Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#68341 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 27 August 2012 - 20:46

Άραγε να κάνουν το ίδιο για του χριστιανούς στην Κωνσταντινούπολη;

εεεμ... καπως ετσι, γινοταν παλια τουλαχιστον, για τωρα δεν ξερω.
γενικα οι ελληνες εξωτερικου

τεσπα, για οσους δεν το γνωριζουν... υπαρχει η δυνατοτητα(για οσους εχουν ομως χρηματα)
να φοιτήσουν για 1 ετος σε σχολη του εξωτερικου(και προπαντως περνώντας ολα τα μαθηματα) και δίνοντας κατι εισαγωγικες(την Ελληνικη γλωσσα δηλαδη)
να περασουν σε αντίστοιχη σχολη εδω περα.

#68342 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 27 August 2012 - 21:07

Αυτο που εγραψε ο babba ισχυει εδω και πολλα χρονια και εχει ρυθμισεις και για ομογενεις, μεταναστες και κυπριους. (για τους κυπριους δεν το πολυκαταλαβαινω για να ειμαι ειλικρινης,οπως κ για τους ελληνες στην κυπρο α.τιστοιχα αλλα τεσπα)
παντως ειναι προβληματικο ως συστημα διοτιαδικουνται ολοι. Οι υπολοιποι ελληνες επειδη δεν αγωνιζονται επι ιδοις οροις αλλα και οι ειδικες κατηγοριες, διοτι εχουν τετοια κενα που κανουν 200 χρονια να βγαλουν τη σχολη.
Κοινως, καλα κρασα.

Παντως οσοι δεν πηγατε καλα μη σκατε. Συνηθως υπαρχουν καλυτερες εναλλακτικες. Και αν ξαναδωσετε, θα ειναι πιο ευκολα.

stasou%2520mygdala.jpg

#68343 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 27 August 2012 - 21:14

Και αν ξαναδωσετε, θα ειναι πιο ευκολα.

εχω σιχαθει να δινω πανελληνιες και να με πηδανε οι βασεις καθε φορα. Τι διαολο πρεπει να γραψω 19 αρια για να μαι σιγουρος ?

Edited by The Tragic Prince, 27 August 2012 - 21:15.

#68344 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 27 August 2012 - 21:17

Πρίγκιπα όταν τελειώσω τη σχολή θα είμαι άνεργος έτσι κι αλλιώς οπότε αν θες ανοίγουμε καντίνα μαζί αν είναι

HnH5aB0.jpg

#68345 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 27 August 2012 - 21:20

Εγω ετσι κι αλλιως αρχαιολογος ηθελα οποτε την ανεργια την ειχα εξασφαλισμενη XD

#68346 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 27 August 2012 - 21:22

Σε ποιες σχολές προσπαθείς να περάσεις;

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#68347 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 27 August 2012 - 21:22

Παιδιά θα με πάρετε και εμένα γιατί και εγώ λογικά άνεργος θα είμαι όταν αποφοιτήσω;

Edited by Spaceman, 27 August 2012 - 21:22.

#68348 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 27 August 2012 - 21:25

Απο το 07 προσπαθω να περασω αρχαιολογικο. Καποια στιγμη θα τα καταφερω...

#68349 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 27 August 2012 - 21:32

Απο το 07 προσπαθω να περασω αρχαιολογικο. Καποια στιγμη θα τα καταφερω...

Χαρας το κουράγιο σου. Πάντως σκέψου το για την καντίνα. Αν με προσλάβεται θα εφαρμόσω ότι έμαθα στη σχολή μου ( διοίκηση επιχειρήσεων ), θα επεκταθούμε, θα γίνουμε πολυεθνική, θα μπούμε στο χρημτιστήριο και μετά θα απολαμβάνουμε αμέριμνοι τα hot-dog μας από τα κότερα μας

#68350 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 27 August 2012 - 21:50

Έπρεπε να δω τις βάσεις για να καταλάβω τι παίζει. Οι κανονικές θέσεις έχουν μειωθεί και εις βάρος τους έχουν προστεθεί ειδικές θέσεις επειδή δεν επιτρέπονται πλέον οι μεταγραφές. Είναι κρίμα που δεν υπολογίζονται στις ειδικές θέσεις αυτοί που προσπαθούν να μπουν συνεχόμενα.
Τουλάχιστον δεν συνεχίζουν τον καρκίνο των μεταγραφών. Πολλές σχολές (συν την δική μου) πλήκτηκαν από τον υπερπληθυσμό.

You know, στα ΤΕΙ άμα περάσεις μια σχολή, μετά μπορείς να μπεις και σε δεύτερη, χωρίς να δώσεις πανελλήνιες. Υσχύει για τα ΑΕΙ αυτό; Να μπεις τουλάχιστον κάπου, και άμα δεις ότι μπορείς να τα βγάλεις πέρα να πας και για το δεύτερο πτυχίο μόλις τελειώσεις. Χρόνο έχεις άπλετο γιατί δεν υπάρχουν δουλειές, οπότε δεν θα χάσεις και πολλα. Αν δεν σου αρέσει την κοπανάς και ξαναδίνεις του χρόνου.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#68351 Ianus

Ianus

Anime Fan

• Members
  • 166 posts

Posted 27 August 2012 - 22:19

Anime super fan carries swag all the way to Greece

#68352 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 28 August 2012 - 01:45

Να παεε α γαμηθουνε ιλοι και οι σχολες καιβολοι ιοι αλλοι αμαν πια. Α στα διαλα. Μονο ο blsack jack
Aksizi.

#68353 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 28 August 2012 - 02:02

καλα αυτο το αρχαιολογικο της θεσσνικης τουλαχιστον το μαμησαν φετος.. το χα δευτερη επιλογη και ανεβηκε 700 μορια...
τρομαξα !!!!!αμαν ρε παιδια!!!

tragic σε λυπαμαι αλλα σε θαυμαζω!!

παλι μεθυσμενος ειναι??

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#68354 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 28 August 2012 - 08:32

Πρίγκιπα όταν τελειώσω τη σχολή θα είμαι άνεργος έτσι κι αλλιώς οπότε αν θες ανοίγουμε καντίνα μαζί αν είναι

εσυ μπορεις να κανεις πλακα, αλλα θα βγαλετε πολυ περισσοτερα χρηματα ετσι παρα με αλλες δουλειες.

Εγω ετσι κι αλλιως αρχαιολογος ηθελα οποτε την ανεργια την ειχα εξασφαλισμενη XD

δυστυχώς μονο εξωτερικο για το συγκεκριμένο και ΑΝ.... σορυ

#68355 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 28 August 2012 - 08:50

Η τρύπα δεν είχε και πριν ταγκς όσο είμασταν σε I.P. Board, έτσι? Ή εγώ αρχίζω και στραβώνομαι?