιβαστώ με μία πισίνα και γήπεδο μίνι γκολφ. Καταλαβαίνω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, μην προκαλούμε κιόλας XD
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 17:13
Αν και νομίζω έχει ένα δεντρόσπιτο με τζακούζι... Αυτό μπορεί και να το νοικιάζει...
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 18:46
Ξέχασα μια από τις αγαπημένες μου σκηνές! Τι γέλιο είχα ρίξει εδώ, θεέ μου!
Compare!
Χθες την είδα αυτήν την ταινία.
Οι στίχοι πραγματικά δε βοηθάνε. Θέλει η Nandini να της δώσουν ένα μικρό, νόστιμο και ξινό λεμόνι από ένα χωράφι.
Bollywood, why so awesome?
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 19:41
Capture d'écran - 28082012 - 20:06:00.png 29,12Κ
69 Αριθμός downloads
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 20:18

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 20:27
Υπάρχει λόγος που θες να δεις το Kimi to Boku s2 με τούρκικους υπότιτλους;
Χεχε ,είναι η δεύτερη φορά που την πατάει κάποιος με αυτούς, πρέπει να έχουν πάει πολύ κόσμο κουβά τα παιδιά των BFS...XD

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 20:32
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 20:37
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 20:38
Spoiler:
Δεν υπάρχει εναλλακτική έκδοση στο bakabt. Μόνο από sage.

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 20:42
Μωρέ να κατέβαινε, και τους υπότιτλους τους κρύβουμε. Γιαπωνέζικα ξέρουμε. Απλά ένα-ένα τα επεισόδια δεν καταδέχομαι ακόμα να τα κατεβάσω (ο στρατός σου δημιουργεί μια εκνευριστική αίσθηση entitlement).
http://kat.ph/usearch/kimi%20to%20boku%202%20raw/ Problem solved.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2012 - 20:45
Αχά. Λίγο όβερκιλ για άνιμε πιστεύω βέβαια, αλλά δεν είμαι και ειδικός. Πάντως η τηλεόραση μου το κατατάσσει στην ίδια κατηγορία με το Ogg Theora. Δεν είναι του γούστου της.
Α, τώρα βγάζει κάποιο νόημα
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2012 - 15:19
Megaupload, Ο Kim Dotcom επιστρέφει και θέλει να φέρει τα πάνω-κάτω
Οι υποσχέσεις του Kim Dotcom, του δημιουργού του Megaupload θα μπορούσαν να είναι βγαλμένες από το σενάριο ταινίας του James Bond, καθώς ο διάσημος πράκτορας ακούει από τον «κακό» της ταινίας τις βλέψεις του για την παγκόσμια κυριαρχία. Ο Mr. Megaupload υπόσχεται να επιστρέψει δριμύτερος και να φέρει τα πάνω-κάτω στον κόσμο του ίντερνετ.
Ο Dotcom στέλνει tweets που λένε ότι οι Αρχές τα έβαλαν με τον λάθος άνθρωπο και πως οι αλλαγές που θα έχει το νέο Megaupload θα είναι πολύ σημαντικές και πρωτοπόρες. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένα παγκόσμιο, μαζικό δίκτυο, του οποίο το API και τα εργαλεία «θα αλλάξουν τον κόσμο», σύμφωνα με τον φιλόδοξο Kim.
Μάλιστα, τα βάζει ανοιχτά με τις ΗΠΑ, από όπου δεν γίνονται δεκτοί Servers και Hosters. Τα δεδομένα θα είναι κρυπτογραφημένα, τα εργαλεία κρυπτογράφησης δωρεάν και όλα θα γίνονται με την απαραίτητη ιδιωτικότητα. Για να δούμε, θα τα καταφέρει ο big Tim να νικήσει το σύστημα;
Ωραία πράγματα έρχονται.