Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#68206 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2012 - 23:42

Μάλλον φταίει το ότι φόρεσες το τέλειο σετ μου

Sasuke Love can be deadly sometimes huh?...Τ_Τ

Δεν ξέρω για σένα, εγώ πάντως ΔΕΝ την ξαναπατάω. Πλέον κρατάω λογαριασμό πόσους μήνες χρήσης έχει ο κάθε μου σκληρός δίσκος στο ενεργητικό του. Στους 48 μήνες αντικαθίσταται, ακόμα κι αν φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά.

Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα με ενδιέφερε και ιδιαίτερα, έχω παρατήσει το archiving χρόνια τώρα. Αλλά ρε γαμώτο, σε αυτόν τον σκληρό είχα όλα τα δυνατά κομμάτια, και μερικά από αυτά είναι και λίγο δυσκοίλια για να τα ξαναβρείς.

Ενδεικτικά, ας αναφέρω ILA, Jolly Roger και Rumiko Takahashi άπαντα...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#68207 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2012 - 03:01

Συλλυπητήρια, man. Needless to say, ξέρω πολύ καλά πως νιώθεις.

Δεν ξέρω για σένα, εγώ πάντως ΔΕΝ την ξαναπατάω. Πλέον κρατάω λογαριασμό πόσους μήνες χρήσης έχει ο κάθε μου σκληρός δίσκος στο ενεργητικό του. Στους 48 μήνες αντικαθίσταται, ακόμα κι αν φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά.

Αγοράζεις κάθε 2,5 χρόνια καινούριο σκληρό; :OMG3:

#68208 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2012 - 03:56

48 / 12 = 4

HnH5aB0.jpg

#68209 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2012 - 09:09

Στους 48 μήνες αντικαθίσταται, ακόμα κι αν φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά.

Με τις ώρες λειτουργίας πως πάει; Εμένα ο πιο παλιός που έχω πάντως λέει 43575. Κοντά 5 χρόνια λειτουργεί δηλαδή :P
phmava.php

#68210 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2012 - 09:47

Posted Image

Μια χαρά δουλεύει ακόμα μην το ματιάσω :D

#68211 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2012 - 09:57

Δεν μπορείς να πάρεις κάποιο backup? Ευτυχώς ο σκληρός μου καλά κρατεί....

#68212 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPeiraias

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2012 - 10:06

Παιδιά που μπορώ να δω τις ώρες λειτουργίας του σκληρού δίσκου;

#68213 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2012 - 10:07

Με τις ώρες λειτουργίας πως πάει; Εμένα ο πιο παλιός που έχω πάντως λέει 43575. Κοντά 5 χρόνια λειτουργεί δηλαδή :P

Μιλώντας για εσωτερικούς πάντα... δεδομένου ότι ο υπολογιστής μου είναι ανοιχτός σχεδόν 24/7/365, οι ώρες λειτουργίας τους είναι περίπου το 100% των ωρών που έχουν περάσει από τότε που τους αγόρασα.

Βασικά ξέχασα να πω ότι βάζω συντελεστή 3/4 στο μέγιστο ασφαλή χρόνο λειτουργίας του δίσκου που δέχεται όλο το downloading/torrenting/filemaking, δηλαδή 36 μήνες. Αυτό που σκοτώνει τους δίσκους πάνω απ' όλα δεν είναι απλά το να είναι σε λειτουργία, αλλά όλο το γράψε-σβήσε-διάβασε.

Δεν μπορείς να πάρεις κάποιο backup? Ευτυχώς ο σκληρός μου καλά κρατεί....

Ο παλιός δίσκος λειτουργεί σαν backup. Δεν τον πετάω και στα σκουπίδια.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#68214 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2012 - 10:33

Eν τω μεταξύ τις τελευταίες δύο βδομάδες κάποιος γείτονας έχει φαγωθεί και βάζει συνέχεια τα μουσικά άπαντα της Βουγιουκλάκη.Σήμερα στον ύπνο μου είδα ότι έπαιζα στο η αγάπη μας και τραγούδαγα το " Λάθος το δρόμο μου πήρα" ή όπως αλλιώς λέγεται.

Ορκίζομαι στην γάτα μου ότι άμα βρω ποιός είναι θα τον βάλω να τα φάει τα cds.

#68215 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2012 - 13:29

Μιλώντας για εσωτερικούς πάντα... δεδομένου ότι ο υπολογιστής μου είναι ανοιχτός σχεδόν 24/7/365, οι ώρες λειτουργίας τους είναι περίπου το 100% των ωρών που έχουν περάσει από τότε που τους αγόρασα.

0____0.Εμ,εχεχε g,g,good for you :hot:

sc5bab.jpg

#68216 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2012 - 14:48

Παιδιά που μπορώ να δω τις ώρες λειτουργίας του σκληρού δίσκου;

Πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα όπου διαβάσει της πληροφορίες του συστήματος S.M.A.R.T.των σύχρονων σκληρών.

Έχει πάρα πολλά που το κάνουν αυτό, εγώ πάντως χρησιμοποιώ αυτό http://crystalmark.info/software/CrystalDiskInfo/index-e.html

0____0.Εμ,εχεχε g,g,good for you :hot:

Μα καλά γιατί σου φαίνεται παράξενο. Εμένα πλέον ιδιαίτερα παράξενη μου φαίνεται η σκέψη να κλείσω το PC. Είναι σαν να λες ότι θα κλείσω το τηλέφωνο ένα πράγμα :P
phmava.php

#68217 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2012 - 15:16

ο_ο εγώ τον κλείνω τουλάχιστον δύο φορές την μέρα και σίγουρα μια πριν κοιμηθώ.

:dazed:

#68218 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.827 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2012 - 16:53

Πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα όπου διαβάσει της πληροφορίες του συστήματος S.M.A.R.T.των σύχρονων σκληρών.

Έχει πάρα πολλά που το κάνουν αυτό, εγώ πάντως χρησιμοποιώ αυτό http://crystalmark.info/software/CrystalDiskInfo/index-e.html

Μα καλά γιατί σου φαίνεται παράξενο. Εμένα πλέον ιδιαίτερα παράξενη μου φαίνεται η σκέψη να κλείσω το PC. Είναι σαν να λες ότι θα κλείσω το τηλέφωνο ένα πράγμα :P

~Ballbreaker

Υπόψιν, τα τηλέφωνα δεν είναι συνέχεια στο ρεύμα, τροφοδοτούνται μόνο όταν υπάρχει κλήση, γι αυτό υπάρχει κι αυτή η μικρή καθυστέρηση στην αρχή της κάθε κλήσης. Στο πρώτο τόνο που ακούμε από τη μία πλευρά το τηλέφωνο μόλις έχει ενεργοποιηθεί, ενώ στον δεύτερο ο πάροχος περνάει το callerid μας στον συνδρομητή που καλούμε, αν έχει αναγνώριση κλήσης!
rsrGbGx.gif

#68219 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2012 - 17:21

Ναι μόνο που αν έχεις ασύρματο, είναι συνέχεια στο ρεύμα.
phmava.php

#68220 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2012 - 19:24

Κάποιο καλό παιδάκι σχετικό με την τεχνολογία (όχι σαν εμένα), το οποίο να μπορεί να με συμβουλέψει?

Πρέπει να έκανα κάποια βλακεία και να διέγραψα κάποιο αρχείο το οποίο να χρειαζόταν. Έχω μια εντύπωση πως ήταν κάτι σχετικά με NVIDIA. Από τότε όταν το ξαναάνοιξα επανήλθε στην κατάσταση που 'ταν όταν το αγόρασα, αλλά με τα προγράμματα μου μέσα. (π.χ. το ντεσκτοπ είχε το default background αλλά τα προγράμματα που είχα εγώ στο ντέσκτοπ. Το κακό της υπόθεσης είναι πως κάθε φορά που ανοίγω την εξερεύνηση των windows (βιβλιοθήκες) μετά από 2-3 κλικ κολλάει και κάνει επανακίνηση (όχι το πισι, η γραμμή εργασιών και η εξερεύνηση των windows).

Άσχετη πληροφορία, πρέπει το άλλο αρχείο που διέγραψα να ταν κάτι του κρόουμ γιατί τώρα δεν μου ανοίγει αλλά δεν με νοιάζει πολύ.

Καμιά ιδέα για το άμα φτιάχνεται και αν ναι, πως?